Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΟΜΟΡΦΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Γκράφιτι σε φορτηγά

 
Γκράφιτι σε φορτηγά
 

Και σπάει η μονοτονία του Σαν Φρανσίσκο


 

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως πραγματικό!! Χιλιάδες πρόβατα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ μετά από...χρήση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κι όμως πραγματικό!! Χιλιάδες πρόβατα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ μετά από...χρήση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ!!
 
Ακούγεται αστείο είναι όμως αληθινό! Χιλιάδες πρόβατα θεωρείται ότι έχουν αυτοκτονήσει σπάζοντας τα κεφάλια τους μεταξύ τους αφού κατανάλωσαν δηλητηριώδεις φυτά!
Η τοξική βλάστηση που ειρωνικά ονομάστηκε «ερωτευμένο μπιζέλι», δημιουργήθηκε μετά από τις δασικές πυρκαγιές στη Νότια Νέα Ουάλια στην Αυστραλία.
Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους, τα πρόβατα είναι σαν να κατανάλωσαν ηρωίνη και είχαν να κάνουν με χιλιάδες «τοξικομανείς». Αρχικά τα πρόβατα χάνουν βάρος, παθαίνουν κατάθλιψη και μετά δεν ξέρουν πού είναι τα πόδια τους!
Στην αρχή τα πρόβατα κοιτάζονται με τρόμο και μετά παίρνουν φόρα και χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο μέχρι να ανοίξουν...

ΚΙΝΑ - ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Εντυπωσιακές αφίξεις ξενοδοχείων στην Κίνα

 
Εντυπωσιακές αφίξεις ξενοδοχείων στην Κίνα
 

Μοναδικός σχεδιασμός και εκπληκτικά κτήρια

Πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά στο design, την αρχιτεκτονική και το σύγχρονο σχεδιασμό η Κίνα μας παρουσιάζει μια σειρά από νέα πολυτελή ξενοδοχεία!

Εντυπωσιακά κτήρια, πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά των νέων ξενοδοχειακών αφίξεων, που είτε έχουν ήδη καλωσορίσει τους πρώτους τους πελάτες, είτε αναμένεται να ανοίξουν τις πύλες τους τα επόμενα χρόνια.

W Σανγκάη



Κατάσταση: Εγκαίνια το 2015
Δωμάτια: 600

Το W Σαγκάη θα υψωθεί πάνω από το Bund, μια σύγχρονη γειτονιά γεμάτη μπαρ και εστιατόρια στις όχθες του ποταμού Huangpu.
 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ

Ταξίδι στις πόλεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

 
Ταξίδι στις πόλεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014
 

Γνωρίστε τη Βραζιλία...


Ετοιμάστε βαλίτσες και ταξιδέψτε εκεί που χτυπά η καρδιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2014 μια σειρά από πανέμορφες πόλεις της Βραζιλίας θα φιλοξενήσουν το 20ο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA.
Με αφορμή αυτό το κορυφαίο αθλητικό γεγονός, οι συντάκτες του Lonely Planet μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά μερικών από τις διάσημες πόλεις της Βραζιλίας, δίνοντας πληροφορίες για τα αξιοθέατα, τα καλύτερα μέρη για φαγητό, ποτό και διαμονή!

Ρίο ντε Τζανέιρο



Μια πόλη που και μόνο στο άκουσμα της φέρνει στο νου κινηματογραφικές εικόνες με αμμουδερές παραλίες, samba και ήλιο. Πρόκειται για μια αναπάντεχα όμορφη πόλη του νοτίου ημισφαιρίου, όπου παγκόσμιας κλάσης αστικές παραλίες δένουν αρμονικά με βουνοκορφές καλυμμένες με τροπικά δάση, ένα σκηνικό που αποτελεί όνειρο ζωής για κάθε ταξιδιώτη.



Τι να δείτε: Τα αξιοθέατα της πόλης του Ρίο θυμίζουν εικόνες καρτ ποστάλ-τέλειο και θα χρειαστούν εβδομάδες ολόκληρες για να τα δείτε όλα.
 

ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙΣ

Στο Στοίχημα και οι Ευρωεκλογές! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ και πού κρύβονται οι εκπλήξεις;;;

Στο Στοίχημα και οι Ευρωεκλογές! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ και πού κρύβονται οι εκπλήξεις;;;
 
Βρισκόμαστε στην εποχή που το Στοίχημα κυριαρχεί στην ζωή μας.
Και δεν θα μπορούσε να λείπει και από τις εκλογές στην Ελλάδα.
Τόσο για τις αυτοδιοικητικές, όσο και για τις ευρωεκλογές.
Τι αποδόσεις δίνουν όμως οι στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης;