Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2012

Δύο χιλιάδες δώδεκα (2012)

Συνημμένη Εικόνα: 31154825FFAIi6NM1960.jpg


Τον τελευταίο καιρό ακούγονται πολλά και διάφορα για το τι πρόκειται να γίνει το 2012.

Κυκλοφορούν διάφορα σενάρια. Άλλοι λένε για συντέλεια του κόσμου με όλες τις καταστροφές που
μπορεί να κατεβάσει ο νους του ανθρώπου.

Άλλοι λένε για ερχομό του Χριστού (!!!), άλλοι πάλι, πρώτα του αντίχριστου και μετά του Χριστού. Κάποιοι πάλι λένε πως έρχονται οι κακοί εξωγήινοι και πρέπει να βρούμε τρόπο να τους αντιμετωπίσουμε. Άλλοι περιμένουν να πέσει μετεωρίτης στα κεφάλια μας. Κάποιοι περιμένουν τους καλούς εξωγήινους να μας απαλλάξουν από τους κακούς γήινους.

Εγώ πάλι λέω πως ήρθαν οι εξωγήινοι, είδαν τα χάλια μας και το έβαλαν στα πόδια… και πολλά και διάφορα αλλά.

Συνημμένη Εικόνα: 31154950GGdvtNs21960.jpg


Οι επιστήμονες μιλούν για ηλιακές καταιγίδες και κάνουν υποθέσεις για το ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις στον πλανήτη μας.

Η ΝΑΣΑ μας λέει πως υπάρχει μια ζώνη φωτονίων που ταξιδεύει στο διάστημα και την συγκεκριμένη ημερομηνία θα λούσει τον πλανήτη μας με τις όποιες επιπτώσεις (θετικές για τον άνθρωπο λένε κάποιοι… αυτή η ζώνη φωτονίων τώρα βρίσκετε στον αστερισμό των Πλειάδων), επίσης η ΝΑΣΑ μας λέει πως στις 21/12/2012 θα γίνει ευθυγράμμιση όλων των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος μαζί και ο ήλιος Απόλλων (έχει όνομα αστέρι μας, δεν είναι ανώνυμο) με το κέντρο του γαλαξία μας. Παρόμοια ευθυγράμμιση έγινε στις 5/5/2000 αλλά όχι με το κέντρο του γαλαξία.

Επίσης μας μιλούν για τον πλανήτη Χ που εμφανίστηκε στις παρυφές της ουράνιας γειτονιάς μας , πέρα από τον Πλούτωνα, λέγοντας ότι έχει μεταλλικό περίβλημα , άρα τεχνητός, άρα αστροπολιτεία. Εδώ πρέπει να πω πως κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι η αστροπολιτεία «Φοίνιξ» των Ολυμπίων. Αν είναι… καλώς να ορίσουν.

Οι καταστροφολογίες όμως δίνουν και παίρνουν. Θυμίζω ότι στο παρελθόν υπήρξαν διάφορες εποχές που κάποιοι κύκλοι διέδιδαν εσχατολογίες και όλοι , κάθε φορά έβγαιναν ψεύτες.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα. Πολλοί έγραψαν διάφορα. Ίσως άλλοι να τα πιστεύουν κιόλας. Ακόμη και ένας ρασοφόρος εξέδωσε βιβλίο λέγοντας πως θα γίνει η δευτέρα παρουσία.

Συνημμένη Εικόνα: 172049W4iQpXp01960.jpg

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που είπαν πως μπορεί να γίνει και κάτι καλό. Και βέβαια πολλοί είναι κι εκείνοι που λένε ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα.

ΤΡΑΓΚΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ

 

Γιώργος Τράγκας, ο απόλυτος Ελληνας: Βρίζει τη Μέρκελ, οδηγεί Πόρσε Καγιέν, έχει λογαριασμό στην Ελβετία
Δημοσιευμένη  εικόνα


Εχει μια τέχνη: Τα τελευταία 30 χρόνια στα ΜΜΕ είτε κλαίει, βρίζει, ωρύεται, αυτοσαρκάζεται, καταγγέλλει θεούς και δαίμονες, ο Γιώργος Τράγκας «πουλάει». Σε κάθε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εμφάνισή του έχει κοινό. Φανατικούς εχθρούς ή φανατικούς φίλους, ένα μετράει για τον Γιώργο Τράγκα: να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να πληρώνεται γι' αυτό.

Οι κυβερνήσεις πέφτουν, ο Τράγκας μένει. Φωνακλάς, χωρατατζής, Ελληναράς, λαϊκός, Δεξιός και ...πλούσιος -όπως ομολογεί ο ίδιος- και όπως αποδεικνύει η εμπλοκή του ονόματός του καθώς και του γιού του Ιωάννη Τράγκα στη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιοποίησε ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό Hot Doc το περασμένο Σάββατο και περιείχε πάνω από 2.000 ονόματα Ελλήνων με καταθέσεις στην τράπεζα HSBC. Είναι το απόλυτο προϊόν της Ελλάδας της Μεταπολίτευσης -πολύ «επανάσταση» και πολλά λεφτά.

Είναι τόσες οι προκλήσεις και τα μέτωπα που έχει ανοίξει στο δημόσιο βίο της χώρας επί τουλάχιστον 30 χρόνια που ο βίος και η πολιτεία του θα απαιτούσε σύγγραμμα, αν βρισκόταν εθελοντής συγγραφέας. Με τον πλούτο που απέκτησε ο Γιώργος Τράγκας θα μπορούσε να εκπροσωπεί την πιο πετυχημένη συνταγή: Kαι κριτική στο σύστημα και λεφτά σε λογαριασμό στην Ελβετία.

Στόχος του οι Τροϊκανοί και η Μέρκελ


ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ

Ο Τυφώνας Sandy κατασκευάστηκε από... τις ΗΠΑ!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία...

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων...

Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.

Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια.

Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος. Τέτοιες γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή την Κυριακή.

Δημοσιευμένη  εικόνα