Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

EURO 2012

Το τρόπαιο του Euro 2012



Το όνομα του τροπαίου, το οποίο θα κρατήσουν στα χέρια τους οι παίκτες της ομάδας που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στο Euro 2012, είναι “Ανρί Ντελονέ” ως φόρος τιμής στον Γάλλο  Ανρί Ντελονέ  ο οποίος οραματίστηκε τη διοργάνωση του Euro.

Νέα έκδοση

Από το 1960 μέχρι και το 2004 το τρόπαιο παρέμεινε το ίδιο. Η αντικατάστασή του έγινε στο Euro 2008 με μια νέα έκδοσή του σχεδιασμένη από τον οίκο “Άσπρεϊ Λόντον” .

Οι αλλαγές

Το νέο τρόπαιο του Euro είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το αυθεντικό τρόπαιο διαφέροντας μόνο σε ορισμένες λεπτομέρειες.
  • Στο πίσω μέρος του τροπαίου έχει αφαιρεθεί η φιγούρα του ανθρώπου που κοντρόλαρε τη μπάλα.
  • Έχει αφαιρεθεί ο μαρμάρινος πλίνθος κάτω από το τρόπαιο.
  • Τα ονόματα των χωρών θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του τροπαίου και όχι στο μαρμάρινο πλίνθο.
  • Μεγάλωσε η βάση του τροπαίου ώστε να γίνει πιο σταθερή.
  • Κατασκευάζεται από καθαρό ασήμι.
  • Ζυγίζει 2 κιλά περισσότερα από τον προκάτοχό του και φτάνει τα 8 κιλά.
  • Έχει ύψος 60 εκατοστά, 18 εκατοστά περισσότερα από το προηγούμενο τρόπαιο.

Που βρίσκεται

Το Κύπελλο βρίσκεται στην κατοχή της Ισπανίας, ως η εν ενεργεία πρωταθλήτρια, και θα επιστραφεί λίγο καιρό πριν την έναρξη της διοργάνωσης ώστε να απονεμηθεί στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ

Παυλόπουλος: «Θα τον… σκότωνα αν σηκωνόμουν!»

 
 
 
 
Πολύ άσχημη εντύπωση προκάλεσε η στάση του Προκόπη Παυλόπουλου κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, αφού ο κ. Παυλόπουλος δεν σηκώθηκε καν από την καρέκλα του και παρακολουθούσε ατάραχος σαν Βούδας.

Πριν από λίγο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, κάνοντας την εξής δήλωση:

«Δεν σηκώθηκα από την καρέκλα μου όταν ο Κασιδιάρης επιτέθηκε με μπουνιές στην Λιάνα Κανέλλη, γιατί δεν μπορώ να ελέγξω τη δύναμή μου και φοβήθηκα πως, αν σηκωνόμουν όρθιος, θα τον σκότωνα».

ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Πέμπτη, Ιούνιος 07, 2012


ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ… ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!


Με τις υπογραφές των δωσίλογων Σαμαρά και Βενιζέλου, που έχουν το απύθμενο θράσος να ζητάνε την ψήφο σου, το Υπουργείο Οικονομικών (ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ) απέστειλε εντολή στις εφορίες: «Πάρτε τα σπίτια, τα αυτοκίνητα, τους μισθούς, τις συντάξεις… τα σπλάχνα!) όσους χρωστάνε στην εφορία 3.000 ευρώ και πάνω!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;
Αδέρφια, θάψτε τους νεκροθάφτες της ζωής μας, μαυρίστε τους δολοφόνους των ονείρων μας, πετάξτε στο κάδο των πολιτικών απορριμμάτων τα ανδρείκελα της Τρόικας

ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


ΠΗΓΗ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Βολτάρουμε στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου!


 Μετά από τόσες έντονες "συγκινήσεις" σήμερα, ήρθε η ώρα να coolάρουμε, δραπετεύοντας σε μέρη μαγικά κι ονειρεμένα. Αλόνησσος, λίμνη Como, Μύκονος, Sidney, Maiami, Castle Romania, Plitvice Lakes Croatia, Patagonia, Rio de Janeiro ...είναι μόνο μερικά από τα μέρη που θα ταξιδέψουμε στη συνέχεια της ανάρτησης...












ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ

Η Ελλάδα γεννήθηκε πτωχευμένη...
Η Ελλάδα γεννήθηκε πτωχευμένη...Η Ελλάδα είναι το μόνο γνωστό παράδειγμα χώρας που ζει σε πτώχευση από την ημέρα της ίδρυσής της. Όλοι οι προϋπολογισμοί, από τον... πρώτο έως τον τελευταίο, είναι ελλειμματικοί. Χρειάστηκε να εγγυηθούν οι προστάτιδες δυνάμεις προκειμένου να διαπραγματευτεί ένα δάνειο από το εξωτερικό. Αλλά τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν κατασπαταλήθηκαν από την κυβέρνηση χωρίς κανένα όφελος για τη χώρα .

Τα έγραφε το 1854 ο Γάλλος συγγραφέας και περιηγητής Εντμόν Αμπού στο βιβλίο του Η Ελλάδα του Όθωνα – Η σύγχρονη Ελλάδα . Το θυμήθηκαν μέσα στην άνοιξη πολλές γερμανικές εφημερίδες. Το θυμήθηκε τελευταία στο γαλλικό περιοδικό Εξπρές και η αρθρογράφος Κριστίν Κερντελάν με αφορμή τις περιβόητες πια δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρτν για την Ελλάδα – και δη το ήρθε η ώρα να πληρώσετε τους φόρους σας που η επικεφαλής του ΔΝΤ ουδέποτε πήρε πίσω.

Η αφήγηση

Από τότε που το (ελληνικό) κράτος ανέλαβε να εισπράττει αυτό το ίδιο τους φόρους , έγραφε λοιπόν το 1854 ο Αμπού, οι δαπάνες είναι πολύ υψηλότερες ενώ τα έσοδα μόλις που αυξήθηκαν. Οι φορολογούμενοι κάνουν αυτό που έκαναν και ο αγρότες: δεν πληρώνουν. Οι τσιφλικάδες δεν βρίσκουν τρόπους να στερούν το κράτος είτε εξαγοράζοντας είτε εκφοβίζοντας τους υπαλλήλους.

Όσο για τους μικροϊδιοκτήτες, που πρέπει να πληρώσουν για τους μεγάλους, προστατεύονται από τις κατασχέσεις είτε από κάποιον ισχυρό φίλο είτε από την ίδια τους την ανέχεια. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζονται καλά, και αγαπιούνται: ελάχιστα γνωρίζουν αυτό το αφηρημένο πλάσμα που αποκαλείται κράτος, και δεν το αγαπούν καθόλου. Τέλος, ο φοροεισπράκτορας είναι μυαλωμένος: ξέρει πως δεν πρέπει να εξαγριώσει κανέναν, πως υπάρχουν σκοτεινά περάσματα που πρέπει να διασχίσει για να επιστρέψει σπίτι του. Για αυτό και τα υπουργεία Οικονομικών εκπονούσαν έως το 1846 δύο προϋπολογισμούς: ο ένας , ο προϋπολογισμός του τρέχοντος, δήλωνε τα ποσά που η κυβέρνηση έπρεπε να εισπράξει εντός του έτους, ο άλλος, ο διαχειριστικός, τα ποσά που ήλπιζε λαμβάνειν .
armageddon-news.blogspot.com

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη γιατί έκλεβε πατάτες!
Συνελήφθη γιατί έκλεβε πατάτες!Στα... πράσα πιάστηκε 53χρονος στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία εντοπίστηκε να σκάβει χωράφι γείτονά του και να βγάζει πατάτες. Κατασχέθηκε και μία τσάπα!

ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! - Καταζητείται από τις αρχές - Σύσσωμη η καταδίκη



- Τη σύλληψή του με την αυτόφωρη διαδικασία ζήτησε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου
- Όλα έγιναν on camera στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 - Επιτέθηκε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής και σε άλλους
- Έφυγε σπάζοντας την πόρτα και βρίζοντας τους πάντες - Έβγαζε φωτογραφίες όσους βρίσκονταν στο στούντιο
- Φέρεται να τηλεφώνησε -άγνωστο που- και να είπε: "στείλτε 100 άτομα εδώ"
- O Ηλ. Κασιδιάρης δεν φέρει την ιδιότητα του βουλευτή διευκρινίζει η Εισαγγελία
- "Μου επιτέθηκε πρώτη", φέρεται να δήλωσε ο Κασιδιάρης - "Δείτε καλά το βίντεο", λέει ο Μιχαλολιάκος
- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΛΙΑΝΑΣ ΚΑΝΕΛΗ
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ



Πρώτα χτύπησε μια γυναίκα και πέταξε νερό σε μια άλλη, και τώρα κρύβεται από τις αρχές που τον καταζητούν. Δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, όταν εκατομμύρια άνθρωποι τον είδαν σε ζωντανή σύνδεση να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυασα μια γυναίκα!

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στις 6 Μαϊου, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη αφού πρώτα πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Ρένα Δούρου, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την Λιάνα Κανέλλη και μαινόμενος έφυγε από το στούντιο αφού χτύπησε και πολλούς άλλους στο διάβα του.

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της όχι μόνο δεν καταδικάζει την επίθεση του μέλους της, αλλά ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της ότι πρώτη επιτέθηκε η Λιάνα Κανέλλη, δεν λέει τίποτα για το νερό που έριξε επίσης ο κ.Κασιδιάρης στη Ρένα Δούρου και για τον αποκλεισμό της από όλο τον πολιτικό κόσμο λέει ότι δεν τους χρειάζονται αφού έχουν στο πλευρό τους μισό εκατομμύριο έλληνες!

Την επίθεση έχει καταδικάσει συσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ενώ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αλέξη Τσίπρα για το περιστατικό.
Όλο το χρονικό της επίθεσης

Το απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, έγινε γύρω στις δέκα παρά είκοσι το πρωί. Ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρένα Δουρου από τον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον Ηλία Κασιδιάρη για τη δίκη που εκκρεμεί εις βάρος του και είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Τότε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πέταξε ένα ποτήρι με νερό στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της!

Άμεση ήταν η αντίδραση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλη, που αμέσως σηκώθηκε από τη θέση της, είπε στον κ. Κασιδιάρη «φύγε από ‘δω», ενώ νωρίτερα τον είχε αποκαλέσει «γερμανοτσολιά» και «φασισταριό», ενώ εκείνος «παλιοκουμμούνι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παρά τις προσπάθειες του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη και του Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη, η οποία προσπάθησε να αμυνθεί ανταποδίδοντας τα χτυπήματα. Η εκπομπή διακόπηκε για διαφημίσεις.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με τη Λιάνα Κανέλη και τον Αντώνη Δελατόλα, χτύπησε επίσης τον αρχισυντάκτη και άλλους συντελεστές της εκπομπής.

ΕΥΡΩ Η ΧΑΟΣ

7 - 6 - 12
Τρομοκρατική Οργάνωση: «Η Σέχτα του Ευρώ»

Συνημμένη Εικόνα: euro-draxmi.jpg






Στην Ελλάδα υπάρχουν δυο κόσμοι πλέον! Ο κόσμος της «τηλεόρασης» και ο πραγματικός κόσμος!

Στον πρώτο, η κουστωδία του Ευρώ, έχει επενδύσει στην πλύση εγκεφάλου και στην παραπληροφόρηση! Δύσκολα θα ακούσεις μια εκπομπή που σκοπό έχει την ενημέρωση των πολιτών. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, η «κρεατομηχανή» των Media, έχει καταφέρει να επικρατήσει στις μεγάλες ηλικιακά μάζες, που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και γνώσεις χειρισμού υπολογιστών, και τους χειραγωγούν με απύθμενα ψέματα, με ανύπαρκτα διλήμματα και τους τρομοκρατούν καθημερινά, αντικαθιστώντας την αλήθεια, με την «εικονική πραγματικότητα» που έχουν συνθέσει!

Η Τηλεόραση, το δημόσιο αυτό αγαθό, έχει διαιρέσει την Ελλάδα! Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα των εκλογών και πόσο αντίθετα ψήφισαν οι ηλικίες 45+ και 45- !

Σήμερα θα επιχειρήσομε να αποδείξουμε ότι το δίλημμα που βάζουν εδώ και καιρό είναι όχι απλά 100% πλαστό αλλά επί της ουσίας είναι ανύπαρκτο και αποτελεί την εφεύρεση τους για να παρασύρουν του κόσμο, σε μια έσχατη προσπάθεια διατήρησης στην εξουσία του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, που οδήγησε τη χώρα σε μια άνευ προηγουμένου καταστροφή και συνεχίζει ακάθεκτο προς τον όλεθρο!

Το δίλημμα λοιπόν που βάζουν είναι:

«Δραχμή ή Ευρώ» ;
«Ευρώ ή έξοδος από την Ε.Ε» ;


Η τηλεόραση πλέον αποτελεί φανερά τον πολιορκητικό κριό των Τραπεζιτών, που επελαύνουν στην παρεγκεφαλίδα των Ελλήνων, με σκοπό να πιστέψουμε ότι:

«όποτε έχουν κέρδη αυτά πάνε «στην τσέπη των Τραπεζιτών ενώ όποτε έχουν ζημιές τότε πρέπει να τις πληρώνει ο λαός από την δική του τσέπη»!!!

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΛΙΠΟΣ

7 θαυματουργές τροφές που καίνε λίπος!

Συνημμένη Εικόνα: 877.jpg




Επτά θαυματουργές τροφές που υπόσχονται να σας βοηθήσουν να κάψετε λίπος γρήγορα και εύκολα κάνοντας την άσκηση ακόμα πιο αποτελεσματική.
Το μόνο που έχετε...
να κάνετε είναι να τις συμπεριλάβετε στο διατροφικό σας πρόγραμμα.



Νερό με λεμόνι

Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες που αντικατέστησαν τα αναψυκτικά με νερό έχασαν 1,5 κιλό παραπάνω σε ένα χρόνο από εκείνες που δεν άλλαξαν συνήθειες. Αυτές μάλιστα που έπιναν 4 φλιτζάνια περισσότερα την ημέρα έχασαν 1 κιλό επιπλέον. Tο φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό είναι προτιμότερο, καθώς περιέχει φυσικό ανθρακικό νάτριο, αλλά και μέταλλα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο), ανάλογα με την πηγή από την οποία προέρχεται. Θεωρείται λοιπόν και μια μικρή πηγή ιχνοστοιχείων και μετάλλων. Επίσης το φωσφορικό νάτριο που περιέχει προστατεύει από την οστεοπόρωση, καθώς μειώνει την ποσότητα οξέων στο αίμα. Αν προσθέσετε μια φέτα λεμόνι έχετε ένα υπέροχο αντιοξειδωτικό ρόφημα.

Καυτερές σάλτσες

Αν θέλετε να κάψετε λίπος... κάντε πικάντικα τα φαγητά σας. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες τα καυτερά γεύματα μπορούν να μειώσουν την ποσότητα ινσουλίνης στον οργανισμό -την ορμόνη που οδηγεί τον οργανισμό στην αποθήκευση λίπους- σε ποσοστό, παρακαλώ, 32%. Σύμφωνα με μια θεωρία μάλιστα, η καψαϊκίνη, το συστατικό που «βάζει φωτιά» σε αυτού του είδους τα τρόφιμα, βελτιώνει την ικανότητα του σώματος να μειώνει την ινσουλίνη, μετά το φαγητό. Επομένως έχετε περισσότερες πιθανότητες να κάψετε λίπος ύστερα από ένα πλούσιο γεύμα με καυτές πιπεριές απ' ό,τι με οτιδήποτε άλλο.

Λιναρόσποροι
Είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και σε ακόρεστο λίπος κα έχουν την ικανότητα να σταθεροποιούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Σύμφωνα με έρευνες, επειδή είναι πλούσιοι σε φυτικά οιστρογόνα ανακουφίζουν από τα συμπτώματα που προκαλούν οι ορμονικές αλλαγές που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες τουλάχιστον 1 φορά το μήνα. Αφομοιώνονται εύκολα από το παχύ έντερο και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε σε σούπες, σαλάτες ή ακόμα και στα γλυκά σας. Ανακατέψτε ένα φλιτζάνι λιναρόσπορο με λάδι της επιλογής σας (π.χ. ελαιόλαδο, καλαμποκέλαιο κ.λπ.) και χρησιμοποιήστε το όταν φτιάχνετε κουλούρια και μπισκότα.
Σημείωση: Καλό θα ήταν να μειώσετε τη θερμοκρασία στο φούρνο σας. Κι αυτό γιατί με την υψηλή θερμοκρασία τα τρόφιμα που έχουν λιναρόσπορο «μαυρίζουν» πιο γρήγορα.