Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Σαμαράς: Με ρωτανε που θα βρουμε 11 δις τον Ιουνιο, έχουμε ηδη βρει 18,4 δις απο περικοπες σπαταλης (video)

Προφανώς υπάρχει κάποια πλάνη στο σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ. Δεν πρόκειται να ληφθούν μέτρα εις βάρος μισθωτών και συνταξιούχων. Λογικά θα ισχύσει αυτό που έλεγε ο Σαμαράς τον Ιούνιο:

Aπό Παραπολιτική

ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

“Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε”- Μυρίζει μπαρούτι στη Ν.Δ. - Ποτήρια εναντίον υπουργών!

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΝΔ!!!

Σκληρό ροκ ακουγόταν από τα γραφεία της ΝΔ για επτά ώρες. Μέχρι και ποτήρια με νερό έφυγαν εναντίον υπουργών, ενώ ακούστηκε ως και η γνωστή φράση των αγανακτισμένων: πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω”, όταν κάποιοι... 
...όταν είδαν συγκεκριμένα στελέχη να μπαίνουν. Οι υπουργοί μάλιστα βρέθηκαν αντιμέτωποι με 100 βουλευτές που ζητούσαν εξηγήσεις.

Επί της ... υποδοχής ήταν οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ. Έστειλαν το μήνυμα ... βλέποντας τον Άδωνη Γεωργιάδη και τη Ντόρα Μπακογιάννη. Τα έβαλαν μαζί τους φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα για το μνημόνιο... θυμίζοντας ότι μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο η σημαία της Ν.Δ. ήταν αντιμνημονιακή σε σχέση με άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές...

Σειρά πήραν οι υπουργοί που προσπάθησαν να κάνουν... μασάζ για να πείσουν τους βουλευτές πως πρέπει να ψηφίσουν τα μέτρα.

Σύμφωνα με “Το Βήμα” ο πρώτος που την “πλήρωσε” ήταν ο Κώστας Τζαβάρας: “Προσέξτε τι θα κάνετε, εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε. Τι πάτε να κάνετε;” ήταν οι ατάκες που άκουσε μπαίνοντας και όταν εκείνος ύψωσε τη φωνή του για να τους συνετίσει, εκείνοι απάντησαν σε έντονο ύφος: “Εμείς σε ψηφίσαμε και θα μας ακούσεις”... Δεν έμειναν όμως στα λόγια... κάποιος έστειλε και ένα ποτήρι με νερό κατά του υπουργού.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αποδοκίμασε τις πρακτικές των γαλάζιων συνδικαλιστών και ονομαστικά τον επικεφαλής τους Νίκο Κιουτσούκη και άφησε να εννοηθεί ότι οι πρακτικές να εξυβρίζονται υπουργοί, να εκσφενδονίζονται αντικείμενα και να προφέρεται απειλές δεν θα γίνουν δεκτές από την κυβέρνηση.

Σε αυτό το κλίμα προσήλθαν οι 100 περίπου βουλευτές και κάποιοι θυμήθηκαν περασμένες εποχές και το “κίνημα” 30 βουλευτών που τον περασμένο Φλεβάρη αντέδρασαν έντονα στην ψήφιση του μνημονίου 2.

Οι εντονότατες εσωκομματικές αντιδράσεις (ειδικά για τα εργασιακά και τις περικοπές) οδήγησαν κατά πολλούς στο τηλεφώνημα του Αντώνη Σαμαρά προς τον κ. Βρούτση να μην δεσμευτεί για τίποτα έναντι της τρόικας.

Ο κ. Βρούτσης πάντως στα γραφεία της Συγγρού “τα άκουσε” για τις θέσεις του πως πριν το μνημόνιο η αγορά λειτουργούσε με σοβιετικό μοντέλο ή πως συζητά με την τρόικα τις εργασιακές ανατροπές με βάση το e-mail για εξαήμερο κλπ.

Έντονη “μουρμούρα” ακούστηκε όταν ο κ. Σταϊκουρας σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις εντυπώσεις προτίμησε να πει ότι δεν γνωρίζει πόσο θα κοπούν οι συντάξεις...

Το ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Κωστής Χατζηδάκης λέγοντας πως το κόμμα δεν πρέπει να διαλυθεί, πως πρέπει να μείνουν όλοι ενωμένοι για να βγει η χώρα απ' το τούνελ.

Έξω απ' τα δόντια

Να σπάσουν επιτέλους αυγά για να υπάρξει δικαιοσύνη στα μέτρα ζήτησε ο Μ. Βαρβιτσιώτης τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στους υπό συγχώνευση οργανισμούς και τάχθηκε κατά της μείωσης των μισθών των ένστολων. 

Να μην παραδώσουμε τις οικογένειες των αστυνομικών στη Χρυσή Αυγή συμπλήρωσε ο πρώην αστυνομικός Δ. Κυριαζίδης, υπογραμμίζοντας πως δεν μπορεί ένας ένστολος να αμείβεται με 500 ευρώ.

Το διαβόητο e-mail της τρόικας μπήκε μαζί τον υπουργό στο στόχαστρο του Ν. Κακλαμάνη: 
“Άκουσα με στεναχώρια ότι συζητάτε το απαράδεκτο email. Άρα κύριε υπουργέ συζητάτε και την κατάργηση του πενθημέρου. Αυτό είναι κόκκινη γραμμή και δεν καταπίνεται” είπε σε έντονο ύφος.

Στο ίδιο ύφος και ο Π. Σιούφας που είπε στον κ. Βρούτση : “Τι δουλειά έχει η τρόικα στην ιδιωτική αγορά εργασίας. Πρέπει να είστε άτεγκτος”

Με τη φράση “θα αρχίσω να βρίζω σε λίγο” ο Ιορδάνης Τζιαμτζης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τις κλειστές πόρτες και τα στόματα των υπουργών και απευθυνόμενος στον κ.Σταϊκούρα είπε όπως αναφέρει το “Βήμα:
“Τελικά θα μας πεις ρε Χρήστο πόσα ευρώ θα κόψουμε από τους αγρότες”

Ακόμη και βουλευτές που έδειξαν έτοιμοι να στηρίξουν ως τελευταία ελπίδα της χώρας τα μέτρα δεν έκρυψαν την αγονία τους για κάποια επίφαση έστω δικαιοσύνης 

Ο Κ. Κοντογεώργος είπε χαρακτηριστικά : “Ξέρουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε αν υπάρχει ελπίδα, αφού πρόκειται να θυσιαστούμε”.
“Δώστε μας ηθικό. Δεν έχουμε ηθικό” είπε ο Γ. Στύλιος, τονίζοντας ότι οι βουλευτές πρέπει να αντικρίσουν στα μάτια τους πολίτες και να δώσουν εξηγήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα και όπως υπογράμμισε ο Θ. Σολδάτος για να περάσουν τα μέτρα στην κοινωνία πρέπει να αποδείξει η κυβέρνηση ότι υπάρχει δικαιοσύνη. 

Οι ... “μουγκοί” είναι το πρόβλημα

Οι κ. Κακλαμάνης και Βλάχος έθεσαν ανοιχτά ζήτημα σύγκλησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ώστε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να δώσει απαντήσεις πριν κληθούν οι βουλευτές να δώσουν την ψήφο τους στα νέα μέτρα.
Ωστόσο πηγές από τη Συγγρού λένε ότι είναι πολλοί περισσότεροι εκείνοι που έχουν την ίδια απαίτηση, αλλά απλά προτιμούν να σιωπούν.

Η σιωπή είναι που φοβίζει την ηγεσία της ΝΔ αυτή τη στιγμή. Για την ακρίβεια είναι οι βουλευτές που “βράζουν” αλλά δεν εκφράζονται ανοιχτά και είναι αυτοί που συνήθως επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις την ώρα της ψηφοφορίας.

Πολλοί επίσης θεωρούν δεδομένη τη σύγκληση της Κ.Ο. με τον Αντώνη Σαμαρά να αναλαμβάνει για μια ακόμη φορά το ρόλο πυροσβέστη.

Πηγή: newsit.gr

ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται παγκόσμιο "σοκ": Οι μαζικές αγορές χρυσού από Ρωσία και Κίνα τρομάζουν...

Η Ρωσία έχει υπερδιπλασιάσει τα αποθέματα χρυσού της τα τελευταία πέντε χρόνια. Όσο η οικονομική κρίση βρίσκεται σε εξέλιξη, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει... 
...χτίσει αργά και σταθερά το 5ο σε μέγεθος "θησαυροφυλάκιο" χρυσού στον κόσμο μέσα σε ελάχιστα χρόνια, ενώ εξακολουθεί να αγοράζει χρυσό αξίας περίπου μισού δισ. δολαρίων κάθε μήνα.

Μόνο τους τελευταίους επτά μήνες, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας έχει προσθέσει περισσότερο χρυσό στα αποθέματά της - πάνω από 500 τόνους - από ό, σο διαθέτει συνολικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Τι σημαίνουν αυτές οι κινήσεις; 

Ιδού ένα πολύ διαφωτιστικό άρθρο από το γνωστό sitε διεθνών οικονομικών αναλύσεων και διερεύνησης υποθέσεων "πίσω από κλειστές πόρτες" Market Watch:  

"11 Σεπτεμβρίου 2012


Ο Πρόεδρος της κεντρικής τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve Βank), Ben Bernanke, δήλωσε κάποτε ότι ο χρυσός δεν είναι χρήμα. Ο Charlie Munger, στέλεχος της εταιρείας Berkshire Hathaway,θεωρεί ότι ο χρυσός προορίζεται μόνο για Εβραίους που επέζησαν από το ολοκαύτωμα και ότι κανένας πολιτισμένος άνθρωπος δεν τον αγοράζει.

Η γνωστή "Κασσάνδρα" της εταιρείας Omaha, ο Warren Buffet, ανέφερε ειρωνικά σε συνέντευξή του ότι ο χρυσός είναι "μη παραγωγικό περιουσιακό στοιχείο" και ότι ο ίδιος ποτέ δεν θα επενδύσει σε χρυσό.

Αρκετοί οικονομικοί σύμβουλοι δεν συνιστούν την αγορά χρυσού ως ασφαλή επένδυση για τα "γεράματά" μας και δεν είναι λίγοι και εκείνοι που λένε και το πιστεύουν ότι δεν αξίζει να συλλέγει κανείς χρυσό, αφού ο χρυσός δεν τρώγεται!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΙΖΕΤΑΙ

Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Δείτε πόσα δηλητήρια βάζουμε στον οργανισμό, με ένα τσιγάρο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπαίνει μέσα στον οργανισμό μας, όταν καπνίζουμε ένα τσιγάρο; Ποιες ουσίες και πόσα δηλητήρια, μας καταστρέφουν εν γνώση μας; Διαβάστε λοιπόν και ενημερωθείτε τι περιέχει ένα και μόνο τσιγάρο και τι εισπνέουμε και εμείς που καπνίζουμε αλλά και οι γύρω μας...Ένα τσιγάρο λοιπόν εκτός από τα γνωστά, δηλαδή τον καπνό, την πίσσα από το χαρτί και τη νικοτίνη περιέχει σύμφωνα με την ελληνική αντικαρκινική εταιρία, τα εξής:
Ακετόνη. Το γνωστό σε όλους ασετόν που χρησιμοποιείται σαν ξεβαφτικό για τα νύχια.
Οξικό οξύ.
Αμμωνία. Χημική ουσία που υπάρχει και στα υγρά καθαρισμού
Αρσενικό. Το γνωστό δηλητήριο
Βενζόλιο.
Κάδμιο. Το χρησιμοποιούν στις μπαταρίες
Μονοξείδιο του άνθρακα.
Τετραχλωράνθρακας. Χρησιμοποιείται ευρέως στα υγρά στενού καθαρισμού.
DDT. Το γνωστό εντομοκτόνο που ευθύνεται για τερατογενέσεις.
Φορμαλδεϋδη. Το υγρό που χρησιμοποιούν για να βαλσαμώνουν και να διατηρούν τα πτώματα
Υδρογονάνθρακες.
Υδροκυάνιο
Μόλυβδος
Μεθανόλη
Ισοκυανικό μεθύλιο
Νικοτίνη
Νιτρικό οξύ
Πολώνιο-210 (ραδιενεργό κατάλοιπο)
Θειικό οξύ
Πίσσα
Τολουόλιο
Ραδόνιο
Αλήθεια μετά από αυτό θα καπνίσετε πάλι με άνεση και ευκολία;

Πηγή: iatropedia.com