Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΙ

17 - 5 - 12

Πως να πάρετε 10 κιλά σε 1 μήνα .



1η εβδομάδα
*Πρωινό: Γύρος χοιρινός με πατάτες τηγανιτές, τζατζίκι και διπλή πίτα λαδωμένη. Αφαιρέστε την ντομάτα, το κρεμμύδι και τυχόν άλλα λαχανικά που υπερφορτώνουν με βιταμίνες το πρωινό σας και κουράζουν τον ουρανίσκο με την αδιάφορη γεύση τους. Συνοδεύστε με αναψυκτικό –όχι light και στην συνέχεια πλύνετε τα δόντια σας πολύ καλά. 

*Δεκατιανό: Καφές με τρεις κουταλιές ζάχαρη, σαντιγύ, σιρόπι καραμέλας. Cookies σοκολάτας, τα οποία μπορείτε να βουτάτε σε πραλίνα φουντουκιού για περισσότερη γεύση. Τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα είναι απαραίτητα για να μένει σε εγρήγορση ο μεταβολισμός σας και δεν πρέπει επ’ ουδενί να τα παραλείπετε.

*Μεσημεριανό: Pizza. Κάθε ημέρα της εβδομάδας μπορείτε να παραγγέλνετε μία διαφορετική, για μεγαλύτερη ποικιλία στις γεύσεις και στην απόλαυσή σας. Ξεκινήστε την Δευτέρα με μια απλή μαργαρίτα (ή δύο, ποιος σας εμποδίζει, άλλωστε γι’ αυτό υπάρχουν τα κουπόνια γνωστής πιτσαρίας) και καταλήξτε την Κυριακή με μια special giga-jumbo, με έξτρα πεπερόνι. Αν πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύσετε με σαλάτα, παραγγείλτε σαλάτα του σεφ με έξτρα μαγιονέζα και αυγό χωρίς το ασπράδι.

*Απογευματινό: Αμέσως μετά την pizza, χρειάζεστε κάτι για να διορθώσει το pH του ουρανίσκου σας αλλά και να στείλε μήνυμα στον μεταβολισμό σας ότι τελειώσατε το κύριο γεύμα της ημέρας – μην ακούτε τους σχετικούς μύθους ότι αυτό είναι το πρωινό. Ιδανικό για αυτή την ώρα είναι ένα chocolate cheesecake ή ένα ζεστό σουφλέ σοκολάτας με τρεις μπάλες στρατσιατέλα. 

*Βραδινό: Πιείτε αλκοόλ, γιατί αποτελεί την ιδανική συνοδεία για τους ξηρούς καρπούς, τους οποίους ο οργανισμός σας χρειάζεται για την πρωτεΐνη τους. Αν είστε σε bar και σας φέρουν αγγουράκια και καροτάκια μαζί με το ουίσκι σας, επιστρέψτε το πίσω και ζητήστε στραγάλια, σταφίδες, ζολίτα, αλμυρά μπαστουνάκια και τοστάκια σε μπουκίτσες. Φεύγοντας, σταματήστε σε ένα fast food και προμηθευτείτε club sandwich για όλους. Σοκολάτες από το περίπτερο για τη λιγούρα, και είστε έτοιμοι για το σπίτι.   

*Ακόμα πιο βραδινό: Σηκωθείτε στις 3.00 το ξημέρωμα για κατούρημα, και επισκεφτείτε την κουζίνα, με την πρόφαση ότι διψάσατε. Βγάλτε όση pizza περίσσεψε από το μεσημέρι, -γιατί ως γνωστόν, κρύα είναι καλύτερη- και φάτε την όρθιοι, ακουμπισμένοι στον πάγκο της κουζίνας, με το ένα πόδι ελαφρώς λυγισμένο να ακουμπά στο άλλο – έρευνες έχουν δείξει ότι έτσι τα λιπαρά απορροφώνται πιο εύκολα. Δείτε λίγη τηλεόραση όσο πίνετε σόδα και στην συνέχεια ξαπλώστε χορτάτοι και ευτυχισμένοι.

2η εβδομάδα
*Πρωινό: Κόψτε ένα καρβέλι ψωμί σε χοντρές φέτες και αλείψτε την καθεμία με διαφορετική γεύση μαρμελάδας – εννοείται ότι προηγείται μία στρώση βιτάμ. Οι παραδοσιακοί, μπορούν να προτιμήσουν την πατροπαράδοτη μερέντα κατευθείαν με το κουτάλι. 

*Δεκατιανό: Τυρόπιτα με σφολιάτα, γλυκός καφές με full fat γάλα και τσιγάρο. Και μετά τουαλέτα. Αποφύγετε τις μπάρες δημητριακών, γιατί φέρνουν υπερένταση.

*Μεσημεριανό: Αν βρίσκεστε στην δουλειά σας, μην παραγγέλνετε σαλάτες, γιατί χρεώνουν έξι ευρώ για πρασινάδα. Με τα ίδια χρήματα, μπορείτε να παραγγείλετε ένα λαχταριστό burger με διπλό τυρί, bacon και τριπλή sauce, καθώς και συνοδευτικές wedges potatoes. Εναλλακτικά και για ποικιλία, μπορείτε να παραγγείλετε spaghetti, αλλά φροντίστε να έχετε φέρει τάπερ με σνακ γιατί τα ζυμαρικά χωνεύονται πολύ γρήγορα.

*Απογευματινό: Αποφύγετε να γυμνάζεστε τις απογευματινές ώρες για να μην καταπονήσετε περαιτέρω τον οργανισμό σας μετά την δουλειά σας. Προτιμήστε να τσιμπήσετε γαριδάκια: Δευτέρα – πακοτίνια. Τρίτη – δρακουλίνια. Τετάρτη – πατατάκια. Πέμπτη – πιτσίνια. Παρασκευή – φουντούνια. Σάββατο – Doritos. Κυριακή – ό,τι σας κάνει όρεξη.

*Βραδινό: Αν μείνετε στο σπίτι, τηγανίστε αυγά με μπέικον. Αν βγείτε έξω, προτιμήστε χοιρινό, αλλά μην αφαιρέσετε το ξίγκι, γιατί εκεί κρύβεται όλη η νοστιμιά. 

*Ακόμα πιο βραδινό: Παγωτό σε οικογενειακή συσκευασία, με το μεγάλο κουτάλι. Τελειώστε με αναψυκτικό τύπου κόλα.

 3η εβδομάδα
*Πρωινό: Στον δρόμο για τη δουλειά, αγοράστε ένα κουτί με τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, πιτσάκια, ντόνατς και κουλούρια με τυρί για να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας στο γραφείο. 

*Δεκατιανό: Χυμός –προτιμήστε τους συσκευασμένους του εμπορίου γιατί είναι πιο εύκολο- και, ανοίξτε το δεύτερο κουτί με τα πεϊνιρλί, αυτό που κρύψατε επιμελώς από τους συναδέλφους νωρίτερα.

*Μεσημεριανό: Την τρίτη εβδομάδα, οι επιλογές είναι απεριόριστες: Παστίτσιο με αφράτη μπεσαμέλ, μπριζόλες με τηγανιτές πατάτες, σουβλάκια, σουτζουκάκια με καυτερή σάλτσα, αραβική με χαλούμι και διπλοτηγανισμένα nuggets, μουσακάς, παϊδάκια αρνίσια… 

*Απογευματινό: Αυτή την εβδομάδα, κάθε απόγευμα είναι chocolate afternoon. Δοκιμάστε κάθε ημέρα και μία διαφορετική σοκολάτα του εμπορίου – στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε διαπιστώσει ποια είναι η αγαπημένη σας και θα μπορέσετε πλέον να επικεντρωθείτε σε αυτή. 

*Βραδινό: Φάτε κάτι ελαφρύ, όπως ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι, γιατί σε περίπτωση που βγείτε για ξενύχτι, θα πρέπει η κοιλιά σας να μην πετάγεται έντονα και εμφανώς μέσα από το μπλουζάκι. Πιείτε άφοβα όσο θέλετε.

*Ακόμα πιο βραδινό: Όταν ο barman σας ζητήσει ευγενικά να αποχωρήσετε γιατί έχει και σπίτι να πάει, δείξτε ενοχλημένοι, κάντε φασαρία και φύγετε για το πλησιέστερο πατσατζίδικο. Το στομάχι σας θα σας ευγνωμονεί.  

4η εβδομάδα
Την τέταρτη εβδομάδα, θα έχετε πλέον κατασταλάξει στα αγαπημένα σας φαγητά, και μπορείτε να ρυθμίσετε τα γεύματα σύμφωνα με την επιθυμία του ουρανίσκου σας. Αν νιώσετε ότι τα πολλά γεύματα σας κουράζουν, δοκιμάστε τα λιγότερα αλλά πιο βαριά γεύματα μέσα στην ημέρα. Μην πίνετε πολύ νερό, γιατί φουσκώνει. Τέλος, επισκεφθείτε ένα πολυκατάστημα όπου δεν είναι πιθανό να συναντήσετε γνωστούς σας, και ενημερώστε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα κατά δύο νούμερα μεγαλύτερα. Ξεφορτωθείτε, επίσης, από το σπίτι σας τους καθρέφτες.


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1v7fiRdOw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου