Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΟΛΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙΣ

Στο Στοίχημα και οι Ευρωεκλογές! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ και πού κρύβονται οι εκπλήξεις;;;

Στο Στοίχημα και οι Ευρωεκλογές! Ποιο είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΒΟΡΙ και πού κρύβονται οι εκπλήξεις;;;
 
Βρισκόμαστε στην εποχή που το Στοίχημα κυριαρχεί στην ζωή μας.
Και δεν θα μπορούσε να λείπει και από τις εκλογές στην Ελλάδα.
Τόσο για τις αυτοδιοικητικές, όσο και για τις ευρωεκλογές.
Τι αποδόσεις δίνουν όμως οι στοιχηματικές εταιρείες της Ευρώπης;
 

 
Δεδομένη θεωρούν τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, αφού στις περισσότερες εταιρείες τα ποσοστά νίκης είναι κάτω από το 1,10. Δηλαδή όπως επιχειρήσει να βγάλει χρήμα από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές καλύτερα να κοιτάξει σε άλλα ειδικά στοιχήματα. Αντίθετα, νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωρεκλογές πληρώνει περίπου 4, ενώ το άλλο κόμμα ξεπερνάει το 34.
 
Μάλιστα υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα, head to head, σε ζευγάρια κομμάτων ποιος θα βγει πιο ψηλά. Συγκεκριμένα, κυριαρχούν οι μάχες του ΚΚΕ με την ΕΛΙΑ και της Χρυσής Αυγής με το Ποτάμι.
 
Στο ζευγάρι του ΚΚΕ με την ΕΛΙΑ, νίκη του ΚΚΕ γίνεται σε αποδόσεις γύρω στο 1,40 να τερματίσει πάνω από την ΕΛΙΑ, ενώ το αντίστροφο ποσοστό για νίκη της ΕΛΙΑΣ φτάνει το 2.25. Όσον αφορά το ζευγάρι ΧρυσήΑυγή, Ποτάμι, νίκη της Χρυσής Αυγής γίνεται γύρω στο 1,25 και αντίστοιχη για το Ποτάμι στο 3,50.
 
Επίσης, αποδόσεις υπάρχουν και για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, με το ενδιαφέρον να μονοπωλείται στην Αττική και τον Πειραιά. Συγκεκριμένα, πρώτο φαβορί για τον Δήμο Αθηναίων δίνουν τονΓιώργος Καμίνης με ποσοστό 1.20 περίπου, ενώ αντίστοιχη νίκη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη φτάνει στο ποσοστό του 4,40.
 
Για τον Δήμο Πειραιά, ξεκάθαρο φαβορί δίνεται ο Γιάννης Μώραλης με ποσοστό γύρω στο 1.30, ενώ αντίστοιχη νίκη του Βασίλη Μιχαλολιάκου πληρώνει 3,50. Τέλος, όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής, σαφές προβάδισμα δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες στον Γιάννη Σγουρό με ποσοστό περίπου 1,40, ενώ νίκη της Ρένα Δούρου φτάνει στο 2,80.
*Να σημειωθεί πως οι τιμές των αποδόσεων είναι κατα μέσο όρο από ευρωπαϊκές στοιχηματικές εταιρείες.
crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου