Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

BODY PAINT

Φεστιβάλ Body Paint

 
Φεστιβάλ Body Paint

Φεστιβάλ Body Paint

Φεστιβάλ Body Paint

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ

Πάνω από 21 τρισ. δολάρια έχει "κρύψει" η παγκόσμια οικονομική ελίτ!


 

Τουλάχιστον 21 τρισ. δολάρια έχει "κρύψει" σε μυστικούς φορολογικούς παραδείσους η παγκόσμια οικονομική ελίτ μέχρι το τέλος του 2010, σύμφωνα με την παγκόσμια έρευνα του οικονομολόγου Τζέημς Χένρυ για το Παγκόσμιο Γραφείο Φορολογικής Δικαιοσύνης.







Σύμφωνα με την έκθεση, το πραγματικό "κρυμμένο" ποσό μπορεί να...  ανέρχεται έως και τα 32 τρισ. δολάρια, ενώ αναφέρεται πως οι πλουσιότεροι κάτοικοι 139 χωρών συγκέντρωσαν 7,3 έως 9,3 τρισ. δολάρια "μη καταγεγραμμένου offshore πλούτου" έως το 2010.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Εντοπίστηκε γυναικεία μορφή στον Άρη

Αυτή η φωτογραφία προέρχεται από την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη και έχει τραβηχτεί από το διαστημικό ερευνητικό σκάφος... 
...Spirit της NASA. Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, διακρίνεται μία ανθρωπόμορφη γυναικεία μορφή να κάθεται κουρνιασμένη σε ένα βράχο στο έρημο έδαφος του Άρη.

Πολλοί θεώρησαν τη φωτογραφία οφθαλμαπάτη, ωστόσο αρκετοί είναι εκείνοι που στη μορφή αυτή είδαν την απόδειξη για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη.

Η NASA δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στη συγκεκριμένη φωτογραφία, καθώς ήταν μία από τις χιλιάδες που τράβηξε το Spirit.

Ωστόσο, ερασιτέχνες αστρονόμοι ανέσυραν τη φωτογραφία από τα αρχεία, αναδεικνύοντας αυτή τη συναρπαστική λεπτομέρεια.















Πηγή: newsbomb.gr

FOTO

 Φωτογραφίες!

 Απολαύστε μία  φωτογραφική συλλογή που τα έχει όλα.
Φωτογραφίες παράξενες, γελοίες, όμορφες, έξυπνες, έντεχνες...
Δείτε τες...







ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΟΥ

Το πιο εντυπωσιακό Μετρό του κόσμου είναι αναμφισβήτητα της Στοκχόλμης!


 Το μετρό της Στοκχόλμης στη Σουηδία θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μετρό στον κόσμο κι όχι άδικα. Διαθέτει πάνω από 100 σταθμούς και ονομάζεται αλλιώς ως "η μακρύτερη γκαλερί τέχνης στον κόσμο". Πάνω από 90 σταθμοί είναι διακοσμημένοι με γλυπτά, ψηφιδωτά, έργα ζωγραφικής,...
...χαρακτικά και ανάγλυφα, τουλάχιστον 150 καλλιτεχνών. Το πιο Coolaristo μέρος του μετρό της Στοκχόλμης είναι οι άνθρωποι των σπηλαίων και τα ουράνια τόξα, που αποτελούν μοναδικά έργα τέχνης και σίγουρα αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά.











ΑΓΩΝΕΣ

3 Ιστορίες με 5 κύκλους

Δημοσιευμένη  εικόνα



Στο παρακάτω άρθρο γίνεται αναφορά σε τρείς "ιστορίες με πέντε κύκλους". Δηλαδή σε θέματα που αφορούν τους Ολυμπιακούς Aγώνες. Η τρίτη ιστορία αφορά την φετινή "οικοδέσποινα" των Αγώνων Μ. Βρετανία, όπου γραπτή αναφορά για τους "Ολυμπιακούς Αγώνες" είχε γίνει από αρχαιοτάτων χρόνων...

1. Αθήνα, 1896

Δημοσιευμένη  εικόνα
Στους πρώτους Αγώνες που αναβίωσαν το θεσμό, οι γυναίκες ήταν παρούσες μόνο στις κερκίδες του Καλλιμάρμαρου. Αιτία ήταν ο εμπνευστής της επανεκκίνησης των Ολυμπιακών Αγώνων, βαρόνος Πιερ ντε Κουμπερτέν, που θεώρησε καλό να αποκλείσει τη συμμετοχή των γυναικών στα αθλήματα επειδή θα ήταν «εντελώς αδιάφορη, αντιαισθητική και απρεπής». Οι γυναίκες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, με αποτέλεσμα η Γαλλίδα Αλίς Μιγιά να διοργανώσει το 1922, χωριστά, τους «Γυναικείους Ολυμπιακούς Αγώνες». Από τότε, βέβαια, υπήρξαν δραστικές αλλαγές στην κοινωνία και στον αθλητισμό, με αποτέλεσμα εφέτος στο Λονδίνο να προστεθεί –για πρώτη φορά- ένα ακόμα αγώνισμα: το γυναικείο μποξ.

2 Σχέσεις με προφύλαξη

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Η κραυγή ενός πατέρα

Συνημμένη Εικόνα: h-kraygh-enos-patera.jpg




Χώρις πρόλογο...



Γνώρισα έναν πατέρα με παιδί καρκινοπαθή, δούλευε 32 χρονια αυτός και 25 η γυναικα του, σύνολο 57 χρονια.

Πλήρωναν όλες τις εισφορές τους στο ΙΚΑ στην ώρα τους, τους φόρους που τους αναλογούσαν στην ώρα τους, και γενικά δεν χρώσταγαν πουθενά, το παιδί ήταν ασφαλισμένο κανονικά και με το νομο, και έρχεται τώρα ένας λεχρίτης και τους λέει ότι: επειδή έκλεβαν τα λαμόγια κολλητάρια τους και δεν θέλουν να τα πειράξουν αποφάσισαν να κόψουν τα φάρμακα των παιδιών με καρκίνο γιατί είναι ακριβά.

Μου είπε τα εξής με απίστευτη ψυχραιμία, αλλα και οργή:
Αν κόψουν τα φάρμακα και τις θεραπείες του παιδιού μου που το κρατάνε στη ζωή θα πάρω το νομο στα χερια μου, θα πάω να τους βρω εκεί στα ξενοδοχεία που μαζεύονται και κοπροσκυλιάζουν, υπουργοί και ευρωπαίοι τοκογλύφοι και αποφασίζουνε τις τύχες των παιδιών μας και δε θα αφήσω κανέναν ζωντανό.
Όλη μου η ζωή είναι αυτό το παιδί, και χωρίς αυτό δεν θα έχει σημασία η ζωή μου, και δεν με νοιάζει αν με βάλουν φυλακή η αν πεθάνω.
Ας κόψουν λοιπόν το λαιμό τους για το που θα βρούν λεφτά, ας μείνουν αυτοί απλήρωτοι για 10 χρονια για να ξεχρεώσουν, δε μου καίγεται καρφί, 57 χρονια πλήρωνα και τώρα ΑΠΑΙΤΩ δεν ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ.

Αυτά μου είπε ο άνθρωπος και του βγάζω το καπέλο, του εύχομαι να πάνε όλα καλά (σε όλους τους γονείς).

ΠΗΓΗ:ksipnistere.blogspot.gr

 

HELLENES

Νέο βίντεο Μουτσάτσου: "Ωδή στη χαμένη χαρά" και στους Hellenes

Συνημμένη Εικόνα: moutsatsou.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δείτε το νέο πολιτικό βίντεο της Ελληνίδας ηθοποιού. Ύμνος στις ηθικές αξίες που διαβρώνει η κρίση. Ποιες οι λέξεις που παρέσυραν τα κύματα (Vid)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζει η Ελληνίδα ηθοποιός, Κατερίνα Μουτσάτσου, την προσπάθειά της να υπερασπιστεί την εθνική αξιοπρέπεια εν μέσω οικονομικής κρίσης που πλήττει στο σύνολο της σχεδόν όλη την Ε.Ε.

Το νέο βίντεο που ανήρτησε το πρωί της Κυριακής από την Αμερική - όπου και ζει το τελευταίο διάστημα - έχει τον τίτλο "Ωδή στη χαμένη χαρά", παραφράζοντας τον τίτλο της 9ης Συμφωνίας του Μπετόβεν, "Ωδή στη Χαρά", η οποία έχει χρησιμοποιηθεί ως ύμνος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Υπό τη μουσική υπόκρουση της Ωδής και των κυμάτων, η Κατερίνα βρίσκεται σε μια παραλία και γράφει στην άμμο τις αξίες της Ένωσης και του Ευρωπαϊκού - Ελληνικού Πολιτισμού.

Λέξεις όπως Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Έθνη, Αξιοπρέπεια αλλά και Δουλειές, Κοινωνική Περίθαλψη, βλέπουμε να τις... σβήνει η θάλασσα.

Μόνο μια λέξη δεν μπορεί να σβηστεί, HELLENES (Έλληνες...).

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο πολιτικό της βίντεο, η Κατερίνα Μουτσάτσου απαντούσε οργισμένα με τίτλο "Είμαι Ελληνίδα" σε όλες τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από Ευρωπαίους και ξένους στους Έλληνες και επεσήμανε ότι:

"Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, ούτε κλέφτης, δεν πίνω ούζο κάθε λεπτό της ζωής μου, δεν λέω όπα κάθε δευτερόλεπτο...Η χώρα μου είναι Δημοκρατία, η αλήθεια είναι ότι εφηύρε τον όρο, μιλάω αγγλικά και άλλες πέντε γλώσσες όπως πολλοί συμπολίτες του...εφηύραμε τη Δύση...Αν σήμερα χρωστάω, παρεμπιπτόντως δεν είμαι η μόνη, είναι γιατί η χώρα μου εφηύρε την έννοια της ελεύθερης αγοράς...Πιστεύω στην ελευθερία, για αυτό όταν χρειάζεται διαδηλώνω...Πιστεύω στη χαρά της ζωής, έχω κάθε δικαίωμα, δεν είναι κακό...Το όνομά μου είναι Κατερίνα και είμαι Ελληνίδα".

Δείτε το νέο βίντεο με τίτλο Occupy E.U.


πηγή: news247.gr