Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

WOMAN DONNA SUMMER

DONNA SUMMER

Πέθανε η Donna Summer
Πέθανε η Donna SummerΗ θρυλική τραγουδίστρια της Disco, Donna Summer, πέθανε σήμερα Πέμπτη από καρκίνο.Η Donna Summer ήταν 63 ετών.Είχε κερδίσει 5 Grammy και οι επιτυχίες της κυριάρχησαν στα charts το 1970. Τα τραγούδια της όπως το "Last Dance", "Bad Girls" και "Hot Stuff" ήταν μεταξύ των πιο επιτυχημένων της δεκαετίας.

Συνέχισε ολοκληρώνοντας τα διαγράμματα στην δεκαετία του 1980, με επιτυχίες όπως το "She Works Hard for the Money και το This Time I Know It s for Real.
Η 63χρονη τραγουδίστρια ήθελε να κρατήσει μακριά τη δημοσιότητα τα προβλήματα υγείας της που αντιμετώπιζε, ενώ βρισκόταν στη διαδικασία ολοκλήρωσης ενός άλμπουμ στη Φλόριντα, του τελευταίου της όπως αποδείχτηκε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

17 - 5 - 12
Πως φόρτωσαν στο λαό τις ζημιές των Τραπεζιτών αποκομίζοντας τεράστια κέρδη

Τα μυστικά του μνημόνιου, του PSI και των δανειακών συμβάσεων

Ποιο ήταν τελικά το πείραμα;


Συνημμένη Εικόνα: 48094.jpg






Η χώρα μας υπέγραψε, δανειακές συμβάσεις, επί ΓΑΠ τον Μάιο του 2010, και την άλλη, τον Οκτώμβριο του 2011.

Η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της Ελλάδας το 2010 είναι διεθνής σύμβαση η οποία συνήφθη στις 8 Μαΐου 2010 μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και των υπολοίπων (15) κρατών της Ευρωζώνης, προκειμένου να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα με μορφή δανείου, ύψους 80.000.000.000 ευρώ.

Στις 3 Μαΐου 2010 η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον ΓΑΠ, αιτήθηκε 80 δις €, από τις υπόλοιπες (15) χώρες του Ευρώ, και 30 δις € από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), σύνολον 110 δις €.

Την αίτηση συνόδευαν τα τρία (3) συνημμένα “μνημόνια”, ή αλλιώς τα “εφαρμοστικά μέτρα” :

1. "Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής" (ΜΟΧΠ),

2. "Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης" (ΤΜΣ) και

3. "Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής" (ΣΠΟΠ).

Υπογράφοντες για την ελληνική πλευρά είναι ο Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Προβόπουλος. Στις 8 Μαΐου 2010 εγκρίθηκε "Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης" ("Loan Facility Agreement") με τις χώρες του Ευρώ και "Διακανονισμός Χρηματοδότησης Αμέσου Ετοιμότητας" ("Stand-by Agreement") με το ΔΝΤ.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΙΤΣΕ: "...Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα καταστρέψει τους Ελληνες"

Δημοσιευμένη  εικόνα



Ο Νίτσε για τους Ελληνες...Κανείς δεν μπόρεσε να βρει το δηλητήριο που θα τους καταστρέψει έγραφε το 1872 ο γερμανός φιλόσοφος!

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε. Στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο "Η Γέννηση της Τραγωδίας" (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15,ο Νίτσε κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι ο Νίτσε είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.

Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.

Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. Κανένας
από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ' αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.

Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».

ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

Οικογενιαρχης ή εργένης ?

Οικογενειάρχης vs εργένης

Το δίλημμα του γάμου και η απόφαση η σωστή...
Ο γάμος είναι μια καθοριστική στιγμή στη ζωή του άντρα: από τη μια αποχαιρετάς την εργένικη ζωή (κι ό,τι αυτό συνεπάγεται!), από την άλλη ανοίγεσαι σε έναν νέο και γενναίο κόσμο...
Γιατί ο γάμος, πέρα από φορολογικά, νομικά και θρησκευτικά πλεονεκτήματα, έχει κι άλλα να σου δώσει. Και η εργένικη ζωή βέβαια δεν είναι του πεταματού! Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 10+1 πλεονεκτήματα του οικογενειάρχη και του εργένη και τα συμπεράσματα... δικά σου.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ

17 - 5 - 12

Πως να πάρετε 10 κιλά σε 1 μήνα .



1η εβδομάδα
*Πρωινό: Γύρος χοιρινός με πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι και διπλή πίτα λαδωμένη. Αφαιρέστε την ντομάτα, το κρεμμύδι και τυχόν άλλα λαχανικά που υπερφορτώνουν με βιταμίνες το πρωινό σας και κουράζουν τον ουρανίσκο με την αδιάφορη γεύση τους. Συνοδεύστε με αναψυκτικό –όχι light και στην συνέχεια πλύνετε τα δόντια σας πολύ καλά. 

*Δεκατιανό: Καφές με τρεις κουταλιές ζάχαρη, σαντιγύ, σιρόπι καραμέλας. Cookies σοκολάτας, τα οποία μπορείτε να βουτάτε σε πραλίνα φουντουκιού για περισσότερη γεύση. Τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα είναι απαραίτητα για να μένει σε εγρήγορση ο μεταβολισμός σας και δεν πρέπει επ’ ουδενί να τα παραλείπετε.

*Μεσημεριανό: Pizza. Κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να παραγγέλνετε μία διαφορετική, για μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις και στην απόλαυσή σας. Ξεκινήστε την Δευτέρα με μια απλή μαργαρίτα (ή δύο, ποιος σας εμποδίζει, άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν τα κουπόνια γνωστής πιτσαρίας) και καταλήξτε την Κυριακή με μια special giga-jumbo, με έξτρα πεπερόνι. Αν πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύσετε με σαλάτα, παραγγείλτε σαλάτα του σεφ με έξτρα μαγιονέζα και αυγό χωρίς το ασπράδι.

*Απογευματινό: Αμέσως μετά την pizza, χρειάζεστε κάτι για να διορθώσει το pH του ουρανίσκου σας αλλά και να στείλε μήνυμα στον μεταβολισμό σας ότι τελειώσατε το κύριο γεύμα της ημέρας – μην ακούτε τους σχετικούς μύθους ότι αυτό είναι το πρωινό. Ιδανικό για αυτή την ώρα είναι ένα chocolate cheesecake ή ένα ζεστό σουφλέ σοκολάτας με τρεις μπάλες στρατσιατέλα. 

*Βραδινό: Πιείτε αλκοόλ, γιατί αποτελεί την ιδανική συνοδεία για τους ξηρούς καρπούς, τους οποίους ο οργανισμός σας χρειάζεται για την πρωτεΐνη τους. Αν είστε σε bar και σας φέρουν αγγουράκια και καροτάκια μαζί με το ουίσκι σας, επιστρέψτε το πίσω και ζητήστε στραγάλια, σταφίδες, ζολίτα, αλμυρά μπαστουνάκια και τοστάκια σε μπουκίτσες. Φεύγοντας, σταματήστε σε ένα fast food και προμηθευτείτε club sandwich για όλους. Σοκολάτες από το περίπτερο για τη λιγούρα, και είστε έτοιμοι για το σπίτι.

ΣΚΙΣΜΕΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Μέχρι που μπορεί να φτάνει ένα σκίσιμο? (photos)


 Αυτή την απάντηση θα τη δώσει το coolαριστό φωτογραφικό αφιέρωμα που θα απολαύσετε στη συνέχεια. Πρωταγωνιστούν οι: Rihanna, Marica Fruscio, Anja Rubik, Brooklyn Decker, Victoria, Silvstedt και άλλες φορώντας αποκαλύπτικά ρούχα με κοινό χαρακτηριστικό τα εντυπωσιακά σκισίματα...