Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΡΕΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Περίεργοι τύποι σε fast food

 
Περίεργοι τύποι σε fast food
 
Κυκλοφορούν... ελεύθεροι
 

 


 

RORY GALLAGHER - BARLEY AND GRAPE RAG



ΤΡΟΠΙΚΑ ΔΑΣΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ

Απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Αυτά είναι τα πιο ΟΜΟΡΦΑ και ΠΕΡΙΕΡΓΑ θαλάσσια είδη που υπάρχουν!!!

Απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!! Αυτά είναι τα πιο ΟΜΟΡΦΑ και ΠΕΡΙΕΡΓΑ θαλάσσια είδη που υπάρχουν!!! (PHOTOS)
 
Στα «τροπικά δάση του Ωκεανού», από τα ωραιότερα και πιο πολύχρωμα θαλάσσια ενδιαιτήματα σε όλη την υδρόγειο, ζουν εντυπωσιακά θαλάσσια είδη που δεν τα συναντά κάποιος εύκολα αλλού.
 
Στους κοραλλιογενείς υφάλους ανά τον κόσμο, ένα υποβρύχιο σώμα κατασκευασμένο από ανθρακικό ασβέστιο που καλύπτει τον πυθμένα του ωκεανού, έχει αναπτυχθεί ένα οικοσύστημα που είναι γεμάτος από πολύποδες, δισεκατομμύρια πολύχρωμα φύκια και εντυπωσιακές θαλάσσιες ανεμώνες.
 
Ψάρια όλων των ειδών και σπάνια μαλάκια συνθέτουν αυτή την καταπληκτική πλατφόρμα που είναι το συναρπαστικό σπίτι για πάνω από το 25% του συνόλου των θαλάσσιων ειδών.
Είδη χάρμα οφθαλμών που κερδίζουν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους...
 
1. Ψάρι κλόουν


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι "Πειρατές" μοιράζουν αύριο στη Θεσσαλονίκη δωρεάν ταινίες, μουσική και βιβλία! Ελάτε με το στικάκι σας!



Μια πρωτότυπη προεκλογική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιήσουν αύριο οι Πειρατές στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι πρόκειται να συμμετάσχουν στις εκλογές για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Το Κίνημα τάσσεται κατά των copy right και έχοντας αυτό ως βασική αρχή, αύριο, Κυριακή, μετά το τέλος του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου, θα μοιράσει στο κοινό που θα βρεθεί στον Λευκό Πύργο, δωρεάν ταινίες, μουσική και βιβλία.

Πρόκειται για αρχεία Creative Commons, τα οποία διανέμονται δωρεάν για μη εμπορικό σκοπό.

Όσοι βρεθείτε, λοιπόν, αύριο, γύρω στις 12.30, στον Λευκό Πύργο, πάρτε μαζί σας το στικάκι σας κι αναζητήστε τους Πειρατές!