Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία ξεκινάει με... εκστρατεία προφυλακτικών!
 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Το Μουντιάλ 2014 στη Βραζιλία ξεκινάει με... εκστρατεία προφυλακτικών!
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας αναμένεται να διανέμει 104 εκατομμύρια προφυλακτικά ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014!
Τα κορμιά στη Βραζιλία, μπορούν να παρασύρουν κάθε άνδρα.
 
Ωστόσο, το θέμα είναι να γίνουν όλα με ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση της χώρας, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα για την ασφάλεια από τον ιό του HIV και για αυτό ξεκίνησε εκστρατεία... προφυλακτικών!
 
«Εάν υπάρχει γιορτή, μεγάλη η μικρή γιορτή, πρέπει να πάτε σ' αυτήν με προφυλακτικό», είναι το σλόγκαν της καμπάνιας του υπουργείου Υγείας, το οποίο θα αρχίσει να μεταδίδεται από σήμερα.
 

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Από τις "Κ.Ο.Τ.Ε.Σ" στο "ΠΟΤΑΜΙ"! Αυτά είναι τα ΚΟΜΜΑΤΑ με τα πιο ΠΕΡΙΕΡΓΑ ονόματα στην ιστορία της ελληνικής πολιτικής σκηνής!!!
 
Από τις
 
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω, ωστόσο εμείς γυρίσαμε και βρήκαμε κόμματα που έχουν πάρει μέρος στις εκλογές και έχουν εξίσου ή περισσότερο αστεία ονόματα, με το κόμμα του Σ. Θεοδωράκη.
 
Δραχμή, Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων

Ίδρυση: 1η Μαΐου 2013 από Θεόδωρο Κατσανέβα
Σκοπός: Σκοπός του κόμματος είναι η επιστροφή της Ελλάδας σε εθνικό νόμισμα, τη δραχμή. Αναφέρεται ότι ο συμβολισμός των πέντε αστέρων αφορά "την ανατροπή του μνημονίου, την επιστροφή στη δραχμή, την αυτοδύναμη ανάπτυξη, την εθνική αξιοπρέπεια και στην κοινωνική δικαιοσύνη"
 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΑΚΟ

Πέθανε ο «επαναστάτης της κιθάρας» Πάκο ντε Λουθία
 
 
 
Πέθανε ο «επαναστάτης της κιθάρας» Πάκο ντε Λουθία

Ο φημισμένος ισπανός κιθαρίστας και βιρτουόζος του φλαμένκο, Πάκο ντε Λουθία, πέθανε στο Μεξικό σε ηλικία 66 ετών, ανακοίνωσε την Τετάρτη η δημοτική αρχή της γενέτειράς του, της πόλης Αλχεθίρας στη νότια Ισπανία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας και συνθέτης, ένας αληθινός «επαναστάτης της κιθάρας» όπως τον χαρακτήρισε η El Pais, πέθανε από έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Είναι μια ανεπανόρθωτη απώλεια για τον κόσμο του πολιτισμού, για την Ανδαλουσία», δήλωσε ο δήμαρχος του Αλχεθίρας Χοσέ Ιγνάθιο Λανταλούθε.

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Στην ουρά για φαγητό στη Δαμασκό: Συγκλονίζει η εικόνα για την τραγωδία του συριακού εμφυλίου

Φωτογραφία για Στην ουρά για φαγητό στη Δαμασκό: Συγκλονίζει η εικόνα για την τραγωδία του συριακού εμφυλίου

H φωτογραφία του Associated Press έχει ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2014. Δόθηκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες για να τονίσει το ανθρωπιστικό δράμα στη Συρία.

Είναι ανέφικτο να χωρέσει σε μία φωτογραφία ο θάνατος και η καταστροφή που έχει φέρει ο τριετής συριακός εμφύλιος:

Δεν το καταφέρνει ούτε η φωτογραφία από το στρατόπεδο Παλαιστίνιων προσφύγων στη Δαμασκό που, υπό πολιορκία, συνωστίζονται ανάμεσα στα ερειπωμένα κτίρια για ένα πιάτο όλο και λιγότερου φαγητού.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2014 και δόθηκε στη δημοσιότητα από τις υπηρεσίες του ΟΗΕ αυτές τις ημέρες, μαζί με την έκκληση του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών να δοθεί πρόσβαση στη Συρία σε περισσότερα συνεργεία παράδοσης ανθρωπιστικής βοήθειας. Η παράδοση τροφίμων και φαρμάκων παραμένει αδύνατη σε αρκετές πολιορκημένες περιοχές της εμπόλεμης συριακής επικράτειας.
ΤΑ ΝΕΑ
 

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ < ΚΟΚΚΙΝΑ >

ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
 
Φωτογραφία για ΕΞΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ''ΚΟΚΚΙΝΑ'' ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
 
Διαστάσεις μάστιγας έχουν πάρει τα «κόκκινα δάνεια», καθώς, όπως προκύπτει από την ετήσια έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος, εξαπλασιάστηκαν μέσα στην τελευταία πενταετία.
Πλέον, τον Σεπτέμβριο του 2013 σχεδόν ένα στα τρία δάνεια (31,2%) δεν εξυπηρετείται, ενώ στην καταναλωτική πίστη σχεδόν ένας στους δύο δανειολήπτες (45,8%) δεν πληρώνει τη δόση του.
Το γεγονός αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» τόσο για την ΤτΕ όσο και τις εμπορικές τράπεζες που αναζητούν τρόπους να ανασχέσουν την πορεία τους.
 Για τον σκοπό αυτό, έχουν δημιουργήσει ειδικές διευθύνσεις, ενώ προβαίνουν σε μαζικές αναχρηματοδοτήσεις.
 

CHAMPIONS LEAGUE = 6 ΔΙΠΛΑ 1 ΧΙ 1 ΑΣΣΟΣ

Μαγεία, γκολ, ρεκόρ! Φόβος και τρόμος οι Galácticos έκαναν πάρτι στο Βέλτινς Αρίνα και διέλυσαν τη Σάλκε. Φονική τριπλέτα Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά!


Σάλκε - Ρεάλ 1-6


Oλα δείχνουν Ολυμπιακό!

Η στατιστική δείχνει... πρόκριση για Ολυμπιακό, αφού στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ, μόλις μία φορά αποκλείστηκε ομάδα που νίκησε με 2-0 στον πρώτο αγώνα των νοκ άουτ σε σύνολο 14 αναμετρήσεων και ήταν η Μπάρτσα του Μέσι!
Oλα δείχνουν Ολυμπιακό!

 

ΝΕΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

ΣΟΚ! Αυτά είναι τα νέα... πακέτα τσιγάρων;;;
 
ΣΟΚ! Αυτά είναι τα νέα... πακέτα τσιγάρων;;;
Από τα κυριότερα μέτρα είναι η τοποθέτηση στα πακέτα χαρακτηριστικών, αληθινών φωτογραφιών για τις συνέπειες του καπνίσματος, που θα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της πρόσθιας και οπίσθιας πλευράς. Επιπλέον, ψηφίστηκε η απαγόρευση των τσιγάρων με γεύσεις, όπως η μέντα.

Υπολογίζεται ότι 700.000 πρόωροι θάνατοι προκαλούνται ετησίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας του καπνίσματος.
 

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΕ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ

ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στην Κρήτη! Το "Cape Ray" γεμίζει με ΚΑΡΚΙΝΟ και ΘΑΝΑΤΟ ολόκληρο το νησί για πολλές γενιές!!! Πρέπει να γίνει ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!
27 - 2 - 14
ΤΟΞΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στην Κρήτη! Το
 
Την ώρα που κυβέρνηση και κοινή γνώμη (βλέπε ανεγκέφαλος λαός) είναι «απασχολημένοι» με τον Τόμσεν και την παρέα του, το αμερικανικό πλοίο-θάνατος με χωρητικότητα 91.000 τόνους ξερνάει από τα έγκατά του καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες ανοιχτά της Κρήτης μετατρέποντας το νησί σε Φουκουσίμα-τίποτε λιγότερο.
 Και μάλιστα για πολλές πολλές γενιές!
Μιλάμε για το Cape Ray το οποίο εξοπλισμένο με δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες επιχειρεί να καταστρέψει πάνω από 800 τόνους -από τους 1.300- στους οποίους υπολογίζονται να χημικά της Συρίας.
Μόλις χθες κάτι ψέλλισε ο ανύπαρκτος Βενιζέλος και όπως όλα δείχνουν τα χημικά της Συρίας ήταν πραγματικός λόγος για τα πολλά «συνομωτικά» ταξίδια του Βενιζέλου στις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα.
 Το παιγνίδι είναι πολύ βρώμικο και διεξάγεται με διαρκείς εκβιασμούς ενώ συνδέεται άμεσα και με τις εξελίξεις που αφορούν τα ελληνικά μνημόνια και την συμπεριφορά των δανεστών μας-με το ΔΝΤ να εκβιάζει την σιωπή μας για την μετατροπή της Κρήτης σε νησί-φάντασμα με δημοσιεύματα σαν κι αυτό των FT που μας απειλεί με ανατίναξη των ελληνικών τραπεζών σε περίπτωση που αντιδράσουμε!
 

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Καλώς ήρθατε στην Κόλαση! Ένοπλοι ακροδεξιοί κατέλαβαν την Βουλή της Ουκρανίας!!! Ο Πούτιν ετοιμάζει απόβαση με ΤΑΝΚ
 
Καλώς ήρθατε στην Κόλαση! Ένοπλοι ακροδεξιοί κατέλαβαν την Βουλή της Ουκρανίας!!! Ο Πούτιν ετοιμάζει απόβαση με ΤΑΝΚ
 
Καζάνι που βράζει μοιάζει τις τελευταίες ώρες η Κριμαία. Η πτώση της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς, η εξέγερση στο Κίεβο και οι εξελίξεις άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου και πλέον μοιάζει όλο και πιο πιθανή η τριχοτόμηση της χώρας.

Ήδη, στην Κριμαία, τα επεισόδια που ξεκίνησαν χθες ανάμεσα σε Τατάρους και φιλορώσους αναζωπύρωσαν τους φόβους για πιθανή απόσχιση της χερσονήσου.
 
Οι εξελίξεις δε σταμάτησαν όταν τελείωσαν τα επεισόδια της Τετάρτης. Το πρωί της Πέμπτης, ένοπλοι εισέβαλαν και κατέλαβαν την έδρα της τοπικής κυβέρνησης αλλά και το κτίριο του κοινοβουλίου στην Κριμαία.

ΦΟΡΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟ

Έρχεται ΧΑΡΑΤΣΙ και στα κινητά;;; - Τι μας ετοιμάζουν πάλι;;;
 
Έρχεται ΧΑΡΑΤΣΙ και στα κινητά;;; - Τι μας ετοιμάζουν πάλι;;;
 
Δεν έχει τέλος η Οδύσσεια των φορολογούμενων και των επιχειρήσεων με τον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος. Μετά το φόρο υπεραξίας ακινήτων που έχει παγώσει όλες τις μεταβιβάσεις ακινήτων (δεν έχει ακόμη διορθωθεί), τη φορολόγηση των πνευματικών δικαιωμάτων που οδηγεί σε λουκέτο ολόκληρους κλάδους επιχειρήσεων (δεν έχει ακόμη διορθωθεί) και το χαρακτηρισμό ως επιτηδευματιών όσων πραγματοποιούν περισσότερες από τρεις συναλλαγές μέσα σε ένα εξάμηνο (ευτυχώς διορθώθηκε), ήρθε και η σειρά της κινητής τηλεφωνίας.
 
Είναι ένα πεδίο το οποίο το Υπουργείο Οικονομικών επέλεξε για να κάνει το επόμενο ...θαύμα του. Βάζει φόρο έως και 42% στη χρήση κινητών τηλεφώνων που δίνουν οι επιχειρήσεις στους εργαζομένους τους την ώρα που έχει ήδη εισπράξει άλλους δυο φόρους μέσω του λογαριασμού της κινητής τηλεφωνίας.
Πώς γίνεται αυτό; Ο λογαριασμός του εταιρικού κινητού τηλεφώνου θεωρείται στο σύνολό του εισόδημα για τον εργαζόμενο που το χρησιμοποιεί!
Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά....
 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΛΑ


Η «άλλη» Βραζιλία

Ζωή στην καρδιά του Αμαζονίου - Δείτε τις φωτογραφίες


Μέσα στα δάση του Αμαζονίου, μέσα στα δέντρα και την τροπική άγρια ζωή, η φυλή Dessana ζει στην «άλλη» Βραζιλία, που σε τίποτα δεν θυμίζει τις παραλίες του Ρίο, τις μεγαλουπόλεις και τις προετοιμασίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η περιοχή όπου ζει η φυλή απέχει σχεδόν 5000 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της χώρας και είναι προσβάσιμη μόνο με βάρκα από το Manaus.

Ο φωτογράφος David Lazar φωτογράφισε τα μέλη της φυλής σε καθημερινές δραστηριότητες και με όλα τα χαρακτηριστικά «στολίδια» τους, αλλά και την εντυπωσιακή πανίδα της περιοχής.

Ο 30χρονος ταξίδεψε στο τροπικό δάσος για να φωτογραφίσει τους Dessana, «είναι ήσυχοι και φιλικοί άνθρωποι, οι αρχηγοί τους έχουν βαμμένο πρόσωπο και στολίζουν το κεφάλι τους με φτερά», λέει στη Daily Mail. «Τα παιδιά παίζουν χαρούμενα, η οικογένεια παίζει εμφανώς σημαντικό ρόλο στη ζωή της φυλής».
 

ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ < ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ >

"Χωρίς μεσάζοντες" επιλέγουν οι καταναλωτές!!! - Γιατί όλο και περισσότεροι δήμοι συμμετέχουν στη δράση;;;

 
Ολοένα και αυξάνονται οι δήμοι, αλλά και οι κινήσεις πολιτών που συμμετέχουν στη διοργάνωση «λαϊκών αγορών χωρίς μεσάζοντες», υποσχόμενοι προϊόντα σε χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.
 
Δήμοι και πολίτες αναλαμβάνουν δράση και «κάνουν στην άκρη» τους μεσάζοντες φέρνοντας τους παραγωγούς σε απευθείας επαφή με τους καταναλωτές.
 
Ο δήμος Παιανίας, ξεκίνησε τη διοργάνωση πώλησης προϊόντων χωρίς μεσάζοντες πριν από περίπου ένα χρόνο και έκτοτε γίνεται κάθε ενάμιση με δύο μήνες. «Για να γίνει δεκτός ένας παραγωγός στη διαδικασία, πρέπει να έχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και να διαθέτει τα προϊόντα του σε χαμηλές τιμές, σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά» επισημαίνει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σπύρος Νανόπουλος, δημοτικός σύμβουλος και συντονιστής της δράσης για τον δήμο Παιανίας.