Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΔΑ


20 σημεία που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική στον κόσμο


Φωτογραφία για 20 σημεία που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική στον κόσμο

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Πόσο ακόμα θα κοροϊδεύουν και θα χλευάζουν οι πολιτικοί τον Ελληνικό λαό βάζοντας και τα παπαγαλάκια, τους δημοσιογράφους να τον υπνωτίζουν και να τον έχουν αποκοιμίσει για τα καλά όλα τα χρόνια.;

Δείτε 20 βασικά σημεία που η χώρα μας έχει τα "πρωτεία" σε παγκόσμιο επίπεδο και θα πάρετε την απάντηση γι όλα αυτά που συμβαίνουν όχι μόνο στην καθημερινότητα μας αλλά και στη γενική πορεία της χώρας μας διαχρονικά..

Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν οι ασκούντες την δημόσια διοίκησηνα περιμένουν την ΛΑΓΚΑΡΝΤ για να μπορέσουν να ελέγξουν τα χρήματα που εξέρχονται από την χώρα, χωρίς αυτά να κινούνται μέσω διατραπεζικών συστημάτων, και να μην γνωρίζει τις διαδικασίες τα ποσά και τους κατόχους η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν σήμερα που μιλάμε να διαπραγματεύονται τον πλούτο της , που αγγίζει τα 40 τρίς ευρώ και να μην ξέρουμε ποιοί, πώς, ποια τα οικονομικά μεγέθη και τα ανταλλάγματα.


Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το οικονομικό σύστημα να μην γνωρίζει πόσες off shore εταιρίες υπάρχουν και λειτουργούν από Έλληνες πολίτες και να μην μπορεί να τις φορολογήσει. ( από πληροφορίες φτάνουν τις 5.000).

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για 500 δις χρέος και να καλείται ο λαός να πληρώσει, και να μην αναρτάται ένας αναλυτικός πίνακας ώστε να εμφανίζονται τα ποσά πότε και απο ποιόν, καθώς και ποιος και που τα διαχειρίστηκε.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να μιλάμε για μια σύγχρονη χώρα για φορολογικές κλίμακες και να μην φορολογείται από το πρώτο ευρώ ο κάθε Έλληνας η ξένος που δραστηριοποιείται σε αυτή τη χώρα με έναν ενιαίο φόρο της τάξεως του 8-10% και να τελειώνουμε. ( όπως κάνουν οι πολύ ανεπτυγμένες χώρες USA, ΑΓΓΛΙΑ κλπ).

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι μεγάλες προμήθειες του Δημοσίου, να γίνονται μόνο από ελάχιστες εταιρείες, χωρίς να γίνεται «άνοιγμα» του διεθνούς επαγγέλματος των προμηθειών, και να μην βουλιάζει το πολιτικό σύστημα στη διαφθορά.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν τα εισοδήματα του Ελληνικού λαού να συρρικνώνονται και τα κέρδη των τραπεζών να αυξάνονται, ενώ τα εισοδήματα των αλυσιδωτών εταιρειών να διπλασιάζονται,( είδε κανείς καμία αλυσίδα να κλείνει; Αντίθετα συνεχώς ανοίγουν και περισσότερες), και να περιμένουμε ανάπτυξη ανταγωνιστικότητα και αντιμετώπιση της ανεργίας.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να φορολογούνται στα είδη διατροφής δύο φορές ,μία στην πηγή ,και μία στην κατανάλωση, και να ψάχνουμε την αιτία που δεν πέφτουν οι τιμές.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε τα ποιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη, και σε δειγματοληπτικούς ελέγχους να οργιάζει η φοροκλοπή που προφανώς δεν γίνεται από τον απλό βενζινοπώλη.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να διατηρούμε τους διευθυντές που υπογράφουν και εγκρίνουν τις δαπάνες στον κρατικό μηχανισμό, στην ίδια θέση για 20 χρόνια και να μιλάμε για διαφθορά στον δημόσιο.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να θέλουμε να ανοίξουμε τα κλειστά επαγγέλματα, και να δημιουργούνται αλυσίδες που απασχολούν χιλιάδες λαθρομετανάστες αφήνοντας τα παιδιά μας έξω και να ψάχνουμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε την ανεργία.


Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να οργανώνουμε την χώρα με την αξιοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, και να επιδιώκουμε την δημιουργία ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ και να θέλουμε να διατηρήσουμε τον κοινωνικό μας ιστό.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να υποβαθμίζουμε και να απαξιώνουμε τα πάντα , όπως δικαιοσύνη, στρατό, αστυνομία, καθηγητές, γιατρούς, πανεπιστήμια, και περιμένουμε ανάπτυξη.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να επιβάλουμε, άμεσα και εύκολα διαζύγια, πολιτικούς γάμους, αλλαγή ταυτοτήτων χωρίς ονόματα συζύγων, χωρίς αναγραφή στο θρήσκευμα, και να περιμένουμε να διατηρηθεί η οικογένεια;

Μόνο στην Ελλάδα ειναι δυνατόν να εντάσουμε στον κοινωνικό ιστό μας το αντίπαλο δέος στο θρήσκευμα και αντι να αυξάνουμε την δόμηση των εκκλησιών χτίζουμε τζαμιά και περιμένουμε ανεβασμένο το εθνικό μας θρησκευτικό φρόνημα.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν να έχουμε ένα ΣΥΝΤΑΓΜΑ, που με τις τροποποιήσεις των τελευταίων ετών λειτουργεί σαν κανόνας προστασίας των πολιτικών που φροντίζουν για να εφαρμόζονται όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά και να μιλάμε για κυβερνήσεις καταπολέμισης της διαφθοράς.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν η ακίνητη περιουσία του Ελληνικού δημοσίου να μην ανήκει στους απόμαχους πολίτες δηλαδή σε αυτούς που την δημιούργησαν , δηλαδή στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά να είναι βορά στον κάθε κερατά που θέλει να την ξεπουλάει κάθε 50 χρόνια.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν το ιδιωτικό χρέος του κάθε κερατά να καλείται να το πληρώσει ο Ελληνικός λαός και αυτός ο κερατάς να διαχειρίζεται την αποπληρωμή.

Μόνο στην Ελλάδα είναι δυνατόν κάποιοι πατριώτες στην Ελληνική ιστορία να παλεύουν για την απελευθέρωση της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού από τον οποιονδήποτε, και οι σημερινοί πολιτικοί να προσπαθούν να την υποδουλώσουν.

Μόνο στην Ελλάδα κανένας, μα κανένας επώνυμος δημοσιογράφος, που εργάζεται σε γνωστό κανάλι δεν είναι που να μην υπηρετεί το σύστημα σε περιφερειακό, κεντρικό η διεθνές επίπεδο.

Είναι δυνατόν;……… pentapostagma.gr

ΦΡΕΣΚΑ ΗΜΕΡΑΣ

Χιλιάδες βουλγαρικά αυγά στην Ελλάδα με εντολή της Κομισιόν
Friday, 26 April 2013 16:20
 
















Συνολικά 22 προγράμματα ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με στόχο την προώθηση αγροτικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτες χώρες.


Μεταξύ αυτών είναι και το πρόγραμμα προώθησης αυγών από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα και τη Ρουμανία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite». Ο συνολικός προϋπολογισμός των προγραμμάτων, τα περισσότερα εκ των οποίων θα «τρέξουν» την επόμενη τριετία, διαμορφώνεται σε 71,94 εκ. ευρώ. Από το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού των προγραμμάτων, τα 37,97 εκ. ευρώ είναι η ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Τα επιλεγμένα προγράμματα καλύπτουν το ελαιόλαδο,το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το κρέας,τα νωπά ή μεταποιημένα φρούτα και λαχανικά, τα οργανικά προϊόντα, τα αυγά, το κρασί και τα κηπευτικά προϊόντα, καθώς επίσης και τα προϊόντα ποιότητας εγγεγραμμένα ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) και Εγγύησης Ειδικού Παραδοσιακού Προϊόντος.
Στην περίπτωση της Βουλγαρίας, ο συνολικός προϋπολογισμός του διετούς '«σχήματος» διαμορφώνεται στο ποσό του 1,89 εκ. ευρώ και η ευρωπαϊκή συμμετοχή σε 946.000 ευρώ. Ο ανάδοχος του διετούς προγράμματος που στοχεύει στην προώθηση των βουλγαρικών αυγών στις αγορές της Ελλάδας και της Ρουμανίας είναι η Ένωση Γεωργικών Παραγωγών της Βουλγαρίας.


Πηγή: protothema.gr

Seleo.gr News

ΟΜΟΡΦΗ ΓΗ

ΟΤΑΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013


Aμα είσαι σοσια-ΛΗΣΤΗΣ φαίνεται... Λεηλασία 100 εκ. ευρώ στο ΠΑΣΟΚ!!!

 
«Μαύρη τρύπα» στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ που υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, εντοπίστηκε μετά τον έλεγχο πέντε διεθνούς κύρους εταιριών ορκωτών λογιστών...

Τα εν λόγω στοιχεία περιλαμβάνονται σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», στο πόρισμα που συνέταξαν μετά από εντολή της σημερινής κυβέρνησης οι Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC Greece, για την περίοδο 2004-2010.
 
 
 

Τα χρήματα, τα οποία υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί... έκανα φτερά.

Με βάση τα ίδια στοιχεία, 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου.

Ενώ επίσης, ποσό περίπου 800.000 ευρώ φέρεται να εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, διευθυντή την επίμαχη περίοδο του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ ΣΕΧ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Xρυσό μετάλλιο οι Ελληνες στο sex!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ας δούμε και μια έρευνα που τουλάχιστον μας είχε κατατάξει στην πρώτη θέση για κάτι καλό.
Σύμφωνα λοιπόν με τη μεγάλη έρευνα που είχε κάνει η εταιρία προφυλακτικών Durex σε 26 χώρες (και 26.000 ανθρώπους), οι Ελληνες είναι ο λαός που κάνει το περισσότερο σεξ!










Η έρευνα είχε δείξει ότι οι Ελληνες και οι Ελληνίδες το κάνουν 164 φορές το χρόνο, το 82% το κάνει στάνταρ κάθε εβδομάδα και το 24% το κάνει 5 φορές την εβδομάδα! Ετσι με αυτά τα στοιχεία αφήσαμε στη δεύτερη θέση τους Βραζιλιάνους που το κάνουν 143 φορές το χρόνο! Αυτοί που δεν ασχολούνται πολύ με το άθλημα είναι οι Ιάπωνες οι οποίοι κάνουν σεξ μόνο 48 φορές το χρόνο...

ΑΣΤΡΟΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013


Mυστήριο!!! Υπάρχει χρονοπύλη στο Γύθειο;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι χρονοπύλες είναι όπως φανερώνει και η ονομασία τους, πύλες οι οποίες ενώνουν τις τρεις ροές του χρόνου: το παρόν με το παρελθόν και το μέλλον...

Έχει υποστηριχθεί από ερευνητές ότι υπάρχουν σε πολλά σημεία του πλανήτη, στα οποία κυρίως γίνεται συγκέντρωση των μαγνητικών δυνάμεων και ένεκα τούτου σχηματίζονται ισχυρά γεωμαγνητικά πεδία τα οποία οφείλονται σε ενδογενή αίτια αλλά και σε κοσμικές ακτινοβολίες.

Βρήκαν λοιπόν με τη χρήση ειδικών οργάνων ότι στα σημεία αυτά υπάρχει ηλεκτρομαγνητισμός μεγάλος, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ισχυρά πεδία που καμπυλώνουνε το χώρο και το χρόνο, και έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε με άλλη διάσταση.
 


Οι χρονοπύλες της Ελλάδας

"Η χώρα μας είναι διάτρητη από χρονοπύλες. Όλα τα μαντεία και τα ιερά είναι χτισμένα πάνω σε χρονοπύλες. Είναι γνωστό άλλωστε αυτό που είχε πει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του ότι πρέπει να είναι χτισμένα τα μαντεία και τα ιερά όχι κατά τύχη, αλλά βάσει νόμου και κατανεμημένα συμμετρικά.

Βέβαια, οι χρονοπύλες δεν ανοίγουνε πάντα, ανοίγουνε μόνο κατά τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια. Τότε γίνεται μεγαλύτερη έκκριση ενέργειας στα μέρη αυτά, και για αυτό ανοίγουνε οι πύλες. Για παράδειγμα, δεν λένε ότι τα Χριστούγεννα βγαίνουν οι καλικάντζαροι και όταν πλέον φτάσει των Φώτων εξαφανίζονται; Επομένως, έχει να κάνει και αυτό με το χειμερινό ηλιοστάσιο όπου ανοίγουνε οι πύλες".

Η χρονοπύλη στο Γύθειο!

"Έχω βρεθεί σε χρονοπύλη στη χώρα μας, και ίσως αυτό ήτανε και το έναυσμα για να αρχίσω να γράφω τα βιβλία μου. Συγκεκριμένα, ήμουνα στο Γύθειο και αγναντεύαμε τη νήσο Κρανάη".

Η νήσος Κρανάη (στη φωτογραφία) βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Γυθείου και συνδέεται μαζί του με μία λωρίδα γης. Σύμφωνα με την παράδοση εκεί είχε καταφύγει ο Πάρης και η Ωραία Ελένη τη νύχτα πριν από το ταξίδι στην Τροία. Πάνω στο νησάκι βρίσκεται ο Πύργος Τζαννετάκη, που στεγάζει το Ιστορικό Εθνικό Μουσείο Μάνης, το παρεκκλήσι του Αγίου Πέτρου και ένας φάρος.

"Καθώς αγναντεύαμε ήτανε βράδυ, ήτανε γύρω στις 23 Ιουνίου απ’ ό,τι θυμάμαι, είδαμε ξαφνικά χαμηλά εκεί που ήτανε τελείως σκοτάδι ένα ον. "Ον", πώς αλλιώς να το πει κανείς; Εφόσον εκινήτο, αλλά δεν ήταν άνθρωπος, δεν έμοιαζε με άνθρωπο, ήτανε φωτεινό και είχε ακίδες όπως είναι ένας αχινός. Σαν ένα άστρο, μεταξύ άστρου και αχινού, αλλά ήταν πολύ φωτεινό και εκινήτο, και ξαφνικά εχάθηκε πίσω από ένα θάμνο στην παραλία. Εγώ σκούνταγα τη θεία μου και εκείνη εμένα, και λέγαμε «Τι είναι αυτό που βλέπουμε;». Ήτανε κάτι το φοβερό.

ΔΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Tα πάντα μπορούν να συμβούν σ' αυτή τη ζωή...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Περίεργες καταστάσεις... ΧΧΧ ότι κινείται... αλλά και ότι μένει ακίνητο και έχει την κατάλληλη στάση...


7065_4382_thumb

ΧΧΧ ότι κινείται... αλλά και ότι μένει ακίνητο και έχει την κατάλληλη στάση...

7078_4396_thumb

Μα δεν πάνε γυρεύοντας να γίνουν γεύμα;