Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ (ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)

ΚΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ

ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

21 - 4 - 12
Το «ΟΧΙ» των Ελλήνων καταστρέφει την γερμανική οικονομία!

Δημοσιευμένη  εικόνα




Οι Έλληνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα στη Μέρκελ! Μπορεί η κυβέρνηση να σκύβει το κεφάλι αλλά ο ελληνικός λαός δε παραδίδει τα όπλα… Αντιθέτως πληγώνει με όποιο τρόπο μπορεί τον κατακτητή του! Οδυνηρό, λοιπόν, φαίνεται να είναι το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα: 5,1 δισεκατομμύρια ευρώ έχασαν σε ένα χρόνο!
Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ.

Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα και το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.

Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ – μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους…

Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. «Κομμένα πια τα δανεικά» λένε οι Γερμανοί, «κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα» λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι «Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα».

Να μείνουν χωρίς φράγκο! Ας συνεχίσουμε δυνατά όλοι μαζί το μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα! Η προσπάθεια τελεσφορεί…

πηγή troktiko.eu/



ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

Επιθέσεις στην παρέα Τσοχατζόπουλου στον Κορυδαλλό

Συνημμένη Εικόνα: B0423819924942A418B45D97B7E0432C.jpg




Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνούν η παρέα του Άκη Τσοχατζόπουλου και ο ίδιος στις φυλακές αφού οι υπόλοιποι συγκρατούμενοί τους είναι εξαγριωμένοι μαζί τους . Μάλιστα οι επιθέσεις και το κακό κλίμα που συνέβησαν ανάγκασαν τις αρμόδιες αρχές να πάρουν τα μέτρα τους.



Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και άγριες διαθέσεις επιτέθηκαν οι Πυρήνες της Φωτιάς στους ....
επιχειρηματίες /συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού
Φαίνεται ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς επιφύλαξαν έκπληξη στον Αστέριο Οικονομίδη και στον Γεώργιο Σαχπατζίδη που μένουν στην πρώτη πτέρυγα και έτσι ανάγκασαν τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να τους απομακρύνουν από την πτέρυγα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews.gr όμως δεν ήταν μόνο οι Πυρήνες της Φωτιάς που αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο στην παρέα του Τσοχατζόπουλου αλλά ακόμη και οι κρατούμενοι για οικονομικά εγκλήματα αποδοκίμασαν έντονα τους δύο κατηγορούμενους. Κάποιο από αυτόυς μάλιστα τους είπαν :" Εδώ πληρώνονται όλα , δεν είδατε τίποτα ακόμη"
Τελικά πολύ γρήγορα οι υπάλληλοι των φυλακών ενημέρωσαν τον διευθυντή του Κορυδαλλού και έτσι μεταφέρθηκαν από την Α πτέρυγα στην Στ Πτέρυγα , εκεί που κρατείται ο πρώην υπουργός και ο ξάδελφός του Νίκος Ζήγρας για να αποφευχθούν τα παραπέρα επεισόδια.
Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στον Άκη Τσοχατζόπουλο που δεν έχει καθόλου καλή σχέση πια με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη. Ο εξάδελφό του πρώην υπουργού φαίνεται ότι είναι η παρηγοριά του μέσα στη φυλακή αν και οι πληροφορίες τον θέλουν να μεταφερθεί σύντομα στο νοσοκομείο λόγω ασθένειάς του οπότε ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα παραμείνει χωρίς συντροφιά.
Πηγη:axortagos.gr


ΒΡΟΧΗ ΑΣΤΕΡΙΩΝ

21 - 4 - 12

Απόψε θα "βρέξει" αστέρια


Η "βροχή" των Λυρίδων κορυφώνεται τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ενα μοναδικό υπερθέαμα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι μείνουν ξύπνιοι τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή κι αν φυσικά δεν έχει συννεφιά.