Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Πώς να παγώσετε σε 3 μόλις λεπτά τις ζεστές μπύρες και αναψυκτικά!


Φωτογραφία για Πώς να παγώσετε σε 3 μόλις λεπτά τις ζεστές μπύρες και αναψυκτικά!

Έχει γεμίσει το ψυγείο σας και δεν χωρούν οι μπύρες και τα αναψυκτικά για την παρέα το βράδυ;

Εδώ σας έχουμε ΤΟ tip για να παγώσετε όλες τις μπύρες και όλα τα αναψυκτικά σε 3 μόνο λεπτά Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε τα αναψυκτικά σε μια κατσαρόλα, να πετάξετε μέσα παγάκια ώστε να καλυφθούν τα μπουκάλια ή τενεκεδάκια και να γεμίσετε την κατσαρόλα με νερό.

Θα μας πείτε, ωραία δεν είναι και κάτι καινούριο αυτό. Εδώ όμως είναι το κόλπο, αφού έχετε γεμίσει την κατσαρόλα με νερό, ρίχνετε μέσα 2 φλιτζάνια αλάτι.

Ανακατέψτε για να διαλυθεί και βάλτε το στην κατάψυξη για 3 λεπτά.

Απολαύστε τώρα τα παγωμένα αναψυκτικά σας!

ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΠΙΠΙΝΙΑ

ΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 Απολαύστε το νυχτερινό Έβερεστ...

18 Ιουνίου 2013
 
ΑΠΟΘΕΩΣΗ! Απολαύστε το νυχτερινό Έβερεστ... (VIDEO)
 
Ο Elia Saikaly, Λιβανέζος σκηνοθέτης και φαν της ορειβασίας, δημιούργησε ένα απίθανο time-lapse βίντεο που δείχνει την μαγευτική ομορφιά του Έβερεστ το βράδυ.
«Ενώ οι περισσότεροι ορειβάτες είχαν πέσει για ύπνο, προσπάθησα να συλλάβω μερικές από τις ωραιότερες εικόνες που προσφέρουν οι ουρανοί των Ιμαλαΐων τη νύχτα, αναρριχώμενος στην κορυφή του κόσμου. Χιλιάδες φωτογραφίες ενώθηκαν για να θαυμάσετε την ομορφιά του βουνού», λέει ο ίδιος.
 

www.defencenet.gr

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

18 Ιουνίου 2013
 
ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ! Νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Προαστιακό!!!
 
Δεν έχει τελειωμό η ιστορία με τι μίζες την τελευταία 20ετία στην Ελλάδα....
 
Με τίτλο «οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι αποχαιρετούν την Ελλάδα» σε σημερινό της δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung κάνει λόγο για σκάνδαλο με μίζες που αποκάλυψε ο εισαγγελέας στη Φρανκφούρτη.
Ειδικότερα, δικαστική έρευνα στην Φρανκφούρτη αποκάλυψε μίζες συνολικού ύψους 315.000 ευρώ στην Ελλάδα από τους Γερμανικούς Σιδηρόδρομους (Deutsche Bahn), επιβάλλοντας βαρβάτα πρόστιμα στα στελέχη της εταιρίας που είχαν μάθει απέξω και ανακατωτά τις λέξεις «φακελάκι», «δωράκι», «μιζούλα» και άλλα τέτοια παρεμφερή!
 
Το δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung υπογράφει ο Κλάους Οτ. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο που πρώτος ανέδειξε το «σκάνδαλο Siemens» και τις προεκτάσεις του στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle. Σύμφωνα με τον κ. Οτ, οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι έχουν ήδη κάνει εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα, εντοπίζοντας δέκα υπόπτους για υποθέσεις διαφθοράς και πρόκειται να υποβάλουν αγωγές εναντίον τους, ενώ έχουν απομακρύνει τριάντα στελέχη της θυγατρικής Deutsche Bahn International (DBI), που φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις δωροδοκίας - μεταξύ αυτών και τον άλλοτε επικεφαλής της εταιρίας στην Ελλάδα!!!
 
Μετά λοιπόν το αξέχαστο «ταξίδι» τους στην Ελλάδα, οι Γερμανικοί σιδηρόδρομοι ανακοίνωσαν πως σταματούν να αναλαμβάνουν έργα στη χώρα μας, την οποία βάζουν στην ίδια μοίρα... διαφθοράς με χώρες της Αφρικής και της Ασίας , αφού και σε αυτές χρειάστηκε να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πάρουν τη δουλειά!
Η DB International, θυγατρική της Deutsche Bahn, «λάδωνε» την τελευταία δεκαετία, και ενδεχομένως και παλιότερα, για να παίρνει συμβόλαια στις χώρες αυτές, όπως αναφέρεται.
Οι άνθρωποι δηλαδή που τα τελευταία χρόνια μας κάνουν υποδείξεις για τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών μας και αποφασίζουν για τα ελληνικά μνημόνια, ήταν επί χρόνια μέρος ενός σάπιου συστήματος, από το οποίο κέρδιζαν πολλά!!!
Για παράδειγμα στην Ελλάδα, στο δίκτυο που συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη, το λιμάνι και την Κόρινθο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που επικαλείται η Γερμανική εφημερίδα , η εταιρία έδωσε συνολικά 315.000 ευρώ σε μίζες!
Οι Γερμανοί μιζαδόροι που είχαν μάθει καλά πως παίζεται το παιχνίδι, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, όχι μόνο παρατούν τις επενδύσεις στην Ελλάδα αλλά μας γνωστοποιούν ότι από δω και στο εξής αλλάζουν πρακτικές για αυτό και θα συνεργάζονται με χώρες που καμία σχέση δεν έχουν με τις παραπάνω πρακτικές .
Έτσι οι Γερμανοί αφού αρχικά «τα πήραν» από τους Έλληνες ..... παίρνουν τα μπογαλάκια, την τεχνογνωσία και τα τρένα τους και αποχωρούν από την Ελλάδα, την Αλγερία, τη Λιβύη, τη Ρουάντα και την Ταϊλάνδη τουλάχιστον μέχρι αυτές οι χώρες να βάλουν μυαλό και να υιοθετήσουν ένα τρόπο ....ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ.
"Η εταιρία αποσύρεται από αρκετές χώρες όπου υπάρχει υψηλό ρίσκο διαφθοράς, γίνονται μεγάλες περικοπές και εν γένει χρειάζεται μια νέα αρχή" δήλωσε ο Gerd Becht Board, υπεύθυνος για τις αποζημιώσεις και τα νομικά ζητήματα των Γερμανικών Σιδηροδρόμων. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα γραφεία εκτός Γερμανίας θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν μόνο έως 500 ευρώ σε ρευστό και απαγορεύεται να γίνονται πληρωμές άνω των 100 ευρώ σε ρευστό.
Sueddeutsche Zeitung, Deutsche Welle
 
<< ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΑΛΛΕΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΈΔΙΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ
ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΠΡΑΒΟ
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΕ. >>

ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Ιστορική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ για τα κινητά σε ΟΛΗ την Ευρώπη! Δείτε τι ισχύει από την 1η Ιουλίου 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη!

Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει επιτέλους να αναπτυχθεί σωστά το δίκτυο τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 100 πάροχοι, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει τις ταχύτητες των ΗΠΑ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το δίκτυο 4G LTE. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή η Ευρώπη έχει μικρότερη κάλυψη 4G LTE από την Αφρική…

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ Η ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ

ΛΟΝΔΙΝΟ

G8: Συμφωνία των ηγετών για μη καταβολή λύτρων σε περιπτώσεις απαγωγών

G8: Συμφωνία των ηγετών για μη καταβολή λύτρων σε περιπτώσεις απαγωγών
Οι ηγέτες της Ομάδας των Οκτώ (G8) διακήρυξαν σήμερα την άρνησή τους να πληρώνουν λύτρα σε περιπτώσεις απαγωγών υπηκόων τους από "τρομοκράτες", ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον.
Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων που συνεδριάζουν στο Λοχ Ερν, στη Βόρεια Ιρλανδία, καλούν επίσης τις εταιρείες να αρνούνται να καταβάλλουν λύτρα, διευκρίνισε η ίδια πηγή.
Η Βρετανία, η οποία έχει τη φήμη ότι ουδέποτε πλήρωσε λύτρα για υπηκόους της που είχαν συλληφθεί όμηροι, επέμενε ότι οι εταίροι της στη G8 θα πρέπει να δεσμευθούν στο θέμα αυτό.

Σύμφωνα με βρετανικές πηγές, η "βιομηχανία" των απαγωγών ομήρων απέφερε περίπου 70 εκατ. δολάρια στο σύνολο του δικτύου Αλ Κάιντα στη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών.

Η αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ (AQMI) συγκέντρωσε περίπου 33 εκατ. ευρώ τα τρία τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τις πηγές αυτές. Καμιά χώρα δεν παραδέχεται δημοσίως ότι πληρώνει λύτρα σε απαγωγείς ομήρων, όμως ορισμένες, όπως η Ιταλία, θεωρούνται λιγότερο αδιάλλακτες στον κανόνα
αυτό.
Η Γαλλία, η οποία έχει τουλάχιστον 7 πολίτες της ομήρους στην Αφρική, τάχθηκε επισήμως με το βρετανικό δόγμα μετά την εκλογή του προέδρου Φρανσουά Ολάντ, το Μάιο του 2012.

ΚΡΥΟΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

18 Ιουνίου 2013
 
Καλά... θα μας τρελάνει το μοντέλο;;;; (VIDEO)
Μα τι κάνει;;;

ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΝΕΟ: Αλλάζει όψη η παραλία της Θεσσαλονίκης!!!
Ημερομηνία: 18 Ιουνίου 2013
ΝΕΟ: Αλλαζει οψη η παραλια της Θεσσαλονικης!!!

Κι ενώ τα φώτα έχουν πέσει στην Αθήνα, είτε για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στον παλαιό Ιππόδρομο, ΕΜΣΤ στο Φιξ, επέκταση Εθνικής Πινακοθήκης κ.ά.), είτε για έργα που δεν έχουν καν ξεκινήσει (Re-think Athens / Πανεπιστημίου), η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου τη σημαντικότερη αστική ανάπλαση δημόσιου χώρου που έχει δει τις τελευταίες δεκαετίες ελληνική πόλη: η δεύτερη φάση της ανάπλασης της Νέας Παραλίας θα παραδώσει σε λίγους μήνες ένα γραμμικό πάρκο τριών χιλιομέτρων, συνολικής έκτασης 238 στρεμμάτων και προϋπολογισμού 32,1 εκατομμυρίων ευρώ.



Δεδομένης της σημασίας που έχει το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης και της απουσίας σημαντικού οργανωμένου χώρου πρασίνου στο κέντρο, η Νέα Παραλία (από τον Λευκό Πύργο μέχρι το Καραμπουρνάκι) αναβιβάζεται σε πρωταγωνιστή της πόλης στον 21ο αιώνα: η λεπτή λωρίδα που απλώνεται στο όριο ανάμεσα στη στεριά και στη θάλασσα, τόσο σημαντική για χιλιάδες Θεσσαλονικείς που κάνουν εδώ τη βόλτα τους, τρέχουν ή κάνουν ποδήλατο, σχεδιάστηκε με βάση το πρώτο βραβείο που απέσπασε στον σχετικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό το γραφείο του



ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

EΡΤ-Το μεγάλο φαγοπότι και ο αρχισυντάκτης των 3 καναλιών> Διαχρονικά σκάνδαλα όλων των αποχρώσεων

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άρχισαν τα όργανα στην ΕΡΤ αφού μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις, για το πάρτι αδιαφάνειας αλλά και λεηλασίας του Δημοσίου χρήματος...
που είχε συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στην ΕΡΤ από συγκεκριμένες συμμορίες τρωκτικών του δημοσίου που έχουν ονοματεπώνυμο.

Ήδη στο διακινείται στο διαδίκτυο λίστα με κάποιες προκλητικές όσο και καραμπινάτες περιπτώσεις, που είναι βέβαιο πως θα απασχολήσουν και την Δικαιοσύνη η οποία ήδη ξεκίνησε την έρευνα της .

Δείτε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις:

«Συνεργασία» ΕΡΤ-EURONEWS

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διαπλοκής συμφερόντων με θύμα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και ειδικότερα «αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας της ΕΡΤ για ιδιωτικούς-ιδιοτελείς σκοπούς αποτελεί η «συνεργασία» μεταξύ ΕΡΤ και Euronews.

Σύμφωνα με τη «συμφωνία», για την οποία ουδέποτε υπογράφηκε σύμβαση, η ΕΡΤ «δεσμεύτηκε» για τη μετάδοση ελληνόγλωσσου προγράμματος του Euronews με δωρεάν παραχώρηση των συχνοτήτων της.

Η υλοποίηση της «συμφωνίας» έγινε με τη σύσταση από πλευράς Euronews μονοπρόσωπης Ε.Π.Ε. με έδρα στην Αγ. Παρασκευή Αττικής και νόμιμο εκπρόσωπο τον τότε Γενικό Δ/ντη Ενημέρωσης της ΕΡΤ (!!!!) που είχε διαπραγματευτεί τη «συμφωνία» για τη δωρεάν παραχώρηση της συχνότητας της ΕΡΤ στο Euronews.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική έκθεση επιθεώρησης ελέγχου του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, που διενεργήθηκε μετά από έγγραφη εντολή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, τον Οκτώβριο του 2012, η ευρύτητα της πληρεξουσιότητας που χορηγήθηκε στον εν λόγω υπάλληλο-Γενικό Δ/ντη της ΕΡΤ για εκπροσώπηση της Euronews στην Ελλάδα, συνιστά παραβίαση του Γενικού Κανονισμού της ΕΡΤ και ειδικότερα το πειθαρχικό αδίκημα «της απασχόλησης κατά τη διάρκεια της εργασίας σε ξένα προς την υπηρεσία καθήκοντα».

Και στην περίπτωση αυτή, παρά το πόρισμα των ελεγκτών ΣΕΕΔΔ, κανένα πειθαρχικό μέτρο δεν ελήφθη από τα αρμόδια όργανα της ΕΡΤ.

Champions league
 

ΒΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

18 Ιουνίου 2013
 
ΚΙ ΟΜΩΣ! Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ!!! Ποια ήταν τα 7 ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ βίτσια τους;;; (PHOTOS)
 
Ένα νέο βιβλίο έρχεται να ασχοληθεί με περίεργες ιστορίες και ενδιαφέροντα ευρήματα, σεξουαλικής πάντα φύσης, από το λίκνο του Δυτικού πολιτισμού. Δηλαδή την Ελλάδα.
Ο Δημόκριτος πίστευε ότι οι άνθρωποι αντλούν την ίδια ευχαρίστηση από το ξύσιμο όσο και από την σεξουαλική συνεύρεση. Ενώ ο Επίκουρος επέμενε ότι το σεξ δεν έχει κάνει ποτέ καλό σε κανέναν και θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον ικανοποιημένοι που δεν κάνει πραγματική σωματική ζημιά.
Ο Ιπποκράτης, από την άλλη, διδάσκει ότι η χωρίς όρια σεξουαλική επαφή θεραπεύει την δυσεντερία, ενώ βοηθάει να βρει ανακούφιση κάποιος που έχει τσιμπηθεί από φίδι ή σκορπιό.
Τέλος ο Αριστοτέλης δίδασκε πως το μέγεθος μετράει. Με την έννοια ότι όσο μεγαλύτερο είναι το πέος ενός άντρα τόσο μακρύτερη απόσταση έχει να ταξιδέψει το σπέρμα του άλλα είναι πιο δύσκολο να κάνει παιδιά.
Όλα αυτά τα στοιχεία μπορεί να τα βρει κανείς στο νέο βιβλίο The Cabinet of Greek Curiosities: Strange Tales and Surprising Facts From the Cradle of Western Civilization του καθηγητή Τζ. Σ. Μακέουν, κομμάτια του οποίου αναδημοσιεύει η Huffington Post.
Αν και αυτό που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι τα κομμάτια που συνοδεύονται από εικόνες (και συνοδευτικά σχόλια). Όπως :
Η γυναίκα που φροντίζει ένα χωράφι με φαλλούς
Μια σκηνή από ένα ελληνικό βάζο. Η παράξενη σοδειά δεν είναι το μόνο χιουμοριστικό στοιχείο της εικόνας, καθώς αυτά που φοράει η γυναίκα την κατατάσσουν στην μεσαία τάξη. Κάτι που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα είχε μια τέτοια σοδειά, αφού η κοινωνία απαιτούσε να ζήσει μια ενάρετη ζωή στα πλαίσια του σπιτιού του συζύγου της.
 

ΚΑΛΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

Βουτιές στις μαγευτικές παραλίες των βουνών της Ηπείρου!!!
Ημερομηνία: 18 Ιουνίου 2013
 
Βουτιες στις μαγευτικες παραλιες των βουνων της Ηπειρου!!!

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να ταυτίζεται, παραδοσιακά, με τα νησιά και τη θάλασσα, όμως οι ορεινές ομορφιές της χώρας μας, αποτελούν πρόκληση και μια διαφορετική πρόταση για ελκυστικές διακοπές στις «παραλίες» των βουνών, δίπλα στα βαθύσκιωτα πλατάνια.
Στο δίλημμα βουνό ή θάλασσα για τις διακοπές, η περιήγηση σε ορισμένα από το ομορφότερα σημεία της Ηπείρου, στις ορεινές περιοχές της και τα ποτάμια της, η ιδέα για «μπάνιο στα βουνά» γίνεται επιλογή και για το καλοκαίρι.



Το κολύμπι σε υψόμετρο 2000 μέτρων, στη Δρακόλιμνη της Τύμφης, είναι απόλαυση. Η ανάβαση από το Μικρό Πάπιγκο για την κορυφή της Γκαμήλας, όπου βρίσκεται η περίφημη Δρακόλιμνη, είναι από τις πλέον γνωστές ορειβατικές διαδρομές και χρειάζεται περίπου τέσσερις ώρες περπάτημα. Απαιτείται θέληση και δύναμη για να φτάσεις στη Δρακόλιμνη, όμως το μπάνιο ανάμεσα στις κορυφές της Αστράκας, του Πλόσκου και της Γκαμήλας σε αποζημιώνει. Εκεί, στα δροσερά νερά της λίμνης, παρέα στον επισκέπτη κάνουν οι αλπικοί τρίτωνες, τα αμφίβια μικρά «δρακάκια», τα οποία λέγεται πως είναι κατάλοιπο της εποχής των παγετώνων στην Ελλάδα και ενδημούν στα νερά της λίμνης.