Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

Oνειρούπολη "Ζήστε το Όνειρο" στη Δράμα


 Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο ..όνειρο.!
Ξεχάστε το δράμα που ζούμε και ελάτε  στη Δράμα.
Στην πόλη που γεννήθηκε πριν απο εφτά περίπου χρόνια  η ιδέα της Ονειρούπολης  με ένα δειλό ξεκινημα στην αρχη ,και με μεγάλη επιτυχία στη συνέχεια με επισκέπτες απ'ολη την Ελλάδα.
Το μυστικό της επιτυχίας οφείλεται στους χιλιάδες δημότες εθελοντες που για ενα μήνα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και την τέλεια οργάνωση.
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση λοιπόν να σας ανακοινώσω φίλοι μου οτι η "Ονειρούπολη" 
ανοιγει επίσημα τις πύλες της την Κυριακή  στις 4 Δεκεμβρίου. 
"Ζήστε το Ονειρο"
"Μέσα σε ένα Ονειρικό ,φυσικό περιβάλλον στον  κήπο με τα αναβλύζοντα νερά ,η Ονειρούπολη στη Δράμα, θα είναι ανοιχτή  πάνω απο ενα μήνα για να  υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες ,μικρούς και μεγάλους απο όλη την Ελλάδα!!
Οι Δραμινοί τολμούμε να ...ονειρευτούμε και  προσκαλώ και σας να ονειρευτείτε μαζί μας ,και να ζήσετε το δικό σας   ...όνειρο  στην  Ονειρούπολη  !!!!!
Επισκεφτείτε την Δράμα αυτόν τον μαρτυρικό ακριτικό νομό με τις υπέροχες φυσικές ομορφιές ,το χιονοδρομικό κέντρο του φαλακρού, αλλά και  τους ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους !!!"
Απο πέρσι μέχρι φέτος άλλαξαν πολλά ,κρίση ,ανεργία ,όμως εμεις οι Ελληνες λέμε συχνά οτι "η φτωχεια θελει καλοπέραση"  ελάτε και πάλι  να ζήσουμε μαζί το όνειρο...
Καντε ενα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στο ..όνειρο.!
Σας καλώ...
Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και άλλα επισκεφθητε την ιστοσελιδα της Ονειρουποληςhttp://www.oneiroupoli2011.gr/


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1fUWmnEYW