Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΑΤΑΤΑΣ

Λαχταριστό σνακ με μια πατάτα

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

18τ.μ. πολυτέλειας!! Άνεργη ζει σε ένα μικρό παλάτι!!!
Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2013
 
18τ.μ. πολυτελειας!! Ανεργη ζει σε ενα μικρο παλατι!!!

Είναι άνεργη και όμως ζει στη «χλιδή». Χωρισμένη, έχοντας χάσει το σπίτι της από κατάσχεση δεν λέει να το βάλει κάτω. Ο λόγος για την 27χρονη αρχιτέκτονα Macy Miller από το Αϊντάχο, η οποία ζει σε ένα μικρό παράδεισο που έχει δημιουργήσει η ίδια με τα χέρια της.
Με τη βοήθεια του πατέρα της και αργότερα και του συντρόφου της, άρχισε την κατασκευή του 18 τετραγωνικών μέτρων «παλατιού», που της κόστισε σχεδόν 11.500 δολάρια.



Το σπίτι φτιάχτηκε πάνω σε ένα τρέιλερ και σχεδιάστηκε από το μηδέν, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΠΑΓΟ

Απίστευτο βίντεο!!! Να πώς φτιανουν ξενοδοχεία απο πάγο.
Δείτε όλη την διαδικασία σε ένα υπέροχο ντοκιμαντέρ που το ανακαλύψαμε στο discovery..
Ημερομηνία: 18 Δεκεμβρίου 2013
 
Απιστευτο βιντεο!!! Να πως φτιανουν ξενοδοχεια απο παγο. Δειτε ολη την διαδικασια σε ενα υπεροχο ντοκιμαντερ που το ανακαλυψαμε στο discovery...μονο στο travelstyle.gr!!


Έχετε αναρωτηθεί πώς κατασκευάζονται τα ξενοδοχεία από πάγο;; Εμείς σας βρήκαμε ένα υπέροχο βίντεο που παρουσιάζει την όλη διαδικασία!!

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΧΩΡΑ

Ποια είναι η χώρα με τους πιο έξυπνους κατοίκους στον πλανήτη; Θα πάθετε πλάκα από την απάντηση!!! Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα; (ΛΙΣΤΑ)

Ποια είναι η χώρα με τους πιο έξυπνους κατοίκους στον πλανήτη; Θα πάθετε πλάκα από την απάντηση!!! Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα; (ΛΙΣΤΑ)
 
Αυτός ο χάρτης παρουσιάζει το μέσο όρο από τα ποσοστά ευφυίας του κάθε λαού ανάλογα με την γεωγραφική του θέση.
Τα ποσοστά προκύπτουν από έρευνες και μετρήσεις που έγιναν σε κάθε λαό ξεχωριστά.
Για όσους δεν το γνωρίζουν η Σιγκαπούρη φαίνεται στο χάρτη πως έχει το μεγαλύτερο σκορ με ένα μέσο όρο 108.
 
 

ΚΡΥΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: ΔΕΙΤΕ τη ΝΕΚΡΟΨΙΑ σε... ΕΞΩΓΗΙΝΟ που έχει ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ όλο το διαδίκτυο!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: ΔΕΙΤΕ τη ΝΕΚΡΟΨΙΑ σε... ΕΞΩΓΗΙΝΟ που έχει ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ όλο το διαδίκτυο!
 
Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί εδώ και κάποιο καιρό, και το φιλοξενούν τις τελευταίες ημέρες πολλά διεθνή Μέσα, ανάμεσά τους η έγκυρη Huffington Post αλλά και η Φωνή της Ρωσίας.
Αρκετοί ωστόσο τονίζουν ότι πρόκειται για ψεύτικο βίντεο και για εξαπάτηση του κοινού.
Στο βίντεο, το οποίο προέρχεται από την πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση, υποτίθεται ότι παρουσιάζεται η νεκροψία σε έναν εξωγήινο, μετά την συντριβή και την ανάκτηση ενός UFO από τον Σοβιετικό στρατό, στην περιοχή Sverdlovsk το 1969.

 

Η ΚΡΙΣΗ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Γκρέμισε το ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ του και πήγε στην τράπεζα τα μπάζα!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Γκρέμισε το ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ του και πήγε στην τράπεζα τα μπάζα!!!
 
 
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στον διευθυντή της τράπεζας εκλιπαρώντας να μην πετάξει αυτόν και τα παιδιά του στον δρόμο. Ο διευθυντής ήταν ανένδοτος.
“Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις… Έχετε μία εβδομάδα να παραδώσετε το σπίτι στην τράπεζα!” Τότε ο… αγρότης από το Lovech της Βουλγαρίας έκανε το αμίμητο: Κατεδάφισε το σπίτι του, φόρτωσε τα μπάζα και το “παρέδωσε” στην τράπεζα!
Στα κεντρικά της γραφεία στο Teteven όπου είχε υπογραφεί η υποθήκη. Λεπτομέρεια; Το οικόπεδο που βρισκόταν το σπίτι δεν ήταν υποθηκευμένο… Είναι και αυτό μία αντίδραση. Δυστυχώς δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε περίπτωση διαμερίσματος.

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ

 Πού πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια
 που χρυσοπληρώνουμε;;; ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!

ΒΟΜΒΑ! Πού πάνε οι εισπράξεις από τα διόδια που χρυσοπληρώνουμε;;; ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
 
Από πρόχειρους υπολογισμούς για ένα χιλιόμετρο ενός τμήματος εθνικού δρόμου πλάτους 20m, το κόστος για την κατασκευή του ανέρχεται στο ποσό του 8.000.000 ευρώ.
Δηλαδή με απλά λόγια το κόστος κατασκευής είναι 100ευρώ/m2 , αν υπολογίσουμε για… γεφυρώσεις αρδευτικά κλπ ένα διπλάσιο κόστος ανηγμένο σε m2 τροποποιείται σε…200ευρώ/m2.
Αν διπλασιάσουμε το συνολικό κόστος για απρόβλεπτα και διάφορα ειδικά έργα το συνολικό κόστος τροποποιείται σε 400 ευρώ/m2.
Αυτό σημαίνει ότι για την κατασκευή ενός χιλιομέτρου απαιτείται κόστος 400Χ20Χ1000 = 8.000.000 ευρώ /km.Επίσης από πρόχειρους υπολογισμούς τα έσοδα σε ετήσια βάση από τις εισπράξεις των διοδίων ανέρχονται σε περίπου 2.177.000.000 δίς ευρώ.

ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

Μετακίνηση αρχείων μεταξύ υπολογιστών με τα μάτια!

Δημοσιευμένη  εικόνα



Το γνωστό σε όλους ποντίκι φαίνεται πως κινδυνεύει από… τα μάτια μας. Μια νέα τεχνολογία, με την εύγλωττη ονομασία EyeDrop, επιτρέπει σε έναν χρήστη να μετακινήσει ένα αρχείο ή ένα φάκελο από την οθόνη του επιτραπέζιου υπολογιστή του στην ταμπλέτα ή στο «έξυπνο» κινητό του, απλώς ρίχνοντας του μια ματιά!


Το πρωτοποριακό σύστημα, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από βρετανούς ερευνητές του πανεπιστημίου του Λάνκαστερ με επικεφαλής τον Τζέισον Τέρνερ, σύμφωνα με το «New Scientist», χρησιμοποιεί μια στερεωμένη στο κεφάλι συσκευή καταγραφής του βλέμματος, η οποία ταυτόχρονα καταγράφει το οπτικό πεδίο του χρήστη.