Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΤΗΣ TV ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αυτό γιατί δεν το δείξατε στο κόσμο ρε ξεφτίλες...Συγνώμη κορίτσι μου...Δεν πουλάει η δική σου είδηση!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα




Πουλάνε μόνο οι μοσχαροκεφαλές που ταπεινώνουν την Ελλάδα…
Σιγήν ιχθύος για την επιτυχία της πρωταθλήτριας που ύψωσε την γαλανόλευκη ψηλά από τα μνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης...


Ντροπή τους γιατί η Γραμματική εκπροσωπεί την "άλλη" Ελλάδα, αυτή που μάχεται καθημερινά...

Η λέαινα από την Πτολεμαΐδα πάλεψε στο τερέν ξεπερνώντας τον εαυτό της...
Τρίτη στον κόσμο ξανά...το έκανε όπως το Μεξικό και στο Τελ Α Βιβ.
Η πρωταθλήτρια του Taekwondo Γραμματική Χρηστίδου άλωσε και το Ισραήλ με αποτέλεσμα η γαλανόλευκη να στέκει στον ιστό του σταδίου.

Οι αγώνες ήταν δύσκολοι και το επίπεδο των αντιπάλων ιδιαίτερα υψηλό, μα η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπερνώντας τον εαυτό της βρέθηκε στο βάθρο.
Μάλιστα ο ημιτελικός κρίθηκε σε λεπτομέρειες και έτσι η νεαρή ελληνίδα έμεινε εκτός τελικού...

Ο πατέρας της και προπονητής της Χρήστος Χρηστίδης συνοδοιπόρος της σε όλο της το ταξίδι, έζησε κι αυτός με ένταση όλους τους αγώνες της Γραμματικής...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Συγχαρητήρια στην νεαρή και στην οικογένεια της, καθώς επανέλαβε τον άθλο του Μεξικού περνώντας από τρομερά εμπόδια, καθώς είχε αναγκαστεί να αφήσει το άθλημα και τον πρωταθλητισμό για ένα μεγάλο διάστημα προκειμένου να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!!!

ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ

Σεισμός 7,1 βαθμών σημειώθηκε στην Παπούα Νέα Γουϊνέα
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013  
 
 
Σεισμός 7,1 βαθμού σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά της Παπούας Νέας Γουϊνέας, ανακοίνωσε το αμερικανικό Γεωφυσικό Ινστιτούτο (USGS), αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για την πρόκληση τσουνάμι.

Ο σεισμός, ο οποίος είχε εστιακό βάθος 58 χιλιομέτρων, σημειώθηκε στις 20:31 τοπική ώρα (13:31 ώρα Ελλάδος) σε απόσταση 65 χιλιομέτρων νότια της πόλης Πανγκούνα, στην Παπούα Νέα Γουϊνέα.

Δεν υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης τσουνάμι, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΕΦ

Την Κυριακή τρώμε δωρεάν λουκάνικα με αυγά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 11:55 
 
 
Ένα τεράστιο τραπέζι με λιχουδιές που θα μαγειρέψουν μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης, θα στηθεί την ερχόμενη Κυριακή στο προαύλιο του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σεφ, σεφ από τη Θεσσαλονίκη θα προσφέρουν πιάτα με αυγά και λουκάνικα, εντελώς δωρεάν. Πρόκειται για τη δεύτερη δράση της Λέσχης, μετά τον Ιούνιο, οπότε και προσφέρθηκε δωρεάν μυδοπίλαφο σε όσους είχαν βρεθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Την Κυριακή η γιορτή θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00.

ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ

Κούρεμα καταθέσεων για όλους ή νέο Μνημόνιο για 50 χρόνια
Συνημμένη Εικόνα: 15233228210GVPGJ.jpg



- Τι προτείνουν οι διεθνείς δανειστές
- Οι προϋποθέσεις και το παρασκήνιο για να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές...



Κρίσιμο αναμένεται να είναι το αμέσως επόμενο διάστημα όχι μόνο για τη συνοχή της συγκυβέρνησης, αλλά και για την πορεία της οικονομίας.

Και αυτό, γιατί, όπως επισημαίνουν, ξένοι αναλυτές, η χώρα δεν «απογειώθηκε» τον Ιούνιο όπως είχε προβλέψει ο κ. Αντώνης Σαμαράς σε συζήτηση με τους βουλευτές του, τον Ιανουάριο του 2013.

Ως εκ τούτου εντείνονται οι δυσοίωνες προβλέψεις και το ΔΝΤ μελετά την αποχώρησή του από το πρόγραμμα διάσωσης, βλέποντας την αναβλητικότητα αλλά και την απροθυμία των Ευρωπαίων να συζητήσουν τη μόνη εφικτή λύση: Το κούρεμα του χρέους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας NEWSBOMB, παράγοντες του ΔΝΤ δηλώνουν ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και ένα χρέος που αγγίζει τα 320 δισ. ευρώ, όχι μόνο δεν είναι βιώσιμο αλλά δεν είναι και διαχειρίσιμο σε μια χώρα που βυθίζεται στην ύφεση.

Μάλιστα προσθέτουν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα, ακόμα και αν είναι πραγματικό, είναι πολύ ασθενές για να καλύψει την πληρωμή τόκων και να συνεισφέρει στη μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας.

Αυτό, σύμφωνα με τους αναλυτές, το γνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι αλλά «κάνουν τα στραβά μάτια» επειδή οι Γερμανοί δεν έχουν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν.

Νέο Μνημόνιο, ΔΝΤ, ΕΚΤ

Σε περίπτωση που επιλεχθεί η λύση ενός νέου Μνημονίου, το ΔΝΤ εκτιμά πως πρέπει να δοθεί νέο δάνειο 13-15 δισ. ευρώ, επιτόκιο 0,5% και αποπληρωμή του δημόσιου χρέους σε βάθος 50ετίας. Ωστόσο και πάλι, όχι μόνο το χρέος δεν είναι βιώσιμο αλλά η Ελλάδα θα ζήσει μαύρες μέρες. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, αναμένεται να κορυφωθεί η κόντρα του ΔΝΤ με το Βερολίνο για αυτό το θέμα.

Το μέλος του διευθυντηρίου της ΕΚΤ κ. Γιόργκ Ασμουσεν ήδη έχει εκφραστεί εναντίον του ΔΝΤ ενώ οι δυνατότητες παρέμβασης είναι μικρές για τη χώρα μας εφ' όσον το πολιτικό σύστημα δεν έχει βάλει «κόκκινες γραμμές».

Όπως αναφέρει η NEWSBOMB, στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι έρχονται ακόμα δυσκολότερες καταστάσεις και διαψεύδονται οι ελπίδες για ανάκαμψη ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ανεχθεί η κοινωνία πρόσθετα μέτρα. Στο ίδιο μήκος κύματος, η αντιπολίτευση έχει καλλιεργήσει ανεδαφικές προσδοκίες για καταγγελία του Μνημονίου και επιστροφή στην προτεραία κατάσταση.

Πολιτικοί παράγοντες εκτιμούν ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτήσει την εξουσία αυτοδύναμα ή κάνοντας συμμαχίες με ΔΗΜΑΡ ή ΑΝ.ΕΛ ή και τμήμα του ΠΑΣΟΚ θα έρθει αντιμέτωπος με τις αντιφάσεις του. Είτε θα πρέπει να οδηγήσει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη και σε σύγκρουση με το Βερολίνο ή θα αποδεχθεί τη συνέχιση αυτής της πολιτικής, που θεωρείται αδιαπραγμάτευτη από τους δανειστές, και θα καταρρεύσει μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες.

ΔΥΟ (ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ) ΣΕΝΑΡΙΑ

Σε περίπτωση που αποχωρήσει το ΔΝΤ, το Βερολίνο θα σκληρύνει τη στάση του. Το ενδεχόμενο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NEWSBOMB, προκαλεί ανησυχία σε Μαξίμου και υπουργείο Οικονομικών αφού ελλοχεύει το ενδεχόμενο της αποσταθεροποίησης.

Σενάριο 1: Αν το Βερολίνο προκρίνει την μετακύλιση αποπληρωμής του χρέους σε βάθος 50ετίας, οι χρηματοδοτικές ανάγκες της επόμενης διετίας θα καλυφθούν με νέο δάνειο και νέο Μνημόνιο (με μειώσεις μισθών, συντάξεων και δημοσίων δαπανών).

Σενάριο 2: Μερίδα βουλευτών αλλά και στις Βρυξέλλες ζητούν «κούρεμα» του χρέους. Τότε το Βερολίνο θα επιβάλει «κούρεμα» των καταθέσεων με τρόπο που θα εξυπηρετήσει τους δανειστές.

Στο μεταξύ, η σκιά της «Black Rock» εξακολουθεί να μοιάζει με αγχόνη για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα. Οι τράπεζες εξακολουθούν να παρέχουν ρευστότητα από καταθέσεις ή τη δυνατότητα των τραπεζών να προσελκύουν κεφάλαια και να δημιουργούν υπεραξίες, παρότι μειώνονται οι καταθέσεις και θα εξακολουθήσουν όσο συνεχίζεται η ύφεση. Ταυτόχρονα, τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούν το 30%.

Αν οι τράπεζες χρειαστούν μία νέα ανακεφαλαιοποίηση, τότε θα έχουν δύο λύσεις: Είτε να απευθυνθούν στην αγορά για προσέλκυση κεφαλαίων (δύσκολο για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα), είτε να κουρέψουν καταθέσεις. Ήδη στις 27 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφάσισε ότι μπορεί να γίνει κούρεμα και σε καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ.

Ο διοικητής της ΤτΕ κ. Γ. Προβόπουλος έχει εκφράσει τον προβληματισμό του για το αποτέλεσμα των stress test αλλά κυρίως για τις αντοχές των τραπεζών να αντέξουν σε μία ενδεχόμενη νέα ύφεση ως το 2016. Το θέμα περνά στα χέρια του πρωθυπουργού, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει ποιο σενάριο επιλέγει να διαχειριστεί...

Ρυθμίσεις – «πακέτο» από τις τράπεζες

Ενιαία πολιτική ρύθμισης για την διευκόλυνση εξυπηρέτησης των οφειλών προωθούν οι τράπεζες ενόψει της ολοκλήρωσης της μελέτης της BlackRock. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας NEWSBOMB, στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κοινοποιηθεί στις τραπεζικές διοικήσεις το πλαίσιο για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Όπως εξηγούν τραπεζικά στελέχη, το σχέδιο αντιμετώπισης προβληματικών χορηγήσεων, μετά τη BlackRock II, περιλαμβάνει δύο σκέλη:

Το πρώτο αφορά στην κοινή αντιμετώπιση, από πλευράς τραπεζών, των δανειοληπτών που έχουν εκκρεμότητες με πολλές τράπεζες και το δεύτερο στην καλύτερη «οργάνωση» των εν λόγω δανείων στα βιβλία των τραπεζών, βάσει της οποίας προβλέπεται η δημιουργία μίας «bad bank» σε κάθε τράπεζα.

Ωστόσο, όσο προχωρούν οι διαπραγματεύσεις, τίποτε δεν είναι βέβαιο. Το ζήτημα της αντιμετώπισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί την «καυτή» πατάτα για το σύνολο του κλάδου, αφού οι προεκτάσεις του είναι τόσο κοινωνικές, για μεγάλο μέρος των δανειοληπτών και κυρίως των κατόχων στεγαστικών, όσο και λογιστικές, με «φόντο» την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών.

Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ελέγχων της BlackRock και της Ernst & Young, για την αξιολόγηση των πρακτικών διαχείρισης των προβληματικών δανείων (Troubled Asset Review) φέρνει άμεσες εξελίξεις.

newsbomb.gr

Η ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

10 «καρδιές» στην επιφάνεια της Γης!!!!!!!!!

10 «καρδιες» στην επιφανεια της Γης!!!!!!!!!

Δάση, νησιά και λίμνες σε διάφορα σημεία του κόσμου έχουν σχήμα καρδιάς και εκπλήσσουν με την ομορφιά τους! Λίμνες, λιβάδια, νησιά και άλλα τοπία έχουν πολλές φορές πολύ ακανόνιστο σχήμα, όταν τα θαυμάζουμε από ψηλά. Στην περίπτωσή μας το σχήμα καρδιάς δεσπόζει σε θάλασσες, κοιλάδες και δάση δημιουργώντας απίθανες εικόνες που αποτελούν τη χαρά του θεατή αλλά και του φωτογράφου! Είτε πρόκειται για δημιουργίες του ανθρώπου ή της φύσης, όσες «καρδιές» δείτε στη συνέχεια θα κλέψουν σίγουρα και τη... δική σας καρδιά!

1. Βάλτος με μαγκρόβια φυτά, Νέα Καληδονία



2. Ύφαλος, Αυστραλία




3. Νησί-καρδιά, Εκουαδόρ




ΓΟΡΓΟΝΕΣ

Το VIDEO από το Animal Planet που ΣΟΚΑΡΕΙ:
Για πρώτη φορά πεντακάθαρη εικόνα ΓΟΡΓΟΝΑΣ!

Το VIDEO από το Animal Planet που ΣΟΚΑΡΕΙ: Για πρώτη φορά πεντακάθαρη εικόνα ΓΟΡΓΟΝΑΣ!
 
 
Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν γοργόνες και ότι ο αριθμός τους αυξάνεται.
Η NOAA δημοσίευσε το άρθρο στο περιοδικό «Γεγονότα Ocean» με τίτλο «αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη Υδάτινου ανθρωποειδούς.» Η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών ανακοίνωσε ότι οι γοργόνες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής (Stone Age) περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ, υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.
Το Animal Planet μετέδωσε πρόσφατα ένα ειδικό ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες». Σε αυτό έδειξε μια νεκρή γοργόνα. Εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Sandy Νίξον είπε στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων , έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, και δηλώνουν με έμφαση, ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι και ότι ζουν ειρηνικά μεταξύ μας.
Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.
Ο mermaidologist, Marcus Plumkin, του Πανεπιστημίου της Φλόριντα δήλωσε ότι υπάρχει ένα μεγάλο ενυδρείο όπου κρατούνται 7 γοργόνες και οι οποίες μελετούνται. Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει δει προσωπικά τις γοργόνες αυτές και ήταν αρκετά εντυπωσιασμένος σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 
 

 

TABLET PC

Τα tablet pc είναι στην ουσία φορητοί υπολογιστές σε πολύ "minimal" γραμμή.

Πρόκειται για μικρούς, λεπτούς υπολογιστές που δεν έχουν ούτε πληκτρολόγια, ούτε ποντίκια ούτε τίποτα, παρά μόνο μία οθόνη και 3-4 βοηθητικά κουμπιά.

Το μέγεθος ενός tablet pc είναι όσο ένα μέσο λεπτό βιβλίο.

Τα πάντα γίνονται από τη μεγάλη οθόνη του (αναλογικά με το μέγεθός του) όπως κι εκεί εμφανίζεται πχ ένα εικονικό πληκτρολόγιο, από το οποίο μπορούμε να πληκτρολογούμε το οτιδήποτε.
Οθόνη

οθόνη του tablet

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ο οθόνη του tablet είναι αφής, που σημαίνει πως όταν την ακουμπάμε, αυτή επιτελεί κάποιο έργο.

Πέραν αυτού, η οθόνη του tablet συνήθως έχει εκπληκτική ποιότητα και μπορούμε να δούμε ακόμα και ταινίες και να τις ευχαριστηθούμε.

Μην ξεχνάτε ότι η τεχνολογία των οθονών έχει προχωρήσει πολύ...
Μπαταρία

Η συσκευή αυτή λειτουργεί με μπαταρία και με ρεύμα και είναι ιδανικό για μία πολύ πρακτική φορητή λύση.

Όπως αντιλαμβάνεστε και όπως συμβαίνει και σε πολλές φορητές συσκευές, η μπαταρία γενικά είναι ένα "αγκάθι" και θέλει να κάνουμε "τσιγγουνιές" αν θέλουμε να μας κρατήσει.
Επιδόσεις

Έχει σχεδόν όλες τις δυνατότητες που έχει ένας υπολογιστής, αλλά οι επιδόσεις του είναι ελαφρώς χαμηλότερες, μιας και τα πάντα είναι υπερ-συμπιεσμένα σε ένα "μικρο κουτί" που το κάνει βέβαια και πολύ εύχρηστο αν πρόκειται να εκμεταλλευτούμε τη φορητότητά του.
Λειτουργικό σύστημα

λειτουργικό σύστημα android








Τα tablets έχουν ένα δικό τουςλειτουργικό σύστημα, που συνήθως είναι το android στα περισσότερα.

Από την άλλη τα ipad της Apple έχουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα που είναι το iOS.

Τα λειτουργικά συστήματα αυτά (android και iOS) είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλλεύονται πλήρως τους πόρους ενός tablet και γι’ αυτό και οι εφαρμογές που πρόκειται να εγκαταστήσουμε, πρέπει να είναι πχ για android (άρα πρέπει να ψάξουμε τις αντίστοιχες).

Υπάρχουν βέβαια σε αφθονία και στο μέλλον θα εξελιχθούν και θα αυξηθεί η "ποικιλία" με γοργούς ρυθμούς.

Συνδεσιμότητα

Φυσικά, πλέον το tablet pc μπορεί να συνδεθεί με ασύρματα δίκτυα, με wifi και bluetooth και γενικά σε θέματα συνδεσιμότητας είναι πολύ καλά οργανωμένο.

Έτσι μπορούμε να έχουμε internet παντού και γενικά δεν θα δυσκολευτούμε όσον αφορά το θέμα της συνδεσιμότητας.

Επιδόσεις

Σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις του είναι αρκετά ικανοποιητικές για πολλές βασικές εργασίες. Δεν μπορούμε να τις συγκρίνουμε με ένα laptop ή desktop, αλλά παρόλο το μέγεθός του είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Φυσικά κι εδώ ισχύει το ό,τι πληρώσεις, αυτό θα πάρεις. Άλλες επιδόσεις έχει το tablet των 200 ευρώ κι άλλες αυτό των 700 ευρώ...

tablet pc δεν είναι
Εν κατακλείδι...

Το tablet pc δεν είναι για όλους. Είναι μόνο για αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά κυρίως για τη δουλειά τους (για ταξίδια, παρουσιάσεις, κλπ).

Ναι, θα τους λύσει τα χέρια.

Είναι ένας φορητός minimal υπολογιστής, που όμως εξαιτίας αυτού μερικές φορές είναι δύσχρηστος παρόλο των έξυπνων συστημάτων του, και μπορεί να απογοητεύσει κάποιον μέσω χρήστη με αρκετές απαιτήσεις.

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι για τα πάντα και επίσης να σκεφτείτε ώριμα που θα σας ήταν πολύ εξυπηρετικό.

Αυτό είναι το tablet pc λοιπόν.

Αν σας καλύπτει, μπορείτε να προβείτε στην αγορά του μιας και είναι συσκευή αναντικατάστατη ΜΟΝΟ αν σας χρειάζεται πραγματικά.
http://coolweb.gr/ti-einai-to-tablet-pc/