Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΘΕΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


  

2012: Γιατί ο κόσμος δεν θα τελειώσει?
Θυμηθείτε τον τρόμο του Y2K (έτος 2000); Ήρθε και έφυγε χωρίς πρόβλημα λόγω του επαρκούς προγραμματισμού και της ανάλυσης της κατάστασης. Παρά τα όσα λέει και δείχνει η ταινία “2012“, δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου όπως λέγεται. Εντούτοις, θα είναι ένα άλλο χειμερινό ηλιοστάσιο.

 
Όπως το Y2K, το 2012 έχει αναλυθεί και η θεωρίες του “τέλους της γης” έχουν μελετηθεί λεπτομερώς. Η NASA θέλοντας να κατευνάσει τα βλέμματα απαντάει σε μερικές βασικές “θεωρίες” που εμφανίζονται σε αυτούς τους μύθους.
Ερώτηση: Υπάρχουν οποιεσδήποτε απειλές για τη Γη το 2012; Πολλές σελίδες στο Internet λένε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου 2012.
Απάντηση: Τίποτα κακό δεν θα συμβεί στη γη το 2012. Ο πλανήτης μας κινείται μια χαρά για περισσότερο από 4 δισεκατομμύρια έτη, και αξιόπιστοι επιστήμονες παγκοσμίως δεν έχουν βρει καμία απειλή που να συνδέεται με το 2012.
 
 
Ερώτηση: Ποια είναι η προέλευση της πρόβλεψης ότι ο κόσμος θα τελειώσει το 2012;
Απάντηση: Η ιστορία άρχισε με τις αξιώσεις ότι ο Nibiru, ένας υποτιθέμενος πλανήτης που ανακαλύπτεται από το Sumerians, κατευθύνεται προς τη γη. Αυτή η καταστροφή προβλέφθηκε αρχικά για τον Μάιο του 2003, αλλά τότε δεν συνέβη τίποτα. Η ημερομηνία “Ημέρας της Κρίσεως” κινήθηκε προς τα εμπρός προς τις 21 Δεκεμβρίου 2012. Κατόπιν αυτοί οι δύο μύθοι συνδέθηκαν με το τέλος ενός από τους κύκλους στο αρχαίο ημερολόγιο των Μάγιας στο χειμερινό ηλιοστάσιο το 2012. Ως εκ τούτου και η προβλεφθείσα ημερομηνία Ημέρας της Κρίσεως της 21ης Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

«Πέντε σελίδες» ακίνητα για την Άννα Νταλάρα!   
Tuesday, 11 December 2012
 
 
pente-selides-akinita-gia-tin-anna-ntalara











Η πρώην υφυπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Άννα Νταλάρα είναι μια εκ των πρωταθλητριών στην κατοχή ακινήτων.
Μάλιστα η ακίνητη περιουσία της είναι τόσο μεγάλη που χρειάστηκαν πέντε σελίδες του «πόθεν έσχες» για να καταγραφούν! Πρόκειται για συνολικά για 59 ακίνητα, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι οικίες στις Κυκλάδες και... δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία!
Αναλυτικά, το σύνολο της ακίνητης περιουσίας: 7 πάρκινγκ, 4 οικόπεδα, 8 αγροτεμάχια, 4 δασικές εκτάσεις, 4 διαμερισμάτα, 27 οικίες(!), 2 αποθήκες και 3 ακίνητα χαρακτηρισμένα ως «άλλες περιπτώσεις».
Μαζί με το σύζυγο της (και την κόρη της): Στη Σύρο 7 οικίες, 1 πάρκινγκ, 2 αγροτεμάχιο / 1 αγροτεμάχιο στην Αντίπαρο / 1 οικία και ένα οικόπεδο στην Πάρο / 3 οικίες στη Βορ. Κυνουρία στην Αρκαδία / 4 δασικές εκτάσεις στη Μαγνησία /4 διαμερίσματα στην Αττική!
ΟΜΟΛΟΓΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 432.000 ευρώ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΔΙΚΑ ΤΗΣ): 1,17 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ): 980.000 ΕΥΡΩ
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 3779 Κ.Ε. ΥΨΟΥΣ 99.830 ΕΥΡΩ
ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΠΟ 2008



Seleo.gr News

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ 508 ΥΠΟΧΡΕΩΝ!Πλούσιοι και φτωχοί του Κοινοβουλίου

Στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες συνολικά 508 υπόχρεων πολιτικών, στους οποίους έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής έλεγχος των... 

...δηλώσεων περιουσιακής τους κατάστασης για το οικονομικό έτος 2011, χρήσης του 2010. Τα στοιχεία των «πόθεν έσχες» θα παραμείνουν στο Διαδίκτυο για έναν μήνα και συγκεκριμένα μέχρι την 11η Ιανουαρίου 2013.

Αναλυτικά τα πόθεν έσχες νυν και πρώην πολιτικών αρχηγών:



Αντώνης Σαμαράς:

Εισόδημα: 217.000 ευρώ
Συζύγου: 54.000 ευρώ
Ακίνητα Σαμαρά: 2 διαμερίσματα, 3 αγροτεμάχια, 1 οικόπεδο , 1 αποθήκη ενώ αγόρασε και 1 αγροτεμάχιο στην Πύλο 3 στρεμμάτων αξίας 110.000 ευρώ από εισοδήματα προηγουμένων ετών.
Ακίνητα συζύγου: 2 διαμερίσματα, 2 οικόπεδα, 1 μονοκατοικία, 1 κατάστημα , 1 γραφείο.
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (από κοινού): 308.000 + 4.000 λίρες Αγγλίας
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: 3.500 μετοχές ΑΝΕL LINES
ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα 1500κ.β και 2000κ.β 

Γιώργος Παπανδρέου:

Εισόδημα: 129.000
Συζύγου: 2.000
Ακίνητα: ακίνητο στην Ν. Ερυθραία 
Ακίνητα συζύγου: 2 ακίνητα στην Πάτρα
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (από κοινού): 81.000 ευρώ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Συζύγου: αμοιβαία κεφάλαια ύψους 228.000 ευρώ
ΟΧΗΜΑΤΑ: 1 αυτοκίνητο 2000 κεκ

Αλέξης Τσίπρας:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 48.000 ευρώ
ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 9.000 ευρώ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: -
ΟΧΗΜΑΤΑ: 1 μοτοσυκλέτα 650 κ.β.

Φώτης Κουβέλης:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 95.000 ευρώ 
ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα, 1 αποθήκη,  1αγροτεμάχιο, από κοινού με τη σύζυγο ενώ εκποίησαν 1 γραφείο από είχαν από κοινού
Σύζυγος: 1 οικία, 7 αγροτεμάχια, 2 οικόπεδα, 
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: από κοινού με σύζυγο: 445.000 ευρώ
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: ο ίδιος διαθέτει αμοιβαία κεφάλαια 17.600 ευρώ και μετοχές της CAPITAL ΑΧΕ ύψους 17.600 ευρώ 
ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα ο ίδιος 1800κ.β. και 1400 κ.β.
Σύζυγος: 1 αυτοκίνητο 1400 κ.β.

Αλέκα Παπαρήγα:

ΕΙΣΟΔΗΜΑ: 135.000 ευρώ
ΑΚΙΝΗΤΑ: 1 διαμέρισμα 
ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: 700 ευρώ

ΑΚΟΜΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα γίνει στις 21-12 του 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σε δέκα ημέρες (21-12-12) λίγο πριν βγει ο ήλιος τέσσερις πλανήτες ευθυγραμμίζονται και αρχίζουν αλλεπάλληλοι σεισμοί 9 και 10 Ρίχτερ σε έξι σημεία του κόσμου. Εκρήγνυται το υπόγειο υπέρ - ηφαίστειο Yellowstone στην Αμερική και διαλύει τις... 

...ΗΠΑ μέσα σε τρία λεπτά. Από τους σεισμούς δημιουργούνται σούπερ-τσουνάμι με κύματα ύψους 80-100 μέτρων που πνίγουν τα παράλια και των πέντε ηπείρων, μετακινούνται οι τεκτονικές πλάκες της Γης και γκρεμίζεται ο κόσμος που ζούμε σήμερα.

Είναι ξημερώματα της 21ης Δεκέμβρη του 2012.

Η ΓΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

ΦΡΙΚΗ!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΑΤΖΕΝΤΑ 21», ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

Συνωμοσιολογία, είπατε; Ναι, φυσικά: Έχουμε και λέμε: Ο ΙΔΙΟΣ Ο Ο.Η.Ε διαφημίζει την "Ατζέντα 21", δηλαδή την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!!! Φαίνονται χαρακτηριστικά ηλικιωμένοι... 

...αλλά και μεσήλικες, να λένε: "Η Γη δεν μας χωράει όλους! Κάτι πρέπει να κάνουμε...Ζήσαμε μια καλή ζωή, να ζήσουν και τα παιδιά μας"!!!

Δηλαδή, μας προϊδεάζουν ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που θα είναι κάποιας ηλικίας, γιατί "αλλιώς δεν μπορούν να ζήσουν οι νέοι"!!!

Μιλάμε για ΟΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ, που μας την προβάλουν πλέον ως διαφημιστικό μήνυμα και δεν αντιδρά κανείς!!!

Καταλάβατε τώρα γιατί αυτή η πρεμούρα των εγχώριων κυβερνώντων ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;;;

Υπενθυμίζουμε πως, ένας από τους προτεινόμενους όρους της Ατζέντας 21, είναι ακριβώς αυτός: Να μειωθούν οι γεννήσεις με φορολογικά μέτρα και ό,τι άλλο χρειαστεί .

Επίσης, προωθείται η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και η Πανθρησκεία μέσω της συγκεκριμένης "Ατζέντας"!

Να υποθέσουμε πως αναμένονται και νέα διαφημιστικά "για το καλό μας" από τον Ο.Η.Ε; Ή ότι αυτά είναι "συνωμοσιολογίες", όπως λένε ορισμένοι;

Ευτυχώς ή δυστυχώς, η τωρινή πραγματικότητα - και αυτή που "έρχεται σύντομα", όπως λέει το σποτάκι - τους διαψεύδει...! 

Πηγή: staparaskinia.gr

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΟΝΙ

Οδηγώντας σε χιόνι και πάγο   
Monday, 10 December 2012
 
 












Η οδήγηση στον πάγο αποτελεί "επικίνδυνο σπορ" γι' αυτό είναι προτιμότερο να την αποφύγετε. Ακόμα και οι αλυσίδες δεν μπορούν να προσφέρουν την απαραίτητη για την ασφάλεια πρόσφυση.

• Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε να έχετε καθαρίσει πλήρως το παρμπρίζ και την οροφή από το χιόνι και τον πάγο τόσο για να απαλλαγείτε από το πρόσθετο βάρος, όσο και για να αποφύγετε την απώλεια ορατότητας σε περίπτωση φρεναρίσματος όταν το χιόνι θα μετατοπιστεί απ' την οροφή στο παρμπρίζ.
• Όταν πρόκειται να κινηθείτε σε περιοχές όπου το χιόνι και ο πάγος είναι συχνά φαινόμενα, πρέπει οπωσδήποτε να είστε εφοδιασμένοι με αλυσίδες.
• Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες σε αυτές τις συνθήκες αλλά δεν αποτελούν πανάκεια για το πρόβλημα της πρόσφυσης. Φροντίστε να κινείστε πάντα με μικρή ταχύτητα -άλλωστε φορώντας αλυσίδες εκ των πραγμάτων δεν υπερβαίνουμε τα 50 χλμ./ώρα.
• Εάν διαμένετε ή κινείστε σε περιοχές όπου οι χιονοπτώσεις διαρκούν για μεγάλα διαστήματα, φορέστε στο όχημά σας τα χειμερινά ελαστικά καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα.
• Τις αλυσίδες τις εφαρμόζουμε στους κινητήριους τροχούς: δηλαδή στους εμπρόσθιους στα προσθιοκίνητα και στους πίσω στα πισωκίνητα. Στα τετρακίνητα το ιδανικό είναι να τοποθετούνται αλυσίδες σε όλους τους τροχούς εκτός περιπτώσεων που ο κατασκευαστής ορίζει την τοποθέτηση (όπως στο Pajero Pinin που επιτρέπει την τοποθέτηση μόνο στους πίσω τροχούς). Συνολικά στα τετρακίνητα εφαρμόζουμε αλυσίδες στους εμπρός τροχούς για να έχουμε καλύτερο έλεγχο της διεύθυνσης καθώς και καλύτερη απόδοση του συστήματος πέδησης.
• Τα προσθιοκίνητα εμφανίζουν μια αδυναμία στις ανηφόρες με μεγάλη κλίση αφού το βάρος μεταφέρεται πίσω και μειώνεται η πρόσφυση των εμπρόσθιων τροχών. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε με όπισθεν. Στην κατηφόρα θα βοηθήσει σημαντικά εάν σηκώσετε μερικές σκάλες το χειρόφρενο ώστε οι τροχοί του πίσω άξονα να προβάλουν μια μικρή αντίσταση κατά την κύλιση.
• Στα πισωκίνητα ισχύουν τα αντίθετα από τα προσθιοκίνητα.
• Μην ξεχνάτε πως και στις δύο περιπτώσεις σε κατηφόρα με μεγάλη κλίση επιλέγουμε τη μικρότερη δυνατή σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων (συνήθως 2η ή και 1η ).
• Συνολικά τα τετρακίνητα είναι πιο ασφαλή σε συνθήκες χιονιού ή και πάγου. Κατά τη στροφή χρειάζονται προσοχή καθώς εύκολα η αρχική υποστροφή μετατρέπεται σε υπερστροφή.
• Μην ξεχνάτε ότι κυρίως στον πάγο ο συντελεστής τριβής είναι σχεδόν μηδενικός. Ό,τι όχημα κι αν διαθέτετε οι κινήσεις σας πρέπει να είναι προσεκτικές αφού το φρενάρισμα είναι ανούσιο. Υπό αυτές τις συνθήκες καλό είναι να είστε εφοδιασμένοι με ειδικές αλυσίδες που φέρουν καρφιά ή ελαστικά για αναμονές για καρφιά.

Seleo.gr News