Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΕΛ.ΑΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Αστυνομικοί φρουρούσαν μέχρι πρόσφατα τη... Μελίνα Μερκούρη!



Η επανατοποθέτηση στη μάχιμη Αστυνόμευση, ενστόλων από τις συνοδείες-φυλάξεις επισήμων, αποκάλυψε και περιπτώσεις Αστυνομικών «ξεχασμένων»...τόσο ξεχασμένων που ήταν στη συνοδεία ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια.

Σύμφωνα με το bloko.gr, πρόκειται για περιπτώσεις αστυνομικών που μόνο στην ταυτότητα και στη μισθοδοσία του μήνα διαπίστωνε κάνεις ότι υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ.

Ειδκότερα, η αρμόδια επιτροπή που συνέταξε το πόρισμα για το πόσοι, πού, και γιατί έχουν διατεθεί στην φύλαξη «στόχων», ανακάλυψε δύο αστυνομικούς, οι οποίοι, μέχρι πριν από τρεις εβδομάδες, υπηρετούσαν, στη συνοδεία της Μελίνας Μερκούρη, η οποία ως γνωστόν «έφυγε» από τη ζωή το 1994!

Οι δύο ένστολοι έλαβαν πλέον τα φύλλα πορείας για τους δρόμους της Αττικής.

Το πόρισμα που συνέταξε ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, προέβλεπε την απόσυρση 80 οχημάτων και 700 αστυνομικών από την ασφάλεια επισήμων προσώπων, ώστε να διατεθούν στη μάχιμη αστυνόμευση στο δρόμο και σε υπηρεσίες που έχουν ανάγκες.


Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΙΣΙΝΩΝ


Γυναίκες με μεγάλα οπίσθια: Δείτε το απίστευτο κέρδος για την υγεία σας!

Νέα μελέτη υποστήριξε ότι για τις γυναίκες, το κλειδί για μια καλύτερη ζωή 
είναι τα μεγαλύτερα οπίσθια.
Οι επιστήμονες στο Κέντρο Διαβήτη, Ενδοκρινολογίας και Μεταβολισμού στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και του Νοσοκομείου Churchill, έχουν διαπιστώσει ότι οι γυναίκες με μεγάλα οπίσθια είναι πιο έξυπνες και πιο ανθεκτικές σε χρόνιες ασθένειες.
Ο αριθμός των οφελών για την υγεία κάνουν τα οπίσθια να μοιάζουν με ένα θαυματουργό φάρμακο.

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ

Ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα: Πιτσιρίκια ποζάρουν με γιγαντιαία σκυλάκια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Σας έχουμε ξαναπαρουσιάσει ανάλογα θέματα και ασφαλώς ο συνδυασμός με σκυλάκια 
και παιδάκια είναι καταπληκτικός!
Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε έναν τρομερό συνδυασμό από... γιγαντιαίους σκύλους να κάνουν παρέα με μικροσκοπικά πιτσιρίκια. 
Οι εικόνες προέρχονται από το βιβλίο του ρώσου φωτογράφου Άντι Σελιβέρστοφ, που ξόδεψε 4 μήνες για να δημιουργήσει το εν λόγω project.