Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΟΣΚΑΡ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΦΕ

Όλα τα Όσκαρ ειδικών εφέ σε ένα βίντεο


Από τις ασπρόμαυρες αερομαχίες του ‘Wings’ στα τέλη των ‘20s μέχρι τα σύγχρονα οπτικά θαύματα του James Cameron και του Steven Spielberg, αυτό το βιντεάκι κρύβει μέσα του έναν αιώνα εντυπωσιακού σινεμά.



Είναι μια παραγνωρισμένη αλήθεια για την οσκαρική κατηγορία των οπτικών εφέ: το βραβείο πηγαίνει συνήθως σε ταινίες που έχουν πολύ περισσότερα να δώσουν από απλά εντυπωσιακές σκηνές δράσης ή CGI. 
Δες μόνο την τελευταία δεκαετία τι ταινίες έχουν κερδίσει το Όσκαρ: ‘Gravity’, ‘Insterstellar’, ‘Life of Pi’, ‘Inception’, ‘Ex Machina’.


ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ

Αυτά είναι τα χονδροειδή λάθη του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδας που καίνε Τόμσεν-Βελκουλέσκου


Το Συμβούλιο των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Εurogroup είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι τα πρόσθετα μέτρα που απαίτησε το ΔΝΤ και πλέον σύσσωμη η ΕΕ ζητά από την Ελλάδα δεν πρόκειται να εισπραχθούν και στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα.

Και αυτό διότι ο Πολ Τόμσεν, η Ντέλια Βελκουλέσκου και οι άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, έχουν υποπέσει σε σωρεία λαθών, κακών υπολογισμών, ασαφειών και αντιφάσεων κατά τη συγγραφή της περίφημης έκθεσης του ΔΝΤ για την Ελλάδα.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Αποκριάτικες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες

Πάρτε ιδέες


Αποκριάτικες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες

priasydar2