Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

STICKS

Ποιά λίστα Λανγκάρντ; Αυτά είναι τα πραγματικά πολύτιμα στικάκια!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Κανένα στικάκι, κανένας Γιώργος Παπακωνσταντίνου, καμμία αλλοιωμένη λίστα… Τα πολύτιμα στικάκια βρίσκονται αλλού...

Με δεδομένη την καθόλου δεδομένη πραγματική σημασία του τι περιείχε τελικά αυτό το στικάκι που έπεσε στα χέρια του απρόσεκτου τέως τσάρου (γελάνε και τα σπρεντ) της Οικονομίας, αλλά και την κομβική σημασία των αξιών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε, τα sticks που δεν μας απογοήτευσαν ποτέ. Ή τουλάχιστον τόσο.



  • Το analog stick στα χειριστήρια του Nintendo 64


Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτός ήταν ένας σταθμός της πορείας μας (μπροστά από μια κονσόλα που έπαιζε 6-8 ώρες τη μέρα ασταμάτητα, σε σημείο που έκαιγε και οι γονείς μας φώναζαν να το κλείσουμε για λίγο, γιατί δεν θα μας πάρουν άλλο) προς την ενηλικίωση.


  • Τα αλατισμένα sticks Pick Batonettes


Δημοσιευμένη  εικόνα

Σαν να μην έφταναν οι ορδές από τα μπισκότα Παπαδοπούλου με τα οποία μεγαλώσαμε, οι αλατισμένες 'μπατονέτες' με το αλάτι και το σουσάμι attached είναι εδώ και χρόνια ο ασφαλέστερος τρόπος να κάνεις τον χρόνο να περάσεις χωρίς να το καταλάβεις.


  • Τα fish sticks του Captain Iglo


Δημοσιευμένη  εικόνα

Ο μοναδικός λογικός τρόπος να φάει ψάρι ένα παιδί. Μπορείς να ρωτήσεις την πλησιέστερη μαμά γύρω σου.


  • Η UHU sticks

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η παλιά συσκευασία με το άσπρο πάνω και το άσπρο κάτω. Αυτός ο κύλινδρος που δεν μπόρεσα ποτέ να χρησιμοποιήσω σωστά. Αυτή η κόλλα που χαιρόσουν να μένει στα χέρια σου. Υψηλή χειροτεχνία.

ΚΑΙ 100 ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ

Εξόφληση της εφορίας σε 48 δόσεις.
Εντολή να πληρώνουν οι πολίτες μικρά ποσά
ΟΥΚ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΩΝΤΟΣ


Δημοσιευμένη  εικόνα
          - Σύσταση στις εφορίες να χορηγούν πολλές δόσεις
  • - Από 26 ως και 48 μπορούν να γίνουν οι δόσεις
  • - Από 100 ευρώ το μήνα μπορούν να δίνουν όσοι χρωστούν στην εφορία
  • - Μικραίνουν τα ποσά υπό το φόβο στάσης πληρωμών των φόρων από τους πολίτες




Βαθιά ανάσα μπορούν να πάρουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που θέλουν να είναι εντέξει στις υποχρεώσεις τους αλλά δεν μπορούν να δίνουν κάθε μήνα τα ποσά που ζητά η εφορία σύμφωνα με το newsit.gr.

Ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρης σε σύσκεψη που είχε την Τετάρτη με εφόρους μεγάλων ΔΟΥ της Αττικής, τους ζήτησε μέχρι να έρθει η νέα ρύθμιση του υπουργείου που θα προβλέπει ως και 100 δόσεις να είναι ελαστικοί απέναντι στους οφειλέτες.

Ως σήμερα οι έφοροι δεν μπορούν παρά να δίνουν τη δυνατότητα για ως και 15 δόσεις. Τώρα ανοίγει ο δρόμος να μπορούν οι πολίτες να εξοφλούν σε 26 η ακόμη και 48 δόσεις, ενώ το ποσό της δόσης θα μπορεί να ξεκινάει από τα 100 ευρώ.

Εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι πολίτες που αδυνατούν να δώσουν 300 ευρώ που είναι το μίνιμουμ του ποσού με αποτέλεσμα να καθυστερούν τις δόσεις, ενώ παράλληλα πολλοί είναι εκείνοι που έχουν παγώσει τις πληρωμές περιμένοντας να έρθει η νέα ρύθμιση που θα προβλέπει πολλές δόσεις. Έτσι το υπουργείο έδωσε την εντολή για πολλές και χαμηλές δόσεις ώστε να μην υπάρξει στάση πληρωμών από τους πολίτες.

Οι οφειλές που υπάγονται σε «διευκόλυνση τμηματικής καταβολής», εξακολουθούν μεν να επιβαρύνονται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής αλλά με ποσοστό μειωμένο κατά 30% και με την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης είναι συνεπής ως προς την καταβολή των μηνιαίων δόσεων.

Επίσης, παρέχεται έκπτωση επί των προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής, που αναλογούν στην τελευταία δόση της «διευκόλυνσης» μέχρι ποσοστού 40% επί των συνολικών προσαυξήσεων της υπαγόμενης οφειλής.



Προτεραιότητα αποτελούν σύμφωνα με την “Ημερησία” με οι νέες οφειλές, που δημιουργήθηκαν το 2012 και θεωρείται ότι είναι πιο εύκολο να εισπραχθούν, ενώ οι έφοροι έχουν εντολή να μετακινήσουν προσωπικό από άλλα τμήματα, προκειμένου να ενισχύσουν τα τμήματα ελέγχου και τα δικαστικά τμήματα.

Mε πληροφορίες απο το newsit

ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ

Δεν υπάρχει κρεβάτι , κανένα πρόβλημα .

No-Bed-No-Πρόβλημα-012
No-Bed-No-Πρόβλημα-001
No-Bed-No-Πρόβλημα-002
No-Bed-No-Πρόβλημα-003
No-Bed-No-Πρόβλημα-004
No-Bed-No-Πρόβλημα-005
No-Bed-No-Πρόβλημα-006
No-Bed-No-Πρόβλημα-007
No-Bed-No-Πρόβλημα-009
No-Bed-No-Πρόβλημα-010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

Ο δεκάλογος του σωστού Ελληνάρα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 35 χρόνια και στο Σύνταγμα είσαι αγανακτισμένος κατά της ”χούντας” που κυβερνά την χώρα...

2. Δηλώνεις 3 χιλιάρικα το χρόνο και βλαστημάς το κράτος σε κάθε λακκούβα που πέφτει η Ferrari που μόλις αγόρασες.

3. Ποστάρεις στο facebook το σχόλιο ”Γ..μήστε τις τράπεζες και τη νέα τάξη” και αμέσως μετά…αγοράζεις το ολοκαίνουριο i-phone, με την χρυσή πιστωτική του μπαμπά σου από το ebay.

4. Θέλεις τους πολιτικούς τίμιους και καθαρούς με μόνη εξαίρεση τα ρουσφέτια που θα κάνουν για σένα και τους δικούς σου.

5. Έχωσες εαυτούς και αλλήλους στο δημόσιο απ’ τα παράθυρα και ακούς έκπληκτος την προδοτική τρόικα να ζητά απολύσεις.

6. Ποστάρεις συνεχώς στο twitter: ”ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ!!” από τον καναπέ του σπιτιού σου.

7. Διαδηλώνεις υπέρ του δικαιώματος των λαθρομεταναστών να είναι στοιβαγμένοι σε μια τρώγλη και να πεθαίνουν από μεταδοτικές ασθένειες.

8. Συνταξιοδοτείσαι στα 40 και σπας το κεφάλι σου να καταλάβεις γιατί κόβουν τις συντάξεις.

9. Στη μόνιμη κοπάνα σου από το δημόσιο, πίνοντας καφεδάκι με συναδέλφους, αναρωτιέσαι συνέχεια ”τι κάνει το κράτος”.

10. Πολεμάς τον φασισμό δέρνοντας με καδρόνια και πέτρες.