Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΕΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Λετονίας μετά την τραγωδία σε σούπερ- μάρκετ



Έπεσε η κυβέρνηση της Λετονίας, καθώς ο πρωθυπουργός Β. Ντομπρόφσκις παραιτήθηκε μετά την τραγωδία σε σουπερμάρκετ στην Ρίγα που στοίχισε την ζωή σε 54 ανθρώπους.

«Παραιτούμαι από πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση που είναι ικανή να επιληφθεί της κατάστασης που έχει προκύψει» φέρεται να δήλωσε ο Ντομπρόφσκις.
Η οροφή σουπερ-μάρκετ στην πρωτεύουσα Ρίγα, κατέρρευσε την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα 54 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.
Η κυβέρνηση δέχθηκε πολλές επικρίσεις μετά το τραγικό συμβάν τα αίτια του οποίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αν και η έρευνα επικεντρώνεται στην κατασκευή του κτηρίου.
Η παραίτηση του πρωθυπουργού προκαλεί πολιτική αναταραχή την χώρα της Βαλτικής που αναμένεται να γίνει μέλος της ΕΕ τον Ιανουάριο και θεωρείται υπόδειγμα δημοσιονομικής σύνεσης και οικονομικής ανάκαμψης μετά την κρίση του 2008.
Στην ΕΛΛΑΔΑ με 3.000 αυτοκτονίες πέρα βρέχει

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Συνέβη στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφία για Συνέβη στη Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό!

O μανάβης, οι πατάτες και η πιστωτική κάρτα!

Κυκλοφορεί στο Facebook και κρύβει έναν δυναμισμό που έπρεπε όλοι να έχουμε!

Ο φίλος -μανάβης στο κέντρο- έλαβε μια μέρα,στο ταχυδρομικό του κουτί μια πιστωτική κάρτα από την τράπεζα που είχε λογαριασμό.

Ιδεολόγος εναντίον των πιστωτικών, τηλεφωνεί εκνευρισμένος στο διευθυντή της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

-Σας ζήτησα εγώ κάρτα, γιατί μου τη στείλατε χωρίς να με ρωτήσετε;

-Εντάξει κύριε, δεν είναι υποχρεωτικό να την κρατήσετε. Αν δεν τη θέλετε ελάτε να την ακυρώσουμε, αλλιώς θα σας χρεώνεται ετήσια συνδρομή.

Πράγματι, την άλλη μέρα πηγαίνει στην τράπεζα για να ακυρώσει την πιστωτική κάρτα.

Αλλά όχι μόνος….

Είχε μαζί του και ένα μεγάλο τσουβάλι πατάτες! Πάνω από 40 κιλά!

Μπαίνει μέσα, ακυρώνει την κάρτα και κατόπιν πηγαίνει στον διευθυντή.

Του αφήνει τις πατάτες, πάνω στο γραφείο και του λέει:

«Δεν είναι υποχρεωτικό να τις κρατήσετε. Αν δεν τις θέλετε, φέρτε τις πίσω στο μανάβικο, αλλιώς θα πρέπει να τις πληρώσετε».

ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΩΝΤΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕ ΦΩΤΟ

Ζωντανά έργα τέχνης!!! ΔΕΙΤΕ τι εννοούμε!!!
Ημερομηνία: 26 Νοεμβρίου 2013
 
Ζωντανα εργα τεχνης!!! ΔΕΙΤΕ τι εννοουμε!!!

Πολλοί ζωγράφοι θα ονειρεύονταν τα έργα τέχνης τους να ήταν ολοζώντανα και να αποτυπώσουν την έμπνευσή τους σε ένα διαφορετικό καμβά... Στο ανθρώπινο σώμα.
Το body painting είναι πολύχρωμη «τελετουργική» διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Γνωστοί καλλιτέχνες μπορούν να κάνουν μικρά «θαύματα», μετατρέποντας το σώμα σε έργο τέχνης τόσο πειστικό και τόσο επιτυχημένα που δυσκολεύεται κανείς να καταλάβει τη διαφορά.
Ο καλιφορνέζος φωτογράφος Jean-Paul Bourdier χρησιμοποιεί το body painting και «αναμειγνύει» σώματα με πανέμορφα τοπία και δημιουργεί φανταστικές εικόνες με ανθρώπινα κορμιά που συμπλέκονται με το περιβάλλον.




Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Έτσι φαίνεται η Ελλάδα από το... διάστημα!!
Ημερομηνία: 27 Νοεμβρίου 2013
 
Ετσι φαινεται η Ελλαδα απο το... διαστημα!!

Στην εντυπωσιακή φωτογραφία που έχει τραβήξει ο αστροναύτης της NASA, Ντάγκλας Γουίλοκ, (διοικητής του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού τα τελευταία 3 χρόνια) φαίνεται η Ελλάδα τη νύχτα από ψηλά!
Πρόκειται για μία μόνο από τις δεκάδες εντυπωσιακές φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Γουίλοκ.