Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Ισχυρή έκρηξη στον Ήλιο κατέγραψε η NASA. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές (Vid)

Είναι η εντυπωσιακή φωτογραφία που κατέγραψε το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA.
Σε αυτήν βλέπουμε μια γιγάντια Μαζική Έκρηξη στην Κορώνα του Ήλιου, η οποία δημιούργησε ένα τεράστιο περιστρεφόμενο κύμα.
Οι ειδικοί λένε ότι είναι άλλο ένα σημάδι ο ήλιος "ξυπνάει". Αυτές οι εκρήξεις μπορεί να στείλουν έως και ένα δισεκατομμύριο τόνους σωματιδίων στο διάστημα, σε ταχύτητες άνω των 1,5 εκατομμύρια χιλιομέτρων την ώρα.
"Είναι η πιο ισχυρή έκλαμψη που έχει σημειωθεί το 2013" δήλωσε η Karen Celia Fox, εκπρόσωπος της NASA. Τα φορτισμένα σωματίδια που εκτοξεύτηκαν στο Διάστημα, έφτασαν στη Γη και όπως έγινε γνωστό προκάλεσαν περιορισμένης έκτασης προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.


NASA captures sun burst on camera από nocommenttv

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Τρέχει ένοπλος σε μαραθώνιο .
ItXepg3

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΩΝΤΑΙ

8 Μαΐου 2013

Οι Η.Π.Α. επιβεβαιώνουν την ύπαρξη Γοργόνων!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται...

Η NOAA δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό "Γεγονότα Ocean" με τίτλο "αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.

"Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Η Animal Planet τηλεόραση μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία "Γοργόνες".

Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας.

Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.

Ο mermaidologist, Marcus Plumkin, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε "ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται".

Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πηγή: diadrastiko.blogspot.gr