Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔEΙΣΟΥ

Οι πιο ονειρικοί νησιώτικοι προορισμοί!!
Νησάκια που αξίζει να επισκεφτείτε έστω και...ΝΟΕΡΑ!!!
 
Οι πιο ονειρικοι νησιωτικοι προορισμοι!! Νησακια που αξιζει να επισκεφτειτε εστω και...ΝΟΕΡΑ!!!
 
Οι ωραιότερες αποδράσεις είναι οι νησιώτικες. Τροπικά νησιά με όμορφες παραλίες, παρθένα φυσική ομορφιά, εξωτική χλωρίδα και πανίδα, αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά μέρη. Αλλά υπάρχουν μόνο λίγα σε όλο τον κόσμο που πραγματικά αξίζει να επισκεφθείτε.
Εδώ είναι μια λίστα με τα 10 πιο υπέροχα νησιά παγκοσμίως...

1. Μαλδίβες.

Maldives
Στην Laccadive Θάλασσα, νοτιοδυτικά της Σρι Λάνκα, και επίσημα γνωστές ως η Δημοκρατία των Μαλδιβών, είναι ένας τροπικός παράδεισος που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Έχει καθαρές θάλασσες, πολλά νησιά και όμορφες παραλίες με λευκή άμμο, καθώς και πολλά κοραλλιογενή νησιά .
Αν είστε λάτρης της υποβρύχιας ομορφιάς, φροντίστε να επισκεφθείτε το Maaya Thila - ένα από τα πιο δημοφιλή και συναρπαστικά σημεία κατάδυσης της περιοχής. Θα δείτε χιλιάδες είδη ψαριών και το θαυμάσιο σχηματισμό πάνω από 3000 κοραλλιογενών υφάλων.

2. Σεϋχέλλες

Seychelles Island
Βρίσκονται στη Δημοκρατία των Σεϋχελλών, ανατολικά της Αφρικής και βορειοανατολικά της Μαδαγασκάρης. Οι Σεϋχέλλες είναι ένα αρχιπέλαγος 115 νησιών στον Ινδικό Ωκεανό και ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά μέρη που ξεχωρίζει για τις υπέροχες τροπικές παραλίες και την καταπληκτική άγρια ​​φύση του. Εδώ μπορείτε να κάνετε καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοπλοΐα και ψάρεμα.
Υπάρχουν πολλά φεστιβάλ και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Τα πιο δημοφιλή είναι το Seychelles Sailing Cup τον Ιανουάριο, ο Διεθνής Διαγωνισμός Ψαρέματος τον Νοέμβριο, και το Υποβρύχιο Φεστιβάλ SUBIOS το οποίο παρουσιάζει τον εξαιρετικό υποβρύχιο κόσμο των Σεϋχελλών μέσω μιας σειράς διαγωνισμών, προβολών ταινιών και συζητήσεων.
 

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΖΕΙΣ

Τεχνολογικό θαύμα: Το βιβλίο που ξυπνάει τις αισθήσεις

Δημοσιευμένη  εικόνα

Το πρώτο βιβλίο που κάνει τον αναγνώστη να ζει όσα διαβάζει!

Ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ δημιούργησαν το πρώτο βιβλίο που φοριέται και επιτρέπει στον αναγνώστη να νιώσει (κυριολεκτικά και όχι με τη φαντασία του) τις εμπειρίες των πρωταγωνιστών.


Αυτό το βιβλίο, που δημιούργησαν ερευνητές του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ, δεν είναι σαν όλα τα άλλα, αλλά είναι βγαλμένο από τις σελίδες της επιστημονικής φαντασίας. «Φοριέται» στο σώμα του αναγνώστη και του επιτρέπει να νιώσει πάνω του στην κυριολεξία τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών της πλοκής.


ΠΑΝΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Η κατάντια να δίνεις 4 εκατομμύρια για τον Ξηρό και 100 χιλιάδες για σεισμόπληκτους!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Μεγάλο θέμα, την προηγούμενη εβδομάδα, η επικήρυξη του Ξηρού και άλλων 3 τρομοκρατών, με το θηριώδες ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.


Σε περίοδο, που "Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν", σε περίοδο που το 80% των Ελλήνων φορολογείται πολύ
παραπάνω από αυτό που αντέχει,βρέθηκαν 4 εκ. ευρώ, για να δοθούν σε όσους παραδώσουν τους τρομοκράτες στις αρχές

Εκτιμήθηκε από τη κυβέρνηση Σαμαρά, ότι αν ο Ξηρός μείνει ελεύθερος θα πέσει η ο "ουρανός να μας πλακώσει".