Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

Ο «μάγος των χρημάτων» και το σχέδιό του να πάρει σύνταξη στα 37

Το πλάνο του ανθρώπου που, αναμφίβολα, θα ήθελαν να το ακολουθήσουν πολλοί


Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΗΜΑ

Το όνειρο πολλών Ελλήνων για μια πρόωρη συνταξιοδότηση εκπληρώνει ένας 26χρονος. Ο νεαρός που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Sean έχει σχέδιο και θα βγει 
στη σύνταξη στα 37 του χρόνια! Δεν είναι και άσχημα μετά από 15 χρόνια δουλειάς να... αράξει. Το παράδειγμά του θα ήθελαν να το ακολουθήσουν πολλοί, αφού ακούγεται δελεαστικό.

Tο μεγάλο ερώτημα είναι αν αυτό μπορεί να σχεδιαστεί και να εφαρμοστεί στη σημερινή Ελλάδα. Η απάντηση είναι προφανώς όχι... Σε μια χώρα με εξαιρετικά ποσοστά ανεργίας και μισθούς των 700 ευρώ που θεωρούνται και... καλοί σε πολλές περιπτώσεις, ένα τέτοιο πλάνο δεν έχει καμία εφαρμογή. Ούτε καν ως όνειρο δεν μπορεί να υφίσταται.

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ

Άντρας 256 ετών σπάει την σιωπή λίγο πριν ξεψυχήσει και αποκαλύπτει τα σοκαριστικά μυστικά του στον κόσμο!

Πόσα χρόνια είναι το μεγαλύτερο που έχει ζήσει ένας άνθρωπος; Γνωρίστε τον Li Ching Yuen, έναν άνθρωπο που έζησε 256 χρόνια! Και αυτό δεν είναι ούτε μύθος, ούτε δημιούργημα φαντασίας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736).
Καθ” όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε πολύ στα βότανα, τον βοτανισμό και τις πολεμικές τέχνες. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν.