Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ 50ΕΥΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο 50ευρω! Έτσι θα καταλάβετε ποια είναι πλαστά

Κυκλοφόρησε το νέο 50ευρω! Έτσι θα καταλάβετε ποια είναι πλαστά

Σε κυκλοφορία τίθεται από σήμερα το νέο 50ευρο σε όλες της χώρες της ευρωζώνης.
Το νέο χαρτονόμισμα της σειράς Ευρώπη, έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του 5ευρου, του 10ευρου και του 20ευρου που ήδη έχουν κυκλοφορήσει, ενώ το παλαιό θα αποσυρθεί σταδιακά.
Τα νέα χαρτονομίσματα, όπως λένε οι ειδικοί, έχουν αυξημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να μην παραχαράσσονται εύκολα.
Ειδικά, το 50ευρο αποδεικνύεται σε πολύ δημοφιλές χαρτονόμισμα των παραχαρακτών και των εγκληματικών κυκλωμάτων αφού σχεδόν 1 στα 2 πλαστά χαρτονομίσματα (42,5%) είναι των 50 ευρώ!
Πως θα καταλάβετε τα πλαστά

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Πώς έχουν κέρδη οι Τράπεζες με δισεκατομμύρια ανείσπρακτα και τεράστιες ζημιές;




Πάτησαν το πόδι τους οι Soros και Paulson στην Πειραιώς κι η «περήφανη και πατριωτική» κυβέρνηση πέρασε φωτογραφικούς νόμους ώστε κάθε συναλλαγή μεταξύ ιδιωτών να γίνεται υποχρεωτικά μέσω Τράπεζας ώστε να αποφέρει ολοκάθαρα κέρδη από προμήθειες στα παράσιτα της ανθρωπότητας που λέγονται... τοκογλύφοι.

Κι ενώ όλοι οι Έλληνες βυθίζονται οικονομικά... οι Τράπεζες ανακοινώνουν κέρδη... την ίδια στιγμή που δεν παρέχουν καθόλου δάνεια.




Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η Ελλάδα σε αριθμούς: 20 περίεργα στατιστικά που δεν γνωρίζετε για τη χώρα μας



Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα: Μάθετε είκοσι ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία 
για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της που θα σας εκπλήξουν.

Ξέρατε ότι η Αθήνα ήταν μια μικρή κωμόπολη δύο αιώνες πριν; 

Γνωρίζατε ότι τα ελληνικά νησιά είναι περίπου 2.000; 
Ότι κανένα μέρος της χώρας δεν απέχει παραπάνω από 137 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και πως ο εμπορικός στόλος μας φτάνει το 70% όλων των πλοίων της Ευρώπης; 
Αυτά και πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα ακολουθούν και μας μαθαίνουν τα μικρά αξιοπερίεργα μυστικά της χώρας μας.

*Κατά μέσο όρο, περίπου 16,5 εκατομμύρια τουρίστες καταφθάνουν κάθε χρόνο 

στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει πως οι επισκέπτες ξεπερνούν σε αριθμό τον… ντόπιο πληθυσμό των 10 περίπου εκατομμυρίων.


Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ

Ρώσος βιολόγος: «Ο θάνατος του ανθρώπου αρχίζει από το στομάχι και το παχύ έντερο - Πώς θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία σας» (vid)



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

Ο Ρώσος βιολόγος και νομπελίστας Elie Metchnikoff δήλωσε ότι «Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο» και το τελμηριώνει με μία ανάλυση που δεν αφήνει αμφιβολία για την ορθότητά της.

Το πεπτικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά συστατικά για το σώμα. Αυτή είναι μια εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση, που βοηθείται από ένα τεράστιο στρατό ενζύμων, οξέων, πεπτιδίων και φιλικών βακτηρίων.

Αν κάτι πάει ελαφρώς στραβά ή αν έχει διαταραχθεί η ισορροπία κατά κάποιο τρόπο, καμία ποσότητα βιολογικών τροφίμων ή συμπληρωμάτων δεν θα μπορεί να σας κρατήσει υγιείς.