Επειδή τα κανάλια αναμασούν τα ίδια ψεύδη, ιδού η αλήθεια.
 Το πρωί μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία ιδιωτικών απορριμματοφόρων στη περιοχή της Ν. Ιωνίας , εργαζόμενοι από τους Δήμους Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας, κατευθύνθηκαν στο σημείο. Εκεί αντίκρισαν τα εξής: Δύο απορριμματοφόρα με πινακίδες κυκλοφορίας Θεσσαλονίκης, δεξιοτίμονα, προσπαθούσαν να κάνουν αποκομμιδή, συνοδεία περιπολικού.
 Αμέσως οι εργαζόμενοι τους σταμάτησαν, ζητώντας από τους αστυνομικούς να ελέγξουν τα χαρτιά των φορτηγών. Αυτά ήταν δυο δεξιοτίμονα, χωρίς αριθμούς πλαισίου, από τη Βουλγαρία τα οποία έβγαλαν χαρτιά πλαστά στη Θεσσαλονίκη, στις 26-9-2011. Δείτε, στο video, ότι ο αριθμός πλαισίου αναγράφεται σε ένα απλό αυτοκόλλητο. Τα δύο οχήματα είχαν περάσει ΚΤΕΟ αλλά φόραγαν λάστιχα του 2002!!! Οι οδηγοί είχαν χαρτιά σε φωτοτυπίες.
Υπήρχε υπεύθυνος που τα συνόδευε, ο οποίος αρνιόταν να δώσει τα στοιχεία του στην αστυνομία. Ο δήθεν τραυματίας οδηγός, ήταν ένας Πακιστανός, ο οποίος έκανε τον "ψόφιο κοριό", γιατί όπως αποδείχθηκε δεν είχε νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα μας και το έσκασε από το νοσοκομείο Αγ. Όλγα, στο οποίο μεταφέρθηκε. Ο οδηγός - "ψόφιος κοριός" , ο οποίος κατήγγειλε το περιστατικό, δεν είχε κάνει ποτέ μήνυση  στον δημοτικό εργαζόμενο και η αστυνομία αφού τον συνέλαβε, τον άφησε ελεύθερο.
Ο δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Γκότσης, έφθασε στο σημείο και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο των εργαζομένων  του δήμου Ν. Ιωνίας, κ. Αδαμόπουλο Νίκο. Όταν η αστυνομία παρακάλεσε τον κόσμο να αποχωρήσει καθώς η συνέχεια θα δίδοταν στο Αστυνομικό τμήμα Περισσού, άγνωστος και σε καμία περίπτωση εργαζόμενος, έβαλε φωτιά με μπιτόνι βενζίνης, για να μην υπάρχουν στοιχεία της παρανομίας του απορριμματοφόρου.
Ο κύριος με τα γυαλιά που θα δείτε , είναι ο "δουλέμπορος" των ιδιωτών εργατών και των βουλγάρικων αυτοκινήτων. Χθες έφερε 30 αυτοκίνητα από Θεσσαλονίκη.


ΕΞΥΠΝΑ