Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Γι' αυτό αγαπάμε τα σπορ στις παραλίες...


Θεωρείτε ενοχλητικό το να παίζουν ρακέτες στην παραλία; Μήπως σας ενοχλούν κι αυτοί που παίζουν βόλεϊ; Αν, ναι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη και να αγαπήσετε όλα τα σπορ στην παραλία, αρκεί να παίζονται από τα κορίτσια που θα απολαύσετε στο πρώτο μέρος αυτής της coolαριστής συλλογής...






 



 



 



 

 


ΜΠΟΝΣΑΙ

Απίθανα έργα τέχνης από μπονσάι!

Ο Takanori Aiba είναι ένας διάσημος ιάπωνας φωτογράφος, ζωγράφος, εικονογράφος και αρχιτέκτονας.  Η πιο πρόσφατη δουλειά του είναι ασυνήθιστα δέντρα μπονσάι. Είναι ασυνήθιστο το ότι σε απόσταση μοιάζουν με το παραδοσιακό στυλ των δέντρων μπονσάι, αλλά αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά ... Την τιμή τους δεν την βρήκαμε αλλά φανταζόμαστε...











ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ

Κόρινθος: Πίσω από τα πορτοκάλια... τα λαθραία τσιγάρα - 550 χιλιάδες η ζημιά για το κράτος!


Συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός του φορτηγού, μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένο το παράνομο φορτίο.

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο, στο 87ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Αδυνατεί να αγοράσει φάρμακα το 90% των Ελλήνων


Εννέα στους δέκα Έλληνες αδυνατούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους.

Δεν "βγαίνουν" οικονομικά για να το κάνουν

Οικονομικές δυσκολίες δυσχεραίνουν την αγορά των φαρμάκων που χρειάζονται εννιά στους δέκα Έλληνες, ενώ το 70% του μηνιαίου εισοδήματος δεν επαρκεί για την αγορά όλων των φαρμάκων.
Το 59,5%, σύμφωνα με έρευνα γιατρών του Πανεπιστημίου της Πάτρας, δεν πραγματοποίησε παρακλινικές εξετάσεις που είχε συστήσει ο γιατρός τους λόγω οικονομικού προβλήματος.
Τα στοιχεία της μελέτης έδειξαν ότι 9 στους 10 δεν είναι σε οικονομική θέση να αγοράσουν τα φάρμακά τους. Το ίδιο ποσοστό ασθενών (90,6%) απάντησε ότι σε σχέση με πέρυσι έχει μικρότερη δυνατότητα αγοράς φαρμάκων και η δυσκολία αυτή (93,8%) αποδίδεται στην οικονομική κρίση.
Ο επιστημονικός υπεύθυνος Γιώργος Μαντζουράνης επισημαίνει ότι η αδυναμία των Ελλήνων να προμηθευτούν τα φάρμακά τους είναι πραγματική και ακόμα πως υπάρχουν χρόνιοι ασθενείς, που έχουν διακόψει την περίθαλψή τους λόγω έλλειψης χρημάτων.
Η μελέτη με θέμα "Η φαρμακευτική συμπεριφορά Ελλήνων ασθενών εν μέσω οικονομικής κρίσης, που πραγματοποιήθηκε στις αγροτικές περιοχές του νομού Αχαΐας" βραβεύτηκε για την αρτιότητά της στο 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, στο Κάστρο Κυλλήνης.
Πραγματοποιήθηκε από την ομάδα έρευνας του Γραφείου Συντονισμού Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Γιώργο Μαντζουράνη.

news247

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

''Το αδύναμο ευρώ και το ντόμινο κατάρρευσης κυβερνήσεων''


''Τις αποφάσεις στην ευρωζώνη τις παίρνουν η Άγκελα Μέρκελ, ο Μαρκ Ρούτε και ο Νικολά Σαρκοζί.

Για πόσο καιρό ακόμα θα ανεχόμαστε κάτι τέτοιο'' αναρωτιέται ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Η ενίσχυση των ευρωπαϊκών θεσμών και κυρίως του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι προϋπόθεση για την επιτυχή διαχείριση της κρίσης του ευρώ, υποστηρίζει ο πρόεδρος του Ε.Κ. Μάρτιν Σουλτς.

Η κυβέρνηση του Μαρκ Ρούτε στην Ολλανδία είναι η όγδοη κυβέρνηση της ΕΕ που αποχαιρετά την εξουσία στα συμφραζόμενα της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη.
Μια κρίση που έχει βγάλει στους δρόμους εκατομμύρια ανθρώπους από την Αθήνα έως τη Ρώμη και τη Μαδρίτη και έχει οδηγήσει σε πρωτοφανείς κυβερνητικές ανατροπές. Καθίσταται βαθμιαία ακυβέρνητη η Ευρώπη;

FREE AKIS

Κυκλοφόρησαν μπλουζάκια FREE AKIS! Δείτε τα!


Για πολλά μπορούν να μας κατηγορήσουν.Αλλά ότι μας λείπει το χιούμορ όχι.

Ακόμη και την υπόθεση Τσοχατζόπουλου μπορούμε να την αντιμετωπίζουμε με πολύ ελαφριά διάθεση ,ακόμη κι αν αποδειχτεί ότι τη πληρώσαμε όλοι μας πανάκριβα.

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ

Ο ΟΓΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΓΑ


Ποιοι είναι οι δικαιούχοι, ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά, πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Ξεκίνησε χθες 25 Απριλίου στα ΚΕΠ όλης της χώρας και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του ΟΓΑ για το έτος 2012 οπως ανακοίνωσε η Αγροτική Εστία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ:
-Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ
-Οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερήλικων
-Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης)
-Τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι, παιδιά)
-Χήρες και ορφανά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου ασφαλισμένου ή συνταξιούχου ΟΓΑ.

Πρόκειται ουσιαστικά για 440.000 ασφαλισμένους (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης) και συνταξιούχους του Οργανισμού, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ: