Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΛΟΙ ΓΥΜΝΟΙ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Η 4η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη...


4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 - Θεσσαλονίκη

με την υποστήριξη: Παιδιά Εν Δράσει - Άλλη Όψη - Street Panthers - Sfina - η Θεσσαλονίκη Αλλιώς - Δίκτυο Κινήσεων Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΠΑΡΤΥ

ΠΑΡΚΟ ΞΑΡΧΑΚΟΥ - Βασ. Γεωργίου - 3ης Σεπτεμβρίου

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση. Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011. Η απόλυτα ειρηνική γιορτή για την προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου και την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απ-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.

Με αφορμή τον πυρηνικό ατύχημα στην Φουκοσίμα και τα 25 χρόνια από τον εφιάλτη του Τσερνομπίλ, το παλαιό σύνθημα “Πυρηνική Ενέργεια; ΟΧΙ Ευχαριστώ!” επιστρέφει επίκαιρο όσο ποτέ, γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει, όπως και στα περιβαλλοντικά ζητήματα της πόλης. Οι λύσεις τους αυτονόητες, τεκμηριωμένες και δοκιμασμένες, στη Θεσσαλονίκη παραμένουν στην καλύτερη περίπτωση έκθεση ιδεών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

# 15.00 BODY PAINTING, ελάτε να βάψουμε τα σώματα μας και να γίνουμε ζωντανά έργα τέχνης. Ειδική περιοχή για τους τολμηρούς.
Μαζί μας σε αφρικάνικους ρυθμούς ο ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και τα ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ.

# 19.00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ, ετοιμαζόμαστε για την πιο ευχάριστη και δυναμική βόλτα στο κέντρο της πόλης. Μαζί μας ο DJ ATARY.

# 22.00 AFTER-PARTY, γιορτάζουμε με ένα μυθικό πάρτι μαζί με τους:

Ζωντανά: ΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΜΠΗΣ και η ομάδα κρουστών ΚΡΟΥΣΗ

DJ Set: ROOT BOOT, FARINA, ATARY, GG

Ξυλοπόδαροι/show με φωτιές από τους High Society.

Παρών θα είναι και ο ΚΥΝΑΙΛΟΥΡΟΣ 6938.032173 kynailuros.service@gmail.com με το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του για να προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε όποια και όποιον τις χρειάζεται πριν και κατά την διάρκειά της.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Τον έσκισε το ΣΔΟΕ! Αδικαιολόγητος πλουτισμός του Άκη - Βρέθηκε με 55 εκατ δραχμές από το πουθενά


Κενά στις δηλώσεις πόθεν έσχες εντόπισε το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που ήλεγξε τα περιουσιακά στοιχεία του Ακη Τσοχατζόπουλου.
Τι τα έκανες βρε Άκη; Δεν ήξερες δεν ρώταγες;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα τους που παρέδωσαν στην Προανακριτική Επιτροπή, έχουν υπογραμμίσει κινήσεις του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, που δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς σε πολλές περιπτώσεις παρατηρούνται κινήσεις λογαριασμών και αγοραπωλησίες που δεν δικαιολογούνται από τις δηλώσεις πόθεν έσχες που έχει καταθέσει στη Βουλή.

Σύμφωνα με κύκλους του ΠΑΣΟΚ, κατά το 2000 παρατηρείται μία αύξηση της περιουσιακής κατάστασης του Α. Τσοχατζόπουλου ύψους 55.616.733 δρχ, η οποία, όπως τόνιζαν, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από πουθενά.

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτών έχουν μπει και οι αγορές 2 διαμερισμάτων αξίας 30.000 ευρώ και 85.000 ευρώ αντίστοιχα, χωρίς να αναφέρεται από πού προέρχονται τα χρήματα.

Περαιτέρω έρευνα χρήζει και η αποκάλυψη ότι υπάρχουν καταθέσεις σε μάρκα, άγνωστου ποσού, που γίνονται σε λογαριασμούς τόσο του κ. Τσοχατζόπουλου (περίοδο 2000-2003), όσο και της πρώην συζύγου του Γκούντρουμ (περίοδο 1998-2001) για τα οποία δεν προσκομίστηκαν τα σχετικά αντίγραφα.

Αύριο το πρωί το κατώφλι της Προανακριτικής Επιτροπής θα περάσει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου αναμένεται να είναι έτοιμο το πόρισμα της και να παραδοθεί στον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

newsit

ΣΗΚΩΣΕΤΟ