Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ

Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη ζωή του ως νάνος και πέθανε ως γίγαντας

Άνταμ Ράινερ, o… μικρότερος γίγαντας του κόσμου που είχε το «πιο μεταβλητό ανάστημα»


Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη ζωή του ως νάνος και πέθανε ως γίγαντας


Ως ένα από τα αυθεντικότερα ιατρικά αξιοπερίεργα του 20ού αιώνα, ένα σωστό ανθρώπινο θαύμα, ο Άνταμ Ράινερ πέρασε από τον νανισμό στον γιγαντισμό αφήνοντας την παγκόσμια ιατρική κοινότητα με το στόμα ανοιχτό.
Η περίεργη και ανεπανάληπτη φυσικά σωματική του ανάπτυξη θα τον άφηνε ως τη μόνη καταγεγραμμένη περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά που κάποιος πέρασε από τη μια κατάσταση στην άλλη, διατρέχοντας λες όλο το δίπολο του ανθρώπινου ύψους.
Ο Ράινερ, που γεννήθηκε το 1899, μετρήθηκε επισήμως σε ηλικία 18 ετών και καθορίστηκε ότι με το 1,22 του ύψους του ήταν επισήμως νάνος (σύμφωνα με άλλες πηγές, στα 21 του είχε ύψος μόλις στα 1,18 μέτρα).
Λεπτός, αδύναμος και εξασθενημένος οργανισμός, ο Ράινερ έπασχε από νανισμό, κατέληξε η ιατρική κοινότητα της Αυστρίας, η οποία παρατήρησε ωστόσο ότι τα πόδια του παραήταν μεγάλα για το παράστημά του. Και τότε (1920) ο εικοσάχρονος νεαρός νάνος είδε τον εαυτό του να μεγεθύνεται, σημειώνοντας έναν απίστευτο ρυθμό ανάπτυξης που θα έκανε χέρια, πόδια και παλάμες να εκτοξευτούν σε μέγεθος!

ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ

Δίδυμες τραγουδίστριες ποζάρουν γυμνές καλυμμένες με γκλίτερ

Δείτε το εξώφυλλο του νέου τους single


Δίδυμες τραγουδίστριες ποζάρουν γυμνές καλυμμένες με γκλίτερ

Οι 31χρονες δίδυμες αδελφές Lisa και Jessica Origliasso δημιούργησαν το 2005, 
το συγκρότημα «The Veronicas». Κατά καιρούς έχουν κάνει διάφορες ακραίες εμφανίσεις
 με αποκορύφωμα το εξώφυλλο του νέου τους single «In My Blood».
Οι ίδιες είχαν υπαινιχθεί πριν λίγες μέρες μέσω Instagram πως ετοιμάζουν κάτι «πικάντικο» και ιδού: οι δυο τους ποζάρουν ολόγυμνες με το σώμα τους να καλύπτεται μόνο με μωβ γκλίτερ.