Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Οι πιο απομακρυσμένοι προορισμοί του κόσμου



Τοπία μοναδικής ομορφιάς

Είναι στιγμές που όλοι μας θέλουμε να ξεφύγουμε από τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ταξιδέψουμε κάπου μακριά, για να καθαρίσει το μυαλό μας.

Αναζητήστε αυτούς τους μακρινούς προορισμούς που θα σας εγγυηθούν την απόλυτη μοναξιά, σε μέρη απομακρυσμένα, με μοναδικής ομορφιάς τοπία.
 

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΟΚΤΕΙΛ ΓΙΑ ΜΥΕΣ


Ο «Ποπάυ» από τη Βραζιλία

Ο «Ποπάυ» από τη Βραζιλία

Επικίνδυνες μέθοδοι που χαρίζουν όγκο

Στη Βραζιλία υπάρχουν bodybuilders που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους κάνοντας ενέσεις με ένα πιθανώς θανάσιμο κοκτέιλ που περιέχει έλαια και… αλκοόλ, προκειμένου να αποκτήσουν φουσκωμένους μύες.

Ο 43χρονος Arlindo de Souza απέκτησε δικεφάλους 71 εκατοστών- τους μεγαλύτερους στη χώρα του- μετά την χορήγηση του ενέσιμου κοκτέιλ που προκαλεί το πρήξιμο των μυών. Παραδέχεται ωστόσο πως μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με μεγάλο κίνδυνο για την υγεία του. Κάποιοι χρήστες αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν τα άκρα τους, άλλοι έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ο φίλος μου ο Paulinho έχασε τη ζωή του εξαιτίας των ενέσεων αυτών», λέει ο κ. de Souza. «Με κλόνισε ο θάνατός του, έκανε τις ενέσεις, τις έκανα κι εγώ αλλά βγήκαμε εκτός ορίου. Συμβουλεύω να μην τις χρησιμοποιεί κανείς. Τώρα έχω πλέον σταματήσει αλλά πάντα θέλω να τις ξαναρχίσω. Μέχρι σήμερα ωστόσο καταφέρνω να ελέγξω τον εαυτό μου».

Ο θαυμαστής του Schwarzenegger με το παρατσούκλι «Το βουνό» στην πόλη του έπαιρνε ήδη ένα κοκτέιλ με
στεροειδή, ορμόνες και βιταμίνες για… άλογα, για να αποκτήσει όγκο.
 
 


Τότε, ένας φίλος του από το γυμναστήριο του συνέστησε ένα «διογκωτικό λάδι» που θα του έδινε προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του.
 

ΚΙΑΛΙΑ ΖΟΟΥΜ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

Gadget «παντρεύει» τα κιάλια με το smartphone

 
Gadget «παντρεύει» τα κιάλια με το smartphone
 

To Snapzoom επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών από μεγάλη απόσταση

Το Snapzoom αποτελεί την απόλυτη πρόταση για αυτούς που θέλουν να φωτογραφίζουν με το smartphone τους θέματα από μεγάλη απόσταση, συνδυάζοντας κιάλια και κινητή συσκευή.

Ουσιαστικά, το Snapzoom επιτρέπει τη σύνδεση των κιαλιών και του κινητού, μετατρέποντας τον ένα φακό των κιαλιών σε φακό της φωτογραφικής μηχανής.
 


Ο αντάπτορας Snapzoom περιλαμβάνουν μια ειδική πλατφόρμα στην οποία από τη μια πλευρά προσαρμόζεται το κινητό και από την άλλη τα κιάλια.
 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Διάσημοι με... εξωτικά κατοικίδια

 
Διάσημοι με... εξωτικά κατοικίδια
 
Γιατί σκυλιά και γατιά είναι πολύ mainstream
 

Ο ζωγράφος Σαλβαδόρ Νταλί με το μυρμηγκοφάγο του!
 

ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα φαινόμενα που μπορούν να... ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά είναι τα φαινόμενα που μπορούν να... ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!


Ο πλανήτης μας αλλάζει καθημερινά,αυτό είναι γνωστό σε όλους,πόσο όμως μπορεί να επηρεαστεί από κάποιες μελλοντικές προβλέψεις που έχουν ακουστεί;

Eίναι αλήθεια; Είναι εφικτό να συμβούν;

ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε ενέργεια μόνο με ... αιολική;;;

Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες μας σε ενέργεια μόνο με ... αιολική;;;


Ακούμε ότι η αιολική ενέργεια μπορεί να αντικαταστήσει τα ορυκτά καύσιμα.
Πόσο μεγάλες είναι, αλήθεια, οι δυνατότητες της αιολικής ενέργειας;Οι άνεμοι που φυσάνε ανά τον κόσμο αρκούν με το παραπάνω για να καλύψουν τις ανάγκες παγκοσμίως.


Πρόσφατα, μια ομάδα Ολλανδών επιστημόνων στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης έκανε τη μέχρι στιγμής ακριβέστερη έρευνα για τις δυνατότητες της αιολικής ενέργειας.

Οι επιστήμονες χώρισαν τη γη σε 66.000 περιοχές κ υπολόγισαν το αιολικό δυναμικό της καθεμίας. Στην έρευνα δεν έλαβαν υπόψη τους τις πόλεις, τις λίμνες, τα βουνά, καθώς και τα εθνικά πάρκα. Αποδείχτηκε ότι το 20% της γης έχει αρκετό άνεμο γι εκμετάλλευση.

ΡΩΣΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΟΠΛΟ

Ουροβόρος:
Το όπλο με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα που χρησιμοποιήσαν οι Ρώσοι για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα συστήματα της Ουκρανία

Ουροβόρος: Το όπλο με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα που χρησιμοποιήσαν οι Ρώσοι για να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ τα συστήματα της Ουκρανίας (PHOTOS)
 
Ο Αλεκ Ρος, ερευνητής της Σχολής Διεθνούς και Δημοσίου Δικαίου στο Κολούμπια, σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα, εξηγεί ποιο είναι το κυβερνο-όπλο που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι εναντίον της Ουκρανίας.
 
«Οι τσακωμοί όταν ήμασταν παιδιά είχαν ακριβώς τους ίδιους κανόνες: μπορείτε να κλωτσήσετε ή να πνίξετε τον αντίπαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλο.
 
Αν πάρετε μια πέτρα ή ένα ξύλο για να επιτεθείτε τότε όλη η παρέα θα σας κορόιδευε και ίσως σας έδερνε πρώτο.