Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Η΄ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

Η Ρεάλ βγάζει τον χριστιανικό σταυρό από το σήμα της μόνο στα Αραβικά Εμιράτα

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες»


Η Ρεάλ βγάζει τον χριστιανικό σταυρό από το σήμα της μόνο στα Αραβικά Εμιράτα

Τις πληροφορίες που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και αρκετό καιρό να σκέφτεται να αλλάξει το σήμα της επιβεβαιώνει σημερινό δημοσίευμα στον ισπανικό Τύπο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τοπικά ΜΜΕ οι «μερένχες» σκοπεύουν να αφαιρέσουν τον χριστιανικό σταυρό που βρίσκεται στην κορυφή του στέμματος, ώστε να μην χάσει Μουσουλμάνους οπαδούς της από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις θρησκείες στις οποίες υπάρχει μια ευαισθησία για τα προϊόντα που έχουν σταυρό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κεϊλέντ αλ Μεϊρί, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.
Πηγή: sport-fm.gr

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑ

Ένα δέντρο 700 ετών και ο πιο όμορφος σταθμός τρένου στον πλανήτη. Γι αυτό οι Ιάπωνες είναι 1000 χρόνια μπροστά (Photos)


Στα Βορειοανατολικά προάστια της ιαπωνικής πόλης Οσάκα υπάρχει ένας σιδηροδρομικός σταθμός που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι και η φύση μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά.
Ένα δέντρο 700 και πλεόν ετών στολίζει τον σταθμό του τρένου και οι άνθρωποι εκεί το προστατεύουν και το φροντίζουν.
Ο σταθμός Καγιασίμα άνοιξε το 1910 ακριβώς δίπλα από το αιωνόβιο δέντρο. 60 χρόνια μετά η αύξηση του πληθυσμού ανάγκασε τους ιθύνοντες να επεκτείνουν την έκταση του σταθμού το 1972. 
Στα πλαίσια των αλλαγών λοιπόν το δέντρο έπρεπε να κοπεί για να κάνει χώρο. Όμως όποιος δοκίμαζε να κόψει αυτό το δέντρο πάθαινε κάποιου είδους κακό. 
Ένας άντρας που το δοκίμασε ανέβασε πυρετό αργότερα την ίδια μέρα άλλοι είδαν καπνό να βγαίνει από τις ρίζες του δέντρου.

ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ

Μαζεύουν βότσαλα και φτιάχνουν μερικά από τα ωραιότερα έργα τέχνης που έχετε δει! (photos)


Ο Andreas Kunert και η Naomi Zettl, ένα παντρεμένο ζευγάρι καλλιτεχνών που ζουν και εργάζονται στο Βανκούβερ, δημιουργούν πολύ όμορφες εγκαταστάσεις χρησιμοποιώντας βότσαλα, πέτρες και άλλα παρόμοια διακοσμητικά στοιχεία.

Ο Kunert, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την αρχαία τέχνη της πέτρας για πάνω από δύο δεκαετίες, υποστηρίζει ότι το πολύ σημαντικό είναι να συγκεντρώσει τις σωστές πέτρες.

«Είμαι παθιασμένος να δώσω στις πέτρες μια αρθρωτή μορφή. Αυτό επιτυγχάνεται με την εύρεση της κατάλληλης πέτρας «

Το ζευγάρι μέσω μιας ιστοσελίδας που ονομάζεται Ancient Art Of Stone, παρουσιάζει και πωλεί εκτυπώσεις των έργων τους, σε ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο.

Ρίξτε μια ματιά στα ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακά έργα τους 


Μαζεύουν βότσαλα και φτιάχνουν μερικά από τα ωραιότερα έργα τέχνης που έχετε δει!