Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Αφού υπάρχουν τέτοιοι νέοι υπάρχει κι ελπίδα !!!
Επιστολή ΣΟΚ αριστούχου μαθητή για την απεργία των καθηγητών

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Όποια υποχώρηση και να κάνετε , όποια νίκη της κυβέρνησης , θα μου στερήσει το δικαίωμα να χαμογελάω , να ονειρεύομαι , να ελπίζω, να αγωνίζομαι για καλύτερη ζωή για μια ανθρώπινη κοινωνία.»


Λέγομαι Κωνσταντίνος Μανίκας και είμαι μαθητής της πρώτης Λυκείου στο 10 Λύκειο Δραπετσώνας...
Αποφάσισα να γράψω αυτό το κείμενο, θέλοντας να εκφράσω τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μου για το θράσος και την υποκρισία και αυτών που μας κυβερνούν καθώς και όλων αυτών των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τους βοηθάνε για να επιβάλλουν τα άνομα και ανήθικα σχέδια τους σε βάρος των μαθητών και της νέας γενιάς.

Αφορμή είναι η απεργία των καθηγητών μου , μέσα στην εξεταστική περίοδο και τα κροκοδείλια δάκρυα πολιτικών και δημοσιογράφων για το μέλλον μου ,που «κινδυνεύει» απ αυτήν.

Τι λέτε;;;;;
Τι μέλλον έχω , -εξαιτίας σας – κι από ποιους πραγματικά κινδυνεύει;;;;

Ας δούμε πρώτα, ποιος διαμόρφωσε το μέλλον και την ζωή όλων, από παλιά.

- Ποιος έφτιαξε το μέλλον του παππού μου και το έντυσε με τα αποφόρια της ΟΥΝΤΡΑ, στέλνοντας τον μετανάστη στη Γερμανία;

- Ποιος κακοδιαχειρίστηκε και κατάκλεψε αυτόν τον τόπο;

- Ποιος ανάγκασε την μητέρα μου να δουλεύει απ το πρωί ως το βράδυ για 530 ευρώ, που αφού πληρώσει λογαριασμούς και φαγητό , δεν περισσεύουν –όχι για να μου πάρει παπούτσια- αλλά ούτε ένα βιβλίο που θέλω απ τον πάγκο του παζαριού;;;;;

- Ποιος μείωσε στο μισό τον μισθό του πατέρα μου;

- Ποιος τον συκοφάντησε ,τον απείλησε με επιστράτευση , απόλυση -αυτόν και όλους τους συναδέλφους του στις μεταφορές- όταν κατέβηκαν σε απεργίες μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να ζήσουν με αξιοπρέπεια;

- Ποιος θέλει να κλείσει την σχολή που διάλεξε ο αδερφός μου για να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, στο Πανεπιστήμιο;

- Ποιος μου έδωσε φωτοτυπίες αντί για βιβλία;

- Ποιος με άφησε να παγώνω χωρίς θέρμανση στην τάξη μου;

- Ποιος φταίει που μαθητές λιποθυμάνε απ την πείνα;

- Ποιος άφησε τόσους άνεργους;

- Ποιος οδήγησε 4000 ανθρώπους στην αυτοκτονία;

- Ποιος άφησε τους παππούδες μας χωρίς περίθαλψη και φάρμακα;

Οι καθηγητές μου ή ΕΣΕΙΣ τα κάνατε όλα αυτά;;;;

Λέτε επίσης ότι οι καθηγητές μου , με την απεργία , θα καταστρέψουν τα όνειρα μου.

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να είμαι ένας ακόμα άνεργος στο 67% των νέων ανέργων;

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να δουλεύω ανασφάλιστος και χωρίς ωράρια για 350 ευρώ το μήνα –όπως ψηφίσατε στην τελευταία σας τροπολογία-;

Ποιος σας είπε ότι όνειρο μου είναι να γίνω οικονομικός μετανάστης ;

Ποιος σας είπε ότι όνειρό μου είναι να γίνω delivery boy;

Δυο λόγια θέλω να πω και στους δασκάλους μου , σ όλη τη χώρα.

Δάσκαλοι μου , έχετε υποχρέωση απέναντι σ όλους τους μαθητές ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ .
Αν υποχωρήσετε στον δίκαιο αγώνα σας τότε πραγματικά θα έχετε παίξει με το μέλλον μου και θα το χετε υποθηκεύσει.

ΤΡΕΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Η ΑΤΡΟΜΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



Cool videos

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΠΕΠΟΝΗΣ!

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

on Sunday, 28 April 2013

20130428-092017.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΡΓΗ ΠΕΠΟΝΗ – ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ.

“Δεν αναγνωρίζουμε την ασυλία που ψήφισε πρόσφατα η βουλή για τους
τραπεζίτες που δάνεισαν τα κόμματα.

Θα ασκήσουμε διώξεις και σε πολιτικά πρόσωπα που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.”

Αυτή είναι η θέση των ηρωϊκών εισαγγελέων Πεπόνη – Μουζακίτη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποκάλυψη των οικονομικών οργίων και της διακίνησης μαύρου χρήματος στην Ιπποκράτους.

Μπορεί τα ΜΜ”Ε” να μην έδωσαν στην είδηση την πραγματική διάσταση,
αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κολοσσιαίο, πρωτοφανές οικονομικό –
πολιτικό σκάνδαλο διαπλοκής και ασυδοσίας:

Συγκεκριμένα, η βουλή και ειδικά το ΠΑΣΟΚ, ενώ γνώριζε τα πορίσματα των ορκωτών λογιστών για την μαύρη τρύπα Παπανδρέου, ψήφιζε την κατάπτυστη ασυλία των τραπεζιτών που χορήγησαν τα δάνεια!
Στις 18 του μήνα δημοσιεύθηκε το σχετικό ΦΕΚ με το οποίοι οι τραπεζίτες απαλάσσονται από ποινικές ευθύνες για απιστία, για τα κομματικά δάνεια που έδωσαν “σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Τράπεζας της Ελλάδος”!
Λίγες ημέρες πριν την δημοσιοποίηση του σκανδάλου!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν, οι οικονομικοί εισαγγελείς θα προχωρήσουν στην άσκηση διώξεων ακόμα και για πολιτικά πρόσωπα, κρίνοντας αντισυνταγματική την συγκεκριμένη (ν)τροπολογία.
Πράξη ευθύνης, ηρωϊσμού και πραγματικής προστασίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος που κάποιοι το βίασαν ως σύγχρονες Αντουανέτες.

Μόνο σε ακραία φεουδαρχικά – μοναρχικά καθεστώτα έχουμε δει να υποθηκεύονται χώρες την ίδια στιγμή που οι ηγεμόνες έχτιζαν παλάτια και ξόδευαν δημόσιο χρήμα για επίδειξη χλιδής.

Παραπέμποντας στους Εμίρηδες με τα χρυσά πόμολα, που τόσο λάτρεψε το καθεστώς Παπανδρέου.

Οι πληροφορίες του “Ολυμπία” λένε ότι η ανακοίνωση των διώξεων θα φτάσει τόσο ψηλά, που θα προκαλέσει σεισμό σε όλο το σύστημα των διεφθαρμένων.

Σε ανώτατο πολιτειακό επίπεδο. Και οι Έλληνες Ντι Πιέτρο, έχουν αποδείξει ότι τηρούν τις υποσχέσεις τους.
Πηγή olympia.gr

Παρέδωσαν φακέλους Πεπόνης - Μουζακίτης

ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς δεν επιθυμούν ανανέωση της θητείας τους


Παρέδωσαν φακέλους Πεπόνης - Μουζακίτης Οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς δεν επιθυμούν ανανέωση της θητείας τους

Με επιστολές τους προς το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΣ) του Αρείου Πάγου, οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης έχουν γνωστοποιήσει από τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013, ότι δεν επιθυμούν να ανανεωθεί η θητεία τους, η οποία λήγει στο τέλος του δικαστικού έτους (30 Ιουνίου 2013).
Οι επιστολές τους παρέμειναν στη γραμματεία του ΑΔΣ, χωρίς να ενημερωθούν ο εισαγγελέας και η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντες και Ρένα Ασημακοπούλου, αντίστοιχα, καθώς και ο προϊστάμενός τους, αρμόδιος για το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ν. Παντελής.
Οι επίμαχες επιστολές, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, «ανακαλύφθηκαν» την Παρασκευή και έτσι ενημερώθηκε η ηγεσία του Αρείου Πάγου για το περιεχόμενό τους.
Οι δύο επιστολές είναι λιτές, χωρίς κανένα σχόλιο και αναφέρουν ότι οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης δεν επιθυμούν να παραταθεί η θητεία τους ως οικονομικών εισαγγελέων.
Ήδη, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το τρίτο δεκαήμερο του περασμένου Απριλίου, είχε διαβιβάσει στον Άρειο Πάγο σχετικό έγγραφο για την κάλυψη από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο των θέσεων των δύο οικονομικών εισαγγελέων, η θητεία των οποίων λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ στις 20 Μαΐου 2013 θα συνέλθει το ΑΔΣ προκειμένου να αποφανθεί για την κάλυψη των δύο αυτών θέσεων.
Οι επιστολές των οικονομικών εισαγγελέων δεν δεσμεύουν το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο μπορεί να τοποθετήσει στις θέσεις αυτές άλλους εισαγγελικούς λειτουργούς, αλλά μπορεί και να ανανεώσει τη θητεία των κ.κ. Πεπόνη και Μουζακίτη.
Παράλληλα, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς παρέδωσαν, τμηματικά, τις εκκρεμείς δικογραφίες που είχαν στα χέρια τους στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, Χ. Μαρκογιαννάκη.
Οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης, οι οποίοι είχαν περίπου 500 εκκρεμείς υποθέσεις, αμέσως μετά τη θεσμοθέτηση του Εισαγγελέα Διαφθοράς και την στελέχωση της θέσης αυτής από την Ελένη Ράικου, εξέφρασαν στους προϊσταμένους τους τον προβληματισμό, ότι περιορίζονται έως εξαφανίζονται οι αρμοδιότητές τους και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των θέσεων των οικονομικών εισαγγελέων.
Οι κ.κ. Τέντες και Παντελής απάντησαν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν οι αρμοδιότητες και θα πρέπει να περιμένουν. Αντίθετα, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς ζήτησαν να παραδώσουν τις εκκρεμείς δικογραφίες που είχαν στον κ. Παντελή. Ο τελευταίος εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει νόημα να παραδοθούν σε εκείνον οι δικογραφίες, αλλά θα έπρεπε, πιθανόν, να τις παραδώσουν στον κ. Μαρκογιαννάκη.

ΚΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Έχουν μεγάλο θράσος οι Γερμανοί. Φοβούνται για κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες και θέλουν να στείλουν στρατό σε Ελλάδα, Πορτογαλία και Κύπρο !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Να στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Πορτογαλία, για να επιβάλλει την πειθαρχία και να «προλάβει» κοινωνική αναστάτωση και αντάρτικες ενέργειες, προτείνει διαβαθμισμένη μελέτη που έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας.


Η μελέτη, μέρος από το περιεχόμενο της οποίας φέρνει στο φως η εφημερίδα “PRESS”,και υπογράφεται από κορυφαίο αναλυτή του κόμματος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Μέρκελ. Έχουν το απεριόριστο θράσος οι Γερμανοί, όχι μόνο να μην ξεπληρώνουν τα χρέη τους, στην χώρα που κατέστρεψαν στο Β'ΠΠ αλλά να σχεδιάζουν και νέα Κατοχή, με στρατεύματα, για να είναι σίγουροι ότι δεν θα αντιδράσουμε κατά την διάρκεια του "βιασμού".

Συντάκτης της μελέτης είναι ο υπερσυντηρητικός αναλυτής του κόμματος της Μέρκελ, Ρόμπερτ Σρέντερ. Η μελέτη είναι διαβαθμισμένη, έγινε υπό την επίβλεψη του Πανεπιστημίου του Κιέλου (αναφέρεται ότι εκπονήθηκε από αυτό) και έγινε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας. Έχει ήδη παραδοθεί ως paper στο γερμανικό Υπουργείο Άμυνας- χωρίς να έχει ακόμα αξιολογηθεί, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στις 105 σελίδες της, αναφέρεται ότι το Βερολίνο θα πρέπει να υιοθετήσει, και μάλιστα άμεσα, δόγματα κατά αντάρτικων ενεργειών, καθώς και κοινωνικών αναστατώσεων. Τονίζει ότι, αυτό πρέπει να το κάνει οπωσδήποτε και πολύ σύντομα, επειδή θα κληθεί να επέμβει σε κράτη που έχουν «έντονες αντιδραστικές τάσεις», όπως η Ελλάδα, η Κύπρος και η Πορτογαλία.

Στη μελέτη εξηγείται πως επειδή οι Αμερικανοί κινούνται σε Αφρική και Ασία, η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει την «πειθαρχία» της Ευρώπης.Προτείνει την ανάπτυξη μονάδων του Γερμανικού Στρατού-Μπούντεσβερ στις χώρες που προαναφέραμε. Και μάλιστα μιλά για μονάδες που θα είναι επιφορτισμένες με την καταπολέμηση οργανωμένου αντάρτικου!

Η γλώσσα που χρησιμοποιείται στη μελέτη είναι απίστευτη για τα σημερινά δεδομένα –θα δικαιολογείτο μόνο στην περίοδο από τα τέλη της δεκαετίας του 1930 ως τα μέσα της δεκαετίας του 1940- και, σαν να μην φτάνουν τα παραπάνω, οι συντάκτες της προτείνουν να γίνει άμεσα ενίσχυση των κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων της Γερμανίας στο Νότο.

Πρακτικά, αν «διαβάσει πίσω από τις λέξεις» κανείς, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή περί κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων της Γερμανίας στις χώρες του Νότου. Δεν ενισχύεις ποτέ κάτι ανύπαρκτο. Είναι άραγε θεμιτό αυτό μεταξύ «συμμάχων» και «εταίρων»;

Στη μελέτη αναφέρεται ότι θα είναι χρήσιμο για την Γερμανία να λάβει υπόψη, για μελλοντικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη, τα διδάγματα από τη συμμετοχή της στις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν και ειδικά σε Κοντούζ και Φαϊζαμπάντ. Οι Γερμανοί, στο Αφγανιστάν, πήγαν στα βόρεια της χώρας, όπου ήταν ήσυχα, συγκριτικά με τα νότια και νοτιοανατολικά. Γενικότερα η παρουσία τους στο Αφγανιστάν δεν ήταν ιδιαιτέρως πολεμική.

Παρατηρούμε ότι ο κύριος που συνέταξε την έκθεση. Ζει στον δικό του κόσμο. Αυτός πίστεψε, ότι ο γερμανικός στρατός έχει την ισχύ Αμερικανικών, ή Ρωσικών μεραρχιών. Κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει ότι το ημερολόγιο δεν γράφει Σεπτέμβρης 1939!

Ακόμα όμως και αν υποθέσουμε ότι πρόκειται περί γραφικού ατόμου, τό ότι αυτή η έκθεση συντάχθηκε για λογαριασμό του γερμανικού Υπουργείου Άμυνας και πως επικεφαλής της είναι αναλυτής του κυβερνώντος κόμματος της χώρας, προκαλεί μείζον πολιτικό θέμα.

Επίσης θα πρέπει να ζητηθούν εξηγήσεις ως προς τα λεγόμενα της έκθεσης, περί κατασκοπείας. Η σύμμαχος στο ΝΑΤΟ χώρα της Γερμανίας μας κατασκοπεύει; Επισήμως; Μήπως το δίκτυό της περιλαμβάνει και ντόπιους "γκαουλάιτερ", όπως,δημοσιογράφους,διαμορφωτές γνώμης, πολιτικό προσωπικο και άλλα φυντάνια ασαφούς εθνικής συνείδησης;

Ειδικά το θέμα της κατασκοπίας πρέπει να διερευνηθεί, σε μια χώρα που και οι πέτρες ξέρουν ότι η Siemens "εξυπηρετούσε" πολύ κόσμο, και κόμματα, ενώ η ίδια η εταιρεία αποτελεί το "μακρύ" χέρι της BND. Για αυτό το λόγο και τό χέρι αυτό "κόπηκε" πρώτα στις ΗΠΑ, όταν πια η Company (CIA) αντιλήφθηκε σε τι βαθμό είχε εισχωρήσει στην αμερικανική οικονομία.
tragiko.net

3D/4D ΥΠΕΡΗΧΟΣ

H Pioneer παρουσιάζει για πρώτη φορά τον 3D υπέρηχο

Δημοσιευμένη  εικόνα
Εκτός από το φύλο του παιδιού θα μπορείς να δεις και το πρόσωπο του!


O υπέρηχος αποτελεί από την ημέρα της εφεύρεσης του ένα παράθυρο στη γέννηση, αφού δίνει τη δυνατότητα στους μελλοντικούς γονείς να ρίξουν μια μικρή ματιά στη νέα ζωή που ετοιμάζεται.

Η Pioneer αποφάσισε να εξελίξει ακόμη περισσότερο τον υπέρηχο, μετατρέποντας τον σε 3D και δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του μωρού.

Έτσι για πρώτη φορά, θα μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα του υπερήχου να περνούν σε έναν μοναδικό 3D Printer, που παρουσιάζει μια ολογραφική παρουσία του προσώπου του μωρού, χωρίς να το παρουσιάζει σαν να είναι…Πόκεμον.

Η εξέταση παίρνει μόνο μερικές ώρες και οι γονείς θα μπορούν να δουν ένα πρόσωπο πριν βγει το μωρό από την κοιλιά.

Δείτε το βίντεο.



ΠΗΓΗ:koolnews.gr

ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΟΡΓΑΝΟ


ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Σπάνιο φυτό με σαρκώδη χείλη για… φίλημα

 

H Psychotria Elata, κοινώς γνωστή ως Hooker Lips ή Hot Lips Plant ξεχωρίζει για το σχήμα και το χρώμα των φύλλων της: φωτεινό κόκκινο, ενώ μοιάζουν με δύο σαρκώδη χείλη! Αυτό το παράξενο φυτό μπορεί να μοιάζει με έργο κάποιου εκκεντρικού art director παρόλα αυτά αποτελεί εξ ολοκλήρου δημιούργημα της φύσης που ξεχωρίζει στο φυσικό βασίλειο.

perierga.gr - Psychotria Elata: Φυτό για... φίλημα!

Βρέθηκε στα τροπικά δάση της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, στην Κολομβία, στην Κόστα Ρίκα, στον Παναμά και στο Εκουαδόρ και το σχήμα της χρησιμεύει στην προσέλκυση των επικονιαστών, συμπεριλαμβανομένων των πεταλούδων αλλά και των πτηνών. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αυτό το εξαιρετικό λουλούδι κινδυνεύει με εξαφάνιση εξαιτίας της ανεξέλεγκτης αποψίλωσης των δασών στις προαναφερθείσες χώρες. Ωστόσο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για τη σωτηρία του έστω κι αν κανείς δεν θα τολμούσε να το… φιλήσει!


perierga.gr - Psychotria Elata: Φυτό για... φίλημα!

ΣΚΥΛΟΙ ΣΕ ΦΩΤΟ

Σκύλοι εν κινήσει

 
Σκύλοι εν κινήσει
η Carli Davidson χάρη στην επαγγελματική κατανόηση της συμπεριφοράς των ζώων που διαθέτει, μπορεί να συλλάβει στον φακό της την προσωπικότητα των σκύλων που ποζάρουν γι’αυτήν.
 
 
 
Σκύλοι εν κινήσει
 
 

ΔΕΛΦΟΙ


ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑ


Επιδρομή πάγου σε σπίτια στον Καναδά και τη Μινεσότα

13:31 13/5
Τσουνάμι πάγου εισβάλλει στη στεριά (2)

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία βίωσαν οι κάτοικοι της Μινεσότα όταν τεράστια κομμάτια πάγου εμφανίστηκαν στην ακτή φτάνονταν στο κατώφλι πολλών σπιτιών.





 
Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 11 Μαϊου όταν ο πάγος άρχισαν να λιώνουν στην λίμνη Mille Lacs της Μινεσότα τη στιγμή που ο δυνατός αέρας παρέσυρε κομμάτια αναπομείναντος πάγου προς την ακτή απειλώντας σπίτια και καταστήματα.



Τις εντυπωσιακές στιγμές κατέγραψαν ερασιτεχνικές κάμερες προσφέροντας αξέχαστο θέαμα.



Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη την περασμένη εβδομάδα στις ακτές της παραλίας Αλμπέρτα του Καναδά, καταστρέφοντας 12 σπίτια.

ΝΕΑ ΤΡΕΛΑ


Τούρτα με λουκάνικο, η νέα τρέλα!

 Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013    

Αντί για μία γλυκιά τούρτα, το τελευταίο διάστημα πολλοί είναι εκείνοι στη Βιέννη που επιλέγουν για το πάρτι τους μία τούρτα από λουκάνικο. Ένας κρεοπώλης με φαντασία διαπίστωσε ότι υπάρχει κενό στην αγορά και παρουσίασε αυτή την ιδέα.

Τούρτες για τους λάτρεις του κρέατος

Η επιχείρηση προϊόντων κρέατος Nemetz προτείνει: ειδικά διακοσμημένες γαμήλιες τούρτες και τούρτες για τον εορτασμό της γέννησης ενός παιδιού, αλλά και τούρτες από κρέας για ερωτευμένους στο σχήμα ενός μπουκέτου καθώς και τούρτες στο σχήμα κόκαλου για τους ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν να γιορτάσουν τα γενέθλια του κατοικίδιου τους.

Η Nemetz, μάλιστα, έχει μεριμνήσει και για τους χορτοφάγους αφού προσφέρει και τούρτα χωρίς κρέας αλλά με λαχανικά και τυρί.

AUTO ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ


Από άλλον πλανήτη!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013
 
 
 
 
   
Η Lamborghini κατάφερε για μια ακόμα φορά να θαμπώσει τους πάντες, παρουσιάζοντας ένα απίστευτο αυτοκίνητο που θαρρείς και έρχεται από άλλο κόσμο. Την μια και μοναδική Egoista.

ΑΞΙΟΣ

ΑΞΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ EUROLEAGUE 2013
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 100-88

Η βασίλισσα πέθανε, ζήτω ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Η βασίλισσα πέθανε, ζήτω ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ
Η δυναστεία συνεχίζεται!
Ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι πρωταθλητής Ευρώπης! Με τον Βασίλη Σπανούλη ηγέτη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και με χαρακτήρα... πρωταθλητή ο Ολυμπιακός επικράτησε με 100-88 της Ρεάλ και διατήρησε τα σκήπτρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ναι, ο Ολυμπιακός γίνεται η πρώτη ομάδα μετά από τη Μακάμπι το 2005 που κερδίζει δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό. Ναι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά την Ευρωλίγκα. Ναι, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο κορυφαίος γκαρντ, Ναι, ο Ολυμπιακός είναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ξανά.
Από την κόλαση του πρώτου δεκαλέπτου ο Ολυμπιακός έστησε ένα απίστευτο πάρτι στα επόμενα τρία δεκάλεπτα και με την επιβλητική 100άρα έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της Ευρώπη
Δεν ήταν... Ολυμπιακός
Η Ρεάλ πάντα ξεκινά τα παιχνίδια της με το πόδι στο γκάζι και στόχο να «σκάσει» τον αντίπαλο. Η τακτική της αυτή δεν άλλαξε ούτε στον τελικό. Οι Ισπανοί από το ξεκίνημα κιόλας βασίστηκαν στο προσωπικό ταλέντο των παικτών που ήταν πάνω στο παρκέ.
Μόλις βρήκαν τα σουτ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ κυρίως με τους Γιουλ και Ρούντι που στην πρώτη περίοδο σημείωσαν μαζί 16 πόντους. Η επιλογή από πλευράς Όλυμπιακού να πάει ο Σπανούλης πάνω στον Φερνάντεθ δε «βγήκε» και επίσης ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» έχασε και τις ανάσες που χρειάζονται για το καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Παράλληλα ο Λάσο είδε και τον Μπέγκιτς να παίζει πολύ καλά το ρόλο του κοντά στο καλάθι. Όσο λοιπόν ο Ολυμπιακός έδινε ελεύθερα σουτ και δεν έβρισκε ρυθμό στην άμυνά του η Ρεάλ είχε το πάνω χέρι. Κάτι που αποτυπώνεται και από το 10-27 (!) του δεκαλέπτου!

Έπαιξε άμυνα, γύρισε το παιχνίδι
Η είσοδος του Περπέρογλου (πήγε πάνω στον Ρούντι) και του Άντιτς κατά πρώτο λόγο και στη συνέχεια του Σλούκα και του Κατσίβελη έδωσαν άλλη ενέργεια στον Ολυμπιακό.
Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να παίζουν άμυνα, να πηγαίνουν στις επαφές, παιχνίδι που τους ταιριάζει και τους δίνει πλεονέκτημα, και το παιχνίδι... γύριζε. Ο Παπανικολάου και ο Πρίντεζης για ένα ακόμα παιχνίδι δεν ξεκίνησαν καλά, όμως το σχήμα με τους τρεις κοντούς απέδωσε.

Η άμυνα είχε ενέργεια, στην επίθεση ο Λο και ο Άντιτς συν τον Χάινς βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι και ο Ολυμπιακός σημειώνοντας 27 πόντους στην περίοδο έκλεισε το στο -4.

Η ώρα του αρχηγού!
Με τον Σπανούλη άποντο στο πρώτο ημίχρονο, ήταν δεδομένο πως ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τους πόντους του αρχηγού του ώστε να πιστοποιήσει πως έχει επιστρέψει στο παιχνίδι. Και ο Σπανούλης δήλωσε παρών!
Μέσα σε δύο λεπτά ο Σπανούλης ευστόχησε σε τρία συνεχόμενα τρίποντα και πλέον ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα με +3 (έχοντας επιστρέψει από το -17), ενώ ο Άντιτς κατάφερε να πάρει και το τρίτο φάουλ του Μπέγκιτς!


Η απάντηση του Ρούντι
Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα έδειξε πως έχει το πλεονέκτημα ωστόσο λίγα λεπτά χαλάρωσης σε άμυνα και επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στη Ρεάλ να επιστρέψει. Η παρουσία του Σλότερ (στη θέση του τραυματία Μίροτιτς) αλλά και το ταλέντο του Ρούντι, άλλαξαν και πάλι τις ισορροπίες με τη Ρεάλ να προσπερνά με 55-56 στο 27'.
Πάντως ο Ολυμπιακός παρά τα ανάποδα σφυρίγματα του Μπελόσεβιτς, ειδικά στην τεχνική ποινή στον Σλούκα για φλόπινγκ παρότι του είχε γίνει φάουλ, κατάφερε να μείνει μέσα στο παιχνίδι με το τέλος του δεκαλέπτου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 61-61.