Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ.Η ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ελενιν ..είναι ο τελειωτικός κομήτης?!! Η θα χρειαστει και τον 2005 YU55 για να κάνει την δουλειά του!!...Κοίτα τι σου κρύβουν!!!

Ο Αστεροειδής 2005 YU55 που ανακάλυψε στις 28 Δεκεμβρίου 2005 ο Robert McMillan του  Προγράμματος Spacewatch στο Tucson της Αριζόνα, αναμένεται να περάσει ανάμεσα στην τροχιά της σελήνης και της γης, περνώντας από τη γη μόνο από 204,502 μίλια!!   την ίδια ακριβώς ώρα της Γης αναμένεται να περάσει και ο Ελενιν , πράγμα που σημαινει οτι ο 2005 YU55 θα δωση "σκαμπίλι" στην ουρά-συντρίμμια του κομήτη Elenin, στις αρχές του Νοεμβρίου 2011!! Και έχουμε ξανά αναφέρει ότι ο Ελενιν ...δεν είναι μόνος του!!!

Ο YU55 υπολογίζετε ότι έχει διάμετρο 400 μέτρων!
ASTEROID 2005 YU55 – closest on November 8 to November 9, 2011 at .0022 AU from Earth

http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=2005%20YU55;orb=1;cov=1;log=0;cad=1#orb

Ο κομήτης Ελενιν με περίπου διάμετρο 2.5 μίλια (4 χιλιόμετρα)!! Το κοντινότερο πλάνο της τροχιάς του στην γη στις 17 Οκτώβριου 2011 .Πιστεύεται ότι είναι ένα καφετί dwar αστέρι που συνήθως ονομάζεται και «πλανήτης Χ, Τύχη, ή Ερκόλουμπους."


http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=elenin;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb

Περίπου. 6 του Νοέμβρη, 2011 - Η Γη διασχίζει την τροχιά Elenin και δίνει την αίσθηση ότι περνά μέσα από την  ουρά με συντρίμμια του Elenin . Η Elenin, η Γη, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα  είναι σε ευθυγράμμιση. Elenin θα  είναι 0,359 AU από τη Γη και 1,301 AU από τον Ήλιο.

Σύμφωνα με αυτόν που ανακάλυψε τον Ελενιν ,Leonid Elenin .Ο κομήτης δεν φέρει κανένα κίνδυνο για την γη μιας και θα περάσει πάνω από τα κεφάλια μας σε απόσταση 34 εκατομμυρίων χιλιόμετρων!Συνέντευξη εδώ  Interview with russian Astronomer Leonid Elenin

Αλλα εμεις απο τα κατοχικα νεα εχουμε καποιες αμφιβολιες απο τις εξηγησεις του αστρονομου  Leonid Elenin (που ειναι γνωστο οτι η μαμα ΝΑΣΑ του τραβαει το αυτι!!) Φαινετε οτι οσα λεει ειναι λογια της μαμας !!..φυτευμενα καταληλα!!

Διαβάστε τις δηλώσεις του και συνεχίστε παρακάτω να δείτε εμείς τι παρουσιάζουμε!! 




"Ο κομητης Elenin δεν θα αντιμετωπίσει  κανένα σκοτεινό σημειο  που θα μπορούσε να διαταράξει  την τροχιά του, ούτε θα μας επηρεάσει σε οιονδήποτε τρόπο εδώ στη Γη,  δεν θα είναι πιο κοντά στη Γη από 35 εκατομμύρια χιλιόμετρα, 0.232 ΑΕ. Leonid Elenin"
"http://www.space.com/11617-comet-elenin-wimpy-solar-system.html


Μερικά λινκ από αξιόπιστες πηγές (Γιωργάκη!! ..εσωτερικό χιούμορ του μπλοκ μας!!)


Astronomical alignments (Elenin) as the cause of M6+ Earthquakes!

Planetary Alignments with Comet Elenin Causing Big Earthquakes

Οσο για την αποσταση Ελενιν ας δουμε εδω πως μειωνετε απο 0.24 AU σε 0.0004 AU  New Comet Elenin Trajectory – ‘from .24AU to .0004AU’


O κομήτης Ελενιν είναι ένα ωραίο θέμα για όσους ερευνούν στους έσχατους καιρούς ...και ναι η απόσταση είναι πολύ μικρότερη από αυτή που μας λένε επίσημα!! Άλλα το θέμα δεν είναι μόνο στον Ελενιμ άλλα και σε μερικά στοιχεία ακομα ...

Ένας  πραγματικός κίνδυνος φαίνεται να είναι ο συνδυασμός κομήτη με αστεροειδή ..και ιδίως όταν ο τελευταίος περνά μέσα από την ουρά από συντρίμμια του πρώτου..(και όχι μόνο ουρά από συντριμμιών μιας και έχουμε ξανά αναφέρει οτι Ελενιμ ..συνοδεύετε και από αλλά κομμάτια πίσω του αρκετά μεγάλα...που ακομα  δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι!!


Η συνάντηση του αστεροειδή με την ουρά θα γίνει ....στις 8-9 Νοεμβρίου του 2011..ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ...

.0022 AU (329 115.6 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  / 204.502 ΜΙΛΙΑ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ  

Αλλα για να δουμε κατι καλυτερα ...

Αν ο Ελενιν οντος περασει σε αποσταση .0004 AU ..ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ AU ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ!!


Και αν υποθέσουμε ότι μπορεί να έχει συμβεί λάθος στις μετρήσεις μέχρι ώρας (όλο αλλάζουν)  ότι ίσως να έχουν πέσει έξω για  ΜΟΝΟ 0.25 μοίρες!!! από την πραγματική τροχιά όλου του συστήματος..Τοτε βρισκομαστε σε τροχια συγκρουσεις ..


Για εμάς πρέπει όλοι οι ερασιτέχνες αστρονόμοι να ασχοληθούν άμεσα με το θέμα ...Και να περιμένουμε να δούμε αν σε κάνα δυο μήνες ..αν πάλι αλλάξουν τα νούμερα και οι μοίρες!!!


Πριν σας παραθεσω πηγες να ερευνησετε και εσεις και ενα βιντεο να δειτε θελω να συπληρωσω με κατι που θυμαμαι απο ενα βιβλιο το ζαχαρια σιτσιν...που μιλαει για τον τροπο του ταξιδιου των Αννουνακι για να ερθουν στην Γη...


Λέει λοιπόν το κείμενο ...(από ότι θυμάμαι δεν αντιγράφω) ότι έχοντας υπολογίσει όλες τις τροχιές για να εκμεταλλευτεί τις βαρύτητες πλανητών κοκ ο ηρωας της ιστορίας έπρεπε να κάνει την τελευταία μεγάλη μανούβρα ...η οποία ήταν και το ποιο σημαντικό βήμα στην αποστολή ώστε να καταφέρει να έρθει στην γη...η τελευταία μανούβρα στο κείμενο αναλύετε σαν μια καταπληκτική στροφη...όταν θα έβλεπε κάτι σαν κομήτη,,....μια μανούβρα επιδεξιότητας ....που θα τον έφερνε στην ΓΗ!!! Συμπεράσματα δικά σας ...Η ιστορία αυτή έχει βγει από τις σουμερικές πλάκες που αποκωδικοποίησε ο Σιτσιν....δεν είναι δηλαδή μύθευμα άλλα ..Ιστορία!!

ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Το 2015 σε λειτουργία το μετρό


Αντί για τον Οκτώβριο του 2012

Εντός του 2015 θα λειτουργήσει η βασική γραμμή του μετρό της Θεσσαλονίκης, αντί για τον Οκτώβριο...
του 2012 που είχε οριστεί αρχικά ως η ημερομηνία παράδοσης του έργου.
Σύμφωνα με τον Διευθυντή έργου του Μετρό Θεσσαλονίκης Α.Ε., Γιώργο Κωνσταντινίδη, ο οποίος ενημέρωσε για το θέμα τη Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, τα έργα κατασκευής των σταθμών και των σηράγγων έχουν ολοκληρωθεί κατά 38% καθώς ολοκληρώθηκε η κατασκευή του σταθμού Ευκλείδης και η διάνοιξη των σηράγγων κατά 65%. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στους σταθμούς Επίσταθμος (περιοχή 'Αγιοι Πάντες), Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, Πανεπιστήμιο, Ευκλείδης, Φλέμινγκ και Ανάληψη και στις σήραγγες. Ο πρώτος μετροπόντικας βρίσκεται στο σταθμό Φλέμινγκ και ο δεύτερος στη διαδρομή από Ευκλείδη προς Φλέμινγκ.
Για τις αρχαιολογικές ανασκαφές που πραγματοποιούνται επισήμανε ότι είναι οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σταθμό Δημοκρατίας, τη διακλάδωση προς Σταυρούπολη, την οδό Βενιζέλου, την πλατεία Αγίας Σοφίας και το Συντριβάνι.
Στο μεταξύ εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις γης στις περιοχές Παπάφη, Πατρικίου, Βούλγαρη, Νέα Ελβετία και Αμαξοστάσιο και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι εργασίες στο Συντριβάνι, το Παπάφειο και το σταθμό Πατρικίου.
Ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε ακόμη ότι ο προγραμματισμός του έργου περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Δελφών με Μαρτίου και δύο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Τόνισε δε, ότι σχεδιάζονται πέντε επεκτάσεις προς την Καλαμαριά, τη Σταυρούπολη, τον Εύοσμο, την Τούμπα και το αεροδρόμιο. Εντός του Οκτωβρίου αναμένεται να δημοπρατηθεί η τελική φάση της επέκτασης Καλαμαριάς που θα έχει μήκος 4,8 χιλιόμετρα, 5 σταθμούς και προϋπολογισμό 650 εκατομμύρια ευρώ. Το έργο αναμένεται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και η έναρξη της κατασκευής τοποθετείται χρονικά στο πρώτο εξάμηνο του 2012.
Σχετικά με την επέκταση για Σταυρούπολη, μήκους 6,5 χιλιομέτρων με 6 σταθμούς μέχρι το νοσοκομείο Παπαγεωργίου και κόστος 650 εκ. ευρώ, οι μελέτες θα δημοπρατηθούν εντός του έτους με στόχο την δημοπράτηση της οριστικής μελέτης το 2013. Η επέκταση για Εύοσμο και Κορδελιό μέσω Αμπελοκήπων και Μενεμένης προβλέπει διαδρομή 4,4 χιλιομέτρων με 4 σταθμούς και κόστος 440 εκατομμύρια ενώ γίνεται προσπάθεια γα τη δημοπράτηση των μελετών μέσα στο χρόνο.
Εξάλλου, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Τούμπας και της Χαριλάου σχεδιάζεται νέα γραμμή που μέσω των παραπάνω περιοχών θα καταλήγει στη Νέα Ελβετία με συνολικό μήκος 5,5 χιλιόμετρα, 3 σταθμούς και 400 εκ. ευρώ εκτιμώμενο κόστος. Τέλος η επέκταση για το αεροδρόμιο χαρακτηρίζεται απαραίτητη, με 5 χιλιόμετρα διαδρομής, 5 σταθμούς και 300 εκ. ευρώ προϋπολογισμό.

protothema

Η ΞΑΝΘΙΑ

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ξανθιά δίνει εξετάσεις..... και εμείς πεθάναμε στα γέλια!


Μια ξανθιά ήθελε να πιάσει δουλειά σε μια επιχείρηση.

Για να την δοκιμάσουν, της έκαναν μερικές ερωτήσεις γνώσεων γενικού περιεχομένου.

1. Πόσα χρόνια κράτησε ο 100ετής Πόλεμος;
α) 116
β) 99
γ) 100
δ) 110
- Α, δεν ξέρω, λέει η ξανθιά.
2. Ποιο μήνα γιορτάζουν οι Ρώσοι την επανάσταση του Οκτωβρίου;
α) τον Αύγουστο
β) τον Οκτώβριο
γ) τον Νοέμβριο
δ) τον Ιανουάριο
- Αχ καλέ, δεν ξέρω.
3. Πως λεγόταν ο Βασιλιάς της Αγγλίας Γεώργιος ΙV;
α) Γεώργιος
β) Εδουάρδος
γ) Κάρολος
δ) Αλβέρτος
Που να ξέρω;
4. Από πιο ζώο πήραν οι Κανάριοι Νήσοι την ονομασία τους;
α) την Φώκια
β) το Αλογο
γ) το Καναρίνι
δ) τον Σκύλο
- Δεν ξέρω!
5. Σε ποια χώρα ανακαλύφτηκε το καπέλο τύπου Παναμά;
α) στον Παναμά
β) στην Αργεντινή
γ) στο Εκουαδόρ
δ) στο Μεξικό
- Δεν γνωρίζω.
Φυσικά δεν της έδωσαν την θέση και την έδιωξαν κακήν κακώς.
Εσείς γελάσατε με την ξανθιά και φυσικά ξέρετε όλες της απαντήσεις! Σωστά;

1. Ο 100ετής πόλεμος κράτησε 116 χρόνια, από το 1337 έως το 1453.
2. Οι Ρώσοι γιορτάζουν την Οκτωβριανή Επανάσταση στις 7 Νοεμβρίου.
3. Ο Βασιλιάς Γεώργιος IV λέγονταν Αλβέρτος και άλλαξε το όνομα του το 1936.
4. Οι Κανάριοι Νήσοι πήραν την ονομασία τους από την Λατινική ονομασία του σκύλου.
5) Το καπέλο τύπου Παναμά ανακαλύφθηκε στο Εκουαδόρ.

Θα παίρνατε εσείς την θέση στην Επιχείρηση; Μάλλον ...όχι!!!.