Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΗΡΘΕ Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Οι κερασιές άνθισαν πρόωρα στην Ιαπωνία

Δείτε τις μαγευτικές φωτογραφίες που προσφέρει απλόχερα η φύση


Οι κερασιές άνθισαν πρόωρα στην Ιαπωνία


Την πιο πρόωρη εμφάνιση των τελευταίων 15 ετών έκαναν στην πόλη Kawazu της Ιαπωνίας οι κερασιές.
Σύμφωνα με τις αρχές της πόλης τα άνθη των κερασιών έκαναν την εμφάνισή τους στις 15 Φεβρουαρίου και οι περαστικοί θα μπορούν να τις βλέπουν έως τις αρχές Μαρτίου.
Η πόλη αυτή είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να χαρεί κανείς τις ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία: 800 κερασιές «ακολουθούν» και τις δύο όχθες του ποταμού Kawazu-gawa.
Όπως και σ' άλλες περιοχές της Ιαπωνίας το καλωσόρισμα των ανθισμένων κερασιών γορτάζεται κι εδώ με ένα φεστιβάλ. Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί το 27ο φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών στην Kawazu, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 10 Μαρτίου και αναμένεται να προσελκύσει 1 εκατομμύριο επισκέπτες!


Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ της ΒΟΣΝΙΑΣ είναι ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ με ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ




Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Ο Δρ Σεμίρ Οσμανάγκιτς, αυτός που ανακάλυψε τις Πυραμίδες της Βοσνίας, 

όπως εξηγεί ο ίδιος έχει κάνει μια ακόμα συναρπαστική ανακάλυψη που αλλάζει όχι μόνο την ιστορία της ευρωπαϊκής ηπείρου, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη…

Η ανακάλυψη του αυτή αφορά τα στάσιμα κύματα Tesla στην κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου -τα οποία πιστεύεται ότι ταξιδεύουν γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός, ενώ δεν χάνουν την δύναμή τους καθώς περνούν μέσα από κοσμικά σώματα- τα οποία αποδεικνύουν την ύπαρξη αυτού που αναφέρεται ως ένα «κοσμικό διαδίκτυο» που επιτρέπουν άμεσες διαγαλαξιακές επικοινωνείες σε όλο το σύμπαν, αναφέρει ο Δρ Osmanagić.



Η ΤΑΧΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 1973

Ο… Φρενοβλαβής του Μίσιγκαν και το ρεκόρ της Widomaker 7

Η ταχύτερη μοτοσυκλέτα του κόσμου το 1973 φορούσε κινητήρα αυτοκινήτου V8 της Chevrolet


Ο... Φρενοβλαβής του Μίσιγκαν και το ρεκόρ της Widomaker 7

Ήταν το 1973 όταν ο Οργανισμός Guinness Book of World Records απένειμε στη ντράγκστερ «Widowmaker 7» του EJ Potter τον ζηλευτό τίτλο της «Ταχύτερης Μοτοσυκλέτας του Κόσμου».
Έτσι έμαθε κι ο υπόλοιπος κόσμος αυτό που στις ΗΠΑ ήταν από χρόνια γνωστό για τον αναβάτη EJ Potter, τον «Φρενοβλαβή του Μίσιγκαν» όπως τον έλεγαν. Ότι  ο Τρελάρας Potter έτοιμος να κάνει κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου να πάει πιο γρήγορα: μάλιστα κάποτε είχε αφαιρέσει τελείως τον συμπλέκτη από τη μοτοσυκλέτα του επειδή πατινάριζε και του έτρωγε πολλή ιπποδύναμη.