Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Μυστηριώδης ανακάλυψη στον Άρη μέσω Google Earth (Video) Πλανήτης Άρης
Μία καθημερινή περιήγηση στο διαδίκτυο οδήγησε έναν Αμερικανό, να ανακαλύψει ένα τεράστιο άσπρο αντικείμενο στον πλανήτη Άρη. Η προέλευση αλλά και η χρήση του είναι άγνωστες. Ποία η αντίδραση της Nasa.
Έχουμε όλοι ακούσει για τα μικρά πράσινα πλασματάκια που ”κατοικούν” στον κόκκινο πλανήτη. Οι ιστορίες πολυάριθμες και το ενδιαφέρον των γήινων ολοένα και αυξανόμενο.
Η περιέργεια ενός Αμερικανού, του David Martines, τον οδήγησε σε μία αμφιλεγόμενη ανακάλυψη μέσω του υπολογιστή του, με την καταλυτική βοήθεια του Google Earth.
Ισχυρίζεται ότι στην επιφάνεια του Άρη κατάφερε να εντοπίσει ένα περίεργο άσπρο κατασκεύσμα το οποίο , για τον ίδιο, πρόκειται για ένα διαστημικό σταθμό εγκατεστημένο από τη Nasa στις συγκεκριμένες συντεταγμένες.
Μάλιστα τράβηξε με την προσωπική του κάμερα ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο YouTube. Μέχρι στιγμής, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει πάνω από 200.000 επισκέψεις. Έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς να δείχνει τόσο καθαρά περί τίνος πρόκειται.

Δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ακριβώς, αλλά είναι πεπεισμένος ότι κάποιος ζει εκεί ή έχει ζήσει στο παρελθόν. Για αυτό το λόγο ”βάφτισε” την ανακάλυψή του, Bio-station Alpha.
”Είναι πολύ ασυνήθιστο δεδομένου ότι είναι αρκετά μεγάλο, είναι πάνω από 700 μέτρα μήκος και 150 μέτρα πλάτος, αυτό μοιάζει να είναι ένας κύλινδρος ή που αποτελείται από κυλίνδρους”, δηλώνει ο άνδρας.
Συμπληρώνει σε συνέντευξή του ότι, ”Θα μπορούσε να είναι ένας σταθμός παραγωγής ενέργειας ή ένας σταθμός για κουρασμένους ταξιδιώτες”.
Η εικόνα χρησιμοποιείται ως απόδειξη ενός εξωγήινου πολιτισμού από μερικούς, αλλά απορρίπτεται ως απλό τέχνασμα του φωτός από τους επιστήμονες της NASA
Πηγή: News247.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr/2011/06/mystiriwdis-anakalypsi-ston-ari-mesw-google-earth/#ixzz1OQH6CbzQ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

..ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ...


Mε τα λόγια αυτά του Οδυσσέα Ελύτη, ένα μαθητής 14 ετών ο Λουκάς Λελόβας απο το 2ο γυμνάσιο Πρέβεζας έφτιαξε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που αφορά το περιβάλλον ,και απέσπασε το πρωτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους της ΕΡΤ για το 2010.
Απο παλιά μου ανάρτηση (7/1/11) ,με αφορμη τη γιορτή της παγκόσμιας ημέρας περιβαλλοντος, που δεν πρέπει να θυμόμαστε μια φορά το χρόνο.!!
Αξίζει να το δείτε μέχρι τέλος..


                 
Η Φύση είμαστε εμείς όταν την καταστρέφουμε είναι σαν να αυτοκαταστρεφόμαστε.
Μάγεμα η φύσις κι όνειρο στην ομορφιά και χάρη!!
Διονύσιος Σολωμός.


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1OQEGHaK4

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

5-6-2011

Αυστηροί έλεγχοι σε λαχανικά από Ισπανία και Γερμανία

Στους 19 οι νεκροί από το βακτήριο E.coli

Αυστηρούς ελέγχους στα λαχανικά από την Ισπανία και τη Γερμανία που εισάγονται στις ΗΠΑ πραγματοποιεί η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και...

ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011


 Τι κάνουν όταν δεν σώζουν τον πλανήτη

Δείτε τις φωτό και λυθείτε στα γέλια







ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ

5-6-2011

Δεύτερο πανευρωπαϊκό ραντεβού - 'Αρχισαν να συγκεντρώνονται οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Γιώργο πάρε το μνημόνιο και βάλτο ... (όπου σε φωτίσει ο Θεός!)

- Καταφθάνουν κατά χιλιάδες οι διαδηλωτές
- Πιο ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας
- Κιγκλιδώματα μπροστά απο το Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη