Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Παραλίγο σύγκρουση με... UFO;;;

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ! Παραλίγο σύγκρουση με... UFO;;;
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την ειδοποίηση ενός πιλότου «Airbus A-320» προς τον πύργο ελέγχου στο αεροδρόμιοΧίθροου, ότι κινδύνευσε να συγκρουστεί με ένα εξωγήινο αντικείμενο!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του πιλότου, τη στιγμή που αντιλήφθηκε το ΟΥΦΟ, το αεροπλάνο βρισκόταν σε ύψος 10.000 μέτρων και σε απόσταση 32 χιλομέτρων απ το αεροδρόμιο του Λονδίνου.

ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ




Με τη φράση «αυτός είναι ο λόγος που πετάμε» ξεκινάει το παρακάτωτετράλεπτο βιντεάκι και πραγματικά δεν χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να πειστεί κάποιος για το μεγαλείο που αντικρίζει ένας πιλότος σε μια μόνο πτήση.
Στο βίντεο καταγράφεται η πτήση ενός αεροσκάφους Airbus A320, της αυστραλιανής low cost αεροπορικής εταιρείας Jetstar το οποίο προσεγγίζει το Διεθνές αεροδρόμιο Κουίνσταουν της Νέας Ζηλανδίας.

ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΑΥΜΑΤΑ

Επαναστατικό φάρμακο χτίζει οστά

Επαναστατικό φάρμακο χτίζει οστά

Μελέτες δείχνουν ότι ένα νέο φάρμακο κατά της οστεοπόρωσης βοηθά στην παραγωγή νέου οστού και θα μπορούσε να δυναμώνει και το σκελετό, προστατεύοντάς τον από τα κατάγματα.

Ο δρ. Michael McClung, διευθυντής στο Κέντρο Οστεοπόρωσης στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, εξήγησε ότι το πειραματικό αυτό φάρμακο απελευθερώνει την ικανότητα του σώματος να παράγει νέο οστό μπλοκάροντας τα βιοχημικά σήματα που φυσιολογικά αναστέλλουν τη δημιουργία νέου οστού.

Αυτή η θεραπεία είναι 1,5 με 3 φορές πιο αποτελεσματική απ' ό,τι τα φάρμακα που έχουμε στη διάθεσή μας όσον αφορά στην παραγωγή νέου οστού σύμφωνα με αποτελέσματα κλινικών ερευνών που ο δρ. Michael McClung και οι συνεργάτες του παρουσίασαν.

Τα περισσότερα φάρμακα κατά της οστεοπόρωσης σταματούν την περαιτέρω απώλεια οστού αλλά αδυνατούν να συμβάλλουν ουσιαστικά στη δημιουργία νέου, εξήγησε ο δρ. Michael McClung και προσέθεσε ότι ξεκινάει μία καινούργια ημέρα στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την οστεοπόρωση αφού έχουμε την ευκαιρία να ξαναχτίσουμε σκελετό και όχι απλώς να τον συγκρατούμε από το να χειροτερέψει.

Φυσικά απαιτούνται περισσότερες έρευνες μέχρι το φάρμακο αυτό (που φαίνεται να μην έχει παρενέργειες) να μπορεί να πάρει έγκριση και να κυκλοφορήσει για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης, μία σοβαρή και ύπουλη ασθένεια (αφού δυστυχώς δεν δίνει συμπτώματα παρά μόνο όταν πια είναι εγκαταστημένη), που απειλεί κυρίως γυναίκες από τη μέση ηλικία και μετά αλλά και άνδρες ή και νεότερες γυναίκες, ανάλογα με την κληρονομική τους προδιάθεση και το lifestyle τους (π.χ. αν τρώνε γαλακτοκομικά, αν καπνίζουν, αν ασκούνται κλπ.).

Ενδιαφέρον είναι επίσης να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το Εθνικό Αμερικανικό Ίδρυμα για την Οστεοπόρωση οι μισοί Αμερικανοί που είναι σήμερα μεγαλύτεροι από 50 ετών θα έχουν οστεοπενία ή οστεοπόρωση μέχρι το 2020.


Διαβάστε περισσότερα: RC-CAFE http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz2pji60tWi

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μια νεαρή παρθένα βγαίνει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ραντεβου....

Η νεαρά παρθένος θα έβγαινε ραντεβού για πρώτη φορά και συμβουλεύθηκε την γιαγιά της:
"Κάτσε εδώ κόρη μου, να σου πω εγώ για τα νεαρά αγόρια.

Λοιπόν, θα προσπαθήσει να σε φιλήσει, θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.

Μετά θα προσπαθήσει να πιάσει το στήθος σου, θα σου αρέσει, αλλά μην τον αφήσεις.


ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοφανή κύματα σαρώνουν τις ακτές της Ευρώπης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
To κύμα κακοκαιρίας συνεχίζει να σαρώνει τη βορειοδυτική Ευρώπη με τη μετεωρολογική υπηρεσία να προειδοποιεί για σφοδρές βροχοπτώσεις και κίνδυνο για νέες πλημμύρες...
σε όλη τη δυτική ακτή από την Αγγλία μέχρι την Ουαλία και τη Σκωτία. Τεράστια κύματα χτυπούν ακτές και παραθαλάσσιες πόλεις της Βρετανίας ενώ οι ισχυροί άνεμοι σαρώνουν και τη Γαλλία και το σύνολο σχεδόν της β.ακτογραμμής.










 
 
 
Πλήθος κόσμου αγνοεί τις επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις και εκκλήσεις των αρχών για να παραμείνουν μακρυά από τις παραλίες.
 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ

07 Ιανουαρίου 2014
Όλες οι παροιμίες για τους Γιάννηδες!
Και επειδή οι Γιάννηδες ως γνωστόν είναι πολλοί... σας δημοσιεύουμε παροιμίες ειδικά αφιερωμένες...σε εκείνους.

Σπίτι χωρίς Γιάννη, προκοπή δεν κάνει

Γιάννης και του Θεού η χάρη

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης

Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει

Τα καλά του Γιάννη τα θέλουμε, τον Γιάννη δεν τον θέλουμε

Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κώλος τον πονεί

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη

Σαράντα πέντε Γιάννηδες ενός κοκόρου γνώση

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Γιάννη είχα, Γιάννη έχω κι αν ποτέ μου θα χηρέψω, πάλι Γιάννη θα γυρέψω!

Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω

Αν είχαν οι Γιάννηδες γνώση, θα μας δάνειζαν καμπόση!

Τρέξε Γιάννη γύρευε και Νικολό καρτέρει. Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τονε βγάλαμε

Άλλη καμιά δε γέννησε μόνο η Μαριώ το Γιάννη

Κάνε Γιάννο μ' τη δουλειά σου, κι ύστερα και πάλι θεια σου.

Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι

Ούτε ποτέ χαρά'ς το Γιάννη, ούτε τώρα'ς τα παιδιά του

Κατά το μαστρο-Γιάννη και τα κοπέλια του

Οπου γάμος και τραπέζι και ο Γιαννάκης εις τη μέση

Ολη μέρα καλογιάννη και το βράδυ κακογιάννη

Πιάσ' το Γιάννη τον άπιαστο

Ο Γιάννης ο σπανός μας λείπει

Ο Γιάννης καβάλα στ' άλογο και τ' άλογο αραδούσε

Οπου ακούς Μαρία και Γιάννη βάλε ψάρια στο τηγάνι

Εξω Γιάννης μέσα Σουλεϊμάνης

Ολα τα φαγιά του Γιάννη

Ολοι μιλούν για τ' άρματα και ο Γιάννης για την πίτα

Σέρνει ο Γιάννης το Γιαννάκη, κι η Γιαννάκαινα το Γιάννη

Ποιος κλάνει; Τον Γιάννη ρώτα

Ο Αλής γίνεται Γιάννης, κι η όρνιθα κταπόδι

Ισα Γιάννης ίσα Χασάνης

Από το Γιάννη ως το Λιό, τύφλα να 'χουνε και οι δυο

Αλλη καμιά δε γέννησε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη

Ξέρ' ο Γιάννης τ' έχ'ς τον τορβά του

Γύρευ' αγά μου τη δουλειά σου κι ο Γιάννης δεν είναι για χαράτζι

Κόψε ξύλο κάμε Αντώνη
κι από πλάτανο Μανώλη
κι αν ρωτάς και για τον Γιάννη,
ό,τι ξύλο κόψεις κάνει.

ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ




Την ώρα που συζητείται στην χώρα μας το ξεπούλημα της γης και του ορυκτού μας πλούτου αυτό το απόσπασμα απο την ταινία ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ μοιάζει πιο επίκαιρο απο ποτέ.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ Η΄ ΜΗΠΩΣ


Μόλις το δεις θα κλείσεις κινητά και υπολογιστές!!!
07 Ιανουαρίου 2014
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μόλις το δεις θα κλείσεις κινητά και υπολογιστές!!! (VIDEO)
 
Σε ένα συγκλονιστικό, αλλά πέρα ως πέρα διδακτικό βίντεο δυο λεπτών, παρουσιάζεται η λυπηρή πραγματικότητα για
το πώς πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι του σύγχρονου κόσμου είναι εγκλωβισμένοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δν χαίρονται τις απλές όμορφες και καθημερινές στιγμές που ζουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χάνοντας τν πραγματική ουσία της ζωής....

 

ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΩΝ < ΦΙΛΩΝ > ΜΑΣ

Toυρκικές απειλές: «Θα πάρει φωτιά το Αιγαίο αν η Ελληνική Προεδρία ανακηρύξει ΑΟΖ»

Δημοσιευμένη  εικόνα



Οι Τούρκοι απειλούν με «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο σε περίπτωση που η Ελλάδα κινήσει τις διαδικασίες, εκμεταλλευόμενη και την προεδρία της Ε.Ε. για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και προχωρήσει στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην περιοχή από το Καστελόριζο και μέχρι την Κύπρο.

Τις ανησυχίες αυτές, οι οποίες εκφράζονται και από επιτελείς του Πενταγώνου, έρχεται να επιβεβαιώσει ένα απειλητικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Yeni Şafak»’.



Η εφημερίδα έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Sular ısınacak», που σημαίνει «θα ανάψουν τα νερά». Δηλαδή έρχεται μεγάλη κρίση στο Αιγαίο και στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου.


ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

Η "μόδα" της πορνογραφίας... εκδίκησης (revenge porn) μέσα από το Διαδίκτυο
Συνημμένη Εικόνα: 618424JLrCzTUF.jpg



«Για να σε εκδικηθώ, σου σκίζω τις φωτογραφίες». Στη μακρινή δεκαετία του 1980 (όταν ο Λάκης Παπαδόπουλος έγραφε το τραγούδι και μοιραζόταν την ερμηνεία του με τον Δημήτρη Μητροπάνο) οι πληγωμένοι εραστές περιορίζονταν στο σκίσιμο των φωτογραφιών των πρώην - άντε και στο βάψιμο των κουρτινών «στο χρώμα που μισούσαν».



Στην εποχή του Ιντερνετ οι πράξεις εκδίκησης είναι σαφώς πιο σκληρές: φτάνουν μέχρι τη δημόσια διαπόμπευση, τον εξευτελισμό ή τον εκβιασμό, όπως αναφέρει στην ενδελεχή έρευνα του στην εφημερίδα τα Νέα ο Γιάννης Ανδριτσόπουλος.

Το όπλο όσων αποφασίζουν να τιμωρήσουν τους πρώην συντρόφους τους είναι φωτογραφίες ή βίντεο που έχουν στην κατοχή τους όπου εικονίζονται σε άσεμνες πόζες - ντυμένοι προκλητικά, γυμνοί, ακόμη και την ώρα που κάνουν σεξ.

Το υλικό αυτό αναρτάται στο Διαδίκτυο (συνήθως στο facebook ή σε μπλογκ) για λόγους εκδίκησης, χωρίς τη συγκατάθεση των εικονιζομένων. Ποιος σκέφτεται τι (κακό) μπορεί να συμβεί στο μέλλον τη στιγμή που είναι μαζί με τον σύντροφό του;

Το φαινόμενο είναι τόσο διαδεδομένο, ώστε απέκτησε όνομα: λέγεται «πορνογραφία εκδίκησης» (revenge porn) και αποτελεί την τελευταία μόδα μεταξύ των χωρισμένων (κυρίως ανηλίκων) και στην Ελλάδα.

ELVIS PRESLEY - LOVE ME TENDER




Το 1956 ο Ελβις τραγουδούσε στην ομώνυμη ταινία την μεγάλη επιτυχία του : Love me tender.Ηταν και η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση.
Scene from the movie Love me tender [1956].

BEN E. KING - STAND BY ME