Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ! Έτσι απλώνει το αντηλιακό... ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Eντάξει... ο ΤΥΠΟΣ είναι πολύ μπροστά! ΑΠΙΑΣΤΟΣ!


ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ

Aquaria Grande Residential Tower: Το κτίριο με τα μπαλκόνια-πισίνες!

 
 
Το Aquaria Grande Residential Tower αποτελεί ένα έργο υπό κατασκευή στη Βομβάη της Ινδίας και έχει σχεδιαστεί από την εταιρία Wadhwa. Η περιοχή αυτή κατοικιών θα αποτελείται από δύο πύργους 37 ορόφων και θα είναι εξοπλισμένοι με διάφορες παροχές όπως γυμναστήριο, σάουνα, τρία επίπεδα χώρου στάθμευσης οχημάτων και κήπο. Το εντυπωσιακότερο όμως...
...αρχιτεκτονικό κατόρθωμα του έργου, που δικαιολογεί και το όνομά του, θα είναι τα γυάλινα μπαλκόνια πισίνες.





ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ

Φέσια και στους τάφους - Bάζουν ενέχυρο τα οστά!

Συνημμένη Εικόνα: kastrato 1.png



Στον άλλο κόσμο που θα πας κοίτα να ...έχει χρήματα για το μνήμα! Φέσια, χρέη, ρυθμίσεις και ...εξώσεις(!) φαίνεται πως δεν αφορούν μόνο στα ακίνητα πρώτης κατοικίας αλλά και της τελευταίας! "Βουτιά" στις τιμές των τάφων και δόσεις για την εξόφληση χρεών κάνει ο Δήμος Αθηναίων για το Α' Νεκροταφείο.

Πριν τρία - τέσσερα χρόνια χρειαζόσουν "γερό μέσο" για να εξασφαλίσεις ένα τάφο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών! Σήμερα; Νεκρική σιγή! Με άλλα λόγια κανένα ενδιαφέρον... Αντιθέτως, τα φέσια πάνε κι έρχονται, με τον Δήμο Αθηναίων που διαχειρίζεται το Α' Κοιμητήριο να προχωράει σε ρυθμίσεις χρεών και εξόφληση οφειλών σε δόσεις!

Ειδικότερα, το Α' Νεκροταφείο είναι το παλαιότερο της Αθήνας και θεωρείται ένα ανοιχτό μουσείο αφού φιλοξενεί τους πιο επιφανείς νεκρούς μεταξύ των οποίων πολιτικοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες αλλά επίσης γιατί 655 τάφοι από το σύνολο των 12.450 έχουν κηρυχθεί διατηρητέα μνημεία.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η πλειοψηφία των ταφών, δηλαδή οι 10.200 είναι οικογενειακοί τάφοι. Οι τιμές για την απόκτηση ενός μεγάλου οικογενειακού τάφου στο Α' Κοιμητήριο πριν κάποια χρόνια ήταν από 80.000 έως 90.000 ευρώ. Οι απόγονοι έπρεπε να καταβάλουν τα τέλη συντήρησης κάτι όμως που πολλοί δεν έκαναν για πολλά έτη! Σήμερα περίπου 35 τάφοι παραμένουν κενοί και ζήτηση δεν υπάρχει!

Συγγενείς έβαζαν πολιτικό μέσο για να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας
Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", ακόμη πιο νεκρική είναι η σιγή που επικρατεί στην αγορά των 2.250 ταφών τριετίας εκ των οποίων οι 500 είναι κενοί όταν κάποτε το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που συγγενείς έβαζαν πολιτικό μέσο για να παρακάμψουν τη σειρά προτεραιότητας. Είχαν ακουστεί επίσης και φήμες για "λαδώματα" σε υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων. Στην κατηγορία αυτή το ετήσιο τέλος παραχώρησης κυμαίνεται από 1.250 - 1.850 ευρώ ενώ για παράταση της ταφής πέραν της τριετίας το ετήσιο τέλος ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ.

Ο δήμος ξεκίνησε μία προσπάθεια εξόφλησης των οφειλών με δόσεις
Ο δήμος Αθηναίων εκτός από το πορόβλημα έλλειψης... πελατείας που αντιμετωπίζει, έβλεπε παράλληλα και τα φέσια από τα απλήρωτα τέλη να συσσωρεύονται! Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει σημαντικά έσοδα, ο δήμος ξεκίνησε μία προσπάθεια εξόφλησης των οφειλών με δόσεις!

Οι συγγενείς άλλες φορές συναινούν, άλλες αδιαφορούν ενώ υπάρχουν και οριμένες ακραίες αντιδράσεις όπως αυτή όπου ο Δήμος Αθηναίων χρησιμοποίησε τα οστά μιάς θανούσης ως ενέχυρο για να εισπράξει τα χρωστούμενα! Το θέμα συζυτήθηκε για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο με τελευταία την περασμένη Πέμπτη. Η κόρη της θανούσης γυναίκας έμεινε όλη τη διάρκεια έξω από την αίθουσα της συνεδρίασης κλαίγοντας και παρακαλόντας. Η μητέρα της είχε ταφεί το 2003 και πλήρωνε μέχρι το 2007 και τα τέλη για την παράταση. Μετά όμως αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα σταμάτησε να πληρώνει. Έτσι στις αρχές του 2013 ενημερώθηκε πως θα γίνει εκταφή των οστών και για να την εμποδίσει πήγαινε και καθόταν κάθε ημέρα με τις ώρες πάνω στον τάφο της μητέρας της. Απειλούσε ακόμη και με αυτοκτονία! Προσπάθησε να φτάσει μέχρι και στον πρωθυπουργό φωνάζοντας έξω από το χώρο που εκείνος βρισκόταν την ημέρα της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ.


Πηγή: newsnow.gr           

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

88 μέτρα κατάδυση με μια ανάσα
Η ιστορία ενός ΄Ελληνα δύτη
Συνημμένη Εικόνα: 1.jpg



Πριν λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν εκατό χρόνια από την ημέρα που ένας δύτης από τη Σύμη κατόρθωσε να καταδυθεί σε βάθος 88 μέτρων, κρατώντας την αναπνοή του και με τη βοήθεια μόνο μιας μαρμάρινης πέτρας βάρους 15 κιλών!

Πρόκειται για τον Στάθη Χατζή που στις 16 Ιουλίου 1913 πέτυχε το απίστευτο αυτό επίτευγμα, αφήνοντας άφωνο όλο τον κόσμο, αφού μπόρεσε να καταδυθεί σε τόσο μεγάλο βάθος και να δέσει την σπασμένη καδένα στην άγκυρα ενός ιταλικού θωρηκτού στο λιμάνι της Καρπάθου.

Η ιδιαιτέρα του πατρίδα, η Σύμη, τίμησε φέτος το γεγονός αυτό με μια σειρά εκδηλώσεων από τις 15 μέχρι 17 Ιουλίου, στις οποίες συμμετείχαν αθλητές ελευθέρας κατάδυσης από πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και ο σημερινός παγκόσμιος πρωταθλητής Χέρμπερτ Νιτς από την Αυστρία, όπως επίσης και γνωστοί Έλληνες και ξένοι επιστήμονες , ειδικευμένοι στα θέματα των καταδύσεων.

Η ιστορία του Στάθη Χατζή
Η συμφωνία με τον Ναύαρχο


Ο Στάθης Χατζής γεννημένος το 1878 ήταν από μικρό παιδί ένας «γυμνός βουτηχτής» που έβγαζε σφουγγάρια και παράλληλα ασχολιόταν και με το ψάρεμα. Το 1912 είχε φτάσει στην Κάρπαθο το ιταλικό πολεμικό πλοίο Ρεγγίνα Μαργκερίτα, το οποίο όταν φούνταρε την άγκυρα έφυγε η αλυσίδα επειδή δεν είχαν δεμένο καλά τον κάβο. Έτσι πήγαν στον πάτο άγκυρα και αλυσίδα μαζί. Ο Ιταλός ναύαρχος που επέβαινε στο καράβι στενοχωρήθηκε πολύ και ζήτησε αμέσως τη βοήθεια των κατοίκων του νησιού.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Το ιταλικό πολεμικό πλοίο Ρεγγίνα Μαργκερίτα


Την ημέρα που χάθηκε η άγκυρα δεν υπήρχαν διαθέσιμες καταδυτικές μηχανές στην Κάρπαθο, επειδή τις είχαν πάρει μαζί τους τα αλιευτικά καραβάκια στην Κυρηναϊκή θάλασσα. Ούτε κατάλληλος γυμνός δύτης (δηλαδή χωρίς σκάφανδρο) υπήρχε στο νησί. Έτσι, μια ατμάκατος με Ιταλούς αξιωματικούς αναζήτησε δύτη στη Σύμη.

Εκεί τους υπέδειξαν τον Στάθη Χατζή, ο οποίος όμως εκείνη τη στιγμή ήταν στα τουρκικά νερά και ψάρευε κρυφά με δυναμίτη. Οι Ιταλοί μαζί με Συμιακούς αστυνομικούς πήγαν στο σπίτι του. Η γυναίκα του φοβήθηκε και με το ζόρι τούς μαρτύρησε ότι ο άντρας της ψάρευε στο Καλούσουρο ή Κάτω Γιώργη. Μόλις ο Χατζής είδε την κόκκινη ιταλική σημαία την πήρε για τούρκικη και βούλιαξε το φελούκι του (βαρκάκι) με πέτρες, μέχρι την επιφάνεια της θάλασσας ίσα που να μην μπαίνει νερό. Ο ίδιος κρύφτηκε με το βοηθό του στα γκρεμαράκια (βραχάκια). Ο Έλληνας αστυνομικός τού φώναξε: «Στάθη, είναι Ιταλοί, δεν είναι Τούρκοι, φανερώσου», κι εκείνος φανερώθηκε.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Ο Στάθης Χατζής


Τελικά, ο Συμιακός δύτης οδηγήθηκε στην Κάρπαθο, συνοδεύομενος από τον φίλο του Λια (Ηλία) Πάχο, που τον βοήθησε στο εγχείρημα του.
Μπροστά στον Ιταλό ναύαρχο ο Στάθης Χατζής έδωσε υπόσχεση ότι θα τα καταφέρει και μάλιστα υπέγραψε και σχετικό συμβόλαιο που η αμοιβή του θα ήταν μια χρυσή λίρα!..

Σαν τορπίλη!
Έτσι, με τη βοήθεια πάντα του φίλου του Λια Πάχου που βρισκόταν πάνω σε μια βάρκα, ο θαρραλέος δύτης έκανε μια δοκιμαστική κατάδυση στα 63 μέτρα κρατώντας μια καμπανελόπετρα (όπως τη λένε στη Σύμη) και στη συνέχεια, αφού προηγουμένως ξεκουράστηκε μερικά λεπτά, έκανε τη μεγάλη βουτιά.

Έχοντας στο χέρι του ένα συρματόσχοινο ο Στάθης Χατζής με την καμπανελόπετρα πάντα, κατέβηκε στο βυθό σαν τορπίλη!.. Κατόρθωσε να εντοπίσει την άγκυρα και αφού πέρασε το συρματόσχοινο στην καδένα, έδωσε το σινιάλο για να τον τραβήξουν στην επιφάνεια της θάλασσας!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Κρατώντας την καμπανελόπετρα οι δύτες καταδύονταν πιο γρήγορα


Οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του θωρηκτού, όπως και οι κάτοικοι της Καρπάθου που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, παρακολουθούσαν με αγωνία την προσπάθεια του Έλληνα δύτη και όταν βγήκε από το νερό και πετάχτηκε αμέσως πάνω στη βάρκα, το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές.

Μια ανάσα 3 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα!
Το απίστευτο αυτό εγχείρημα του Σταθη Χατζή μέσα στο νερό και σε βάθος 88 μέτρων κράτησε 3 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα!.. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Χατζής είπε στον Ιταλό ναύαρχο ότι σε βάθος 40 μέτρων μπορεί να κρατηθεί με την αναπνοή του μέχρι και 7 λεπτά, αλλά στην επιφάνεια ελάχιστα μόνο λεπτά!

Σαν αντάλλαγμα για το κατόρθωμα του, ο Χατζής ζήτησε από τον Ιταλό ναύαρχο να μπορεί να ταξιδεύει παντού ελεύθερα. Και όταν εξασφάλισε την άδεια αυτή, έφυγε για την Αμερική, όπου εκεί έκανε διάφορες δουλειές, βοηθώντας οικονομικά την οικογένεια του στη Σύμη.

Ο Στάθης Χατζής ενώ βρισκόταν στην Αμερική χτυπήθηκε από τον καρκίνο και αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Σύμη, όπου πέθανε σε ηλικία 58 χρονών.

ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

17 Ελληνες κροίσοι χρωστούν 10,6 δις ευρώ! ΔΕΝ τους ακουμπά κανείς!

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ελληνικό επιχειρηματικό κατεστημένο και η φορολογία του άμοιρου μικρομεσαίου Ελληνα: δύο δρόμοι παράλληλοι...


H υπερχρέωση των Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας Ποιός θα το περίμενε όμως, ότι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα της ολιγαρχίας του πλούτου στη χώρα μας, θα ήταν κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;

Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Χωρίς πολλά λόγια, δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα… «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας. Έχουμε και λέμε:

AXON HOLDINGS: Το επιχειρηματικό όχημα του Θωμά Λιακουνάκου. Το 2012 παρουσίαζε τραπεζικό δανεισμό 447.200.000 εκατ. Ευρώ. Μόνο η θυγατρική του ομίλου EUROMEDICA, έχει χρέη προς τις τράπεζες, που ξεπερνούν τα 372. 700.000 Ευρώ.

ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ: Δηλαδή με άλλα λόγια, MEGA CHANNEL, το…μεγάλο κανάλι, των τριών.. ισχυρών, Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη. Το 2012, λοιπόν, ο τραπεζικός δανεισμός έφτασε τα 123.500.000 ευρώ περίπου, μαζί και με το νέο δάνειο των 98.000.000 ευρώ, που προκάλεσε την παρέμβαση των οικονομικώνεισαγγελέων.

ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ: Το δίκτυο των επιχειρήσεων που ελέγχει ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, έχει χρέη ύψους 861.300.000 ευρώ. Εδώ υπάρχει και το εξής ενδιαφέρον. Η Korinthoς Power, μια εταιρία στην οποία συμμετέχουν, κατά 65% ο Όμιλος Μυτιληναίου, και κατά 35% ο Όμιλος Βαρδινογιάννη, χρωστάει στις τράπεζες 172.500.000 ευρώ.

INTRACOM: Εδώ τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Intracom ίσον Σωκράτης Κόκκαλης. Ο όμιλος, από ομολογιακά και τραπεζικά δάνεια, χρωστάει 315.700.000 ευρώ.

ΌΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΥ: Η εκδοτική… «αυτοκρατορία» της οικογένειας Μπόμπολα έχει χρέη προς τις τράπεζες 164.300.000 ευρώ.

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ο κατασκευαστικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα. Δηλαδή βασικά, όπου δημόσια έργα, βλέπε Ελλάκτωρ. Και όμως, τα τραπεζικά δάνεια που έχει.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ: Μετά τον αείμνηστο Λαμπράκη, ισχυρός άνδρας του ομίλου είναι πλέον ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 134.000.000 ευρώ.

ΜΟΤΟR OIL: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πάμε να δούμε τι χρωστάει η πετρελαϊκή «ναυαρχίδα» της οικογένειας στις τράπεζες. 1.200.000.000 ευρώ περίπου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ: Οικογένεια Στέγγου, Πόρτο Καρράς, σκάνδαλο στην Χαλκιδική, και πάει λεγοντας. Εδώ ο ισολογισμός μας δείχνει τραπεζικό δανεισμό μόλις 22.900.000 ευρώ.

STAR CHANNEL: Πάλι οι Βαρδινογιάννηδες. Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει τραπεζικά χρέη 58.100.000 ευρώ.

ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον κατευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.

ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Τραπεζικός δανεισμός; 58 .000.000 ευρώ.

J&P ΑΒΑΞ: Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους της χώρας, με τραπεζικό δανεισμό 268.900.000 ευρώ.

MARFIN INVESTMENT GROUP: Ο όμιλος, που μας έχει…ταλαιπωρήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια με διάφορες υποθέσεις, όπως ΟΤΕ, Ολυμπιακή, Λαϊκη Τράπεζα κ.α., και δημιούργημα του Ανδρέα Βγενόπουλου. Τα χρέη προς τις τράπεζες ξεπερνούν τα 2.000.000.000 ευρώ.

ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Μια παραδοσιακή δύναμη, στο χώρο των μετάλλων. Ο όμιλος έχει τραπεζικά ανοίγματα 1.100.000.000 ευρώ.

ΤΙΤΑΝ: Σχεδόν μονοπώλιο στο χώρο των τσιμέντων, και με τραπεζικό δανεισμό, που φάνει το 1.000.000.000 ευρώ περίπου.

FORTHNET: Ο τηλεπικοινωνιακός όμιλος που κατέχει το συνδρομητικό κανάλι NOVA, έμφανίζει τραπεζικό δανεισμό 331.000.000 ευρώ.

MINOAN LINES: Μεγάλη ιστορία. Πρώην Μινωϊκές Γραμμές, ναυάγιο ΕΧΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, αυτοκτονία Παντελή Σφηνιά. Και χρέη 270.100.000 ευρώ.

Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού αυτών και μόνο των επιχειρήσεων, ξεπερνάει τα 10,6 δις ευρώ. Και είναι ενδεικτικά παραδείγματα, του πόσο «φεσωμένοι» στις τράπεζες είναι οι περισσότεροι από τους ολιγάρχες του χρήματος στη χώρα μας.

Κι εσύ καημένε μικρομεσαίε Ελληνα...ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ! Νέο smartphone διερμηνέας: Μιλάς στη γλώσσα σου και ο συνομιλητής ακούει στη δική του!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όπως φαίνεται οι καινοτομίες της Google δεν έχουν σταματημό, αφού η δημοφιλής εταιρεία εργάζεται τώρα στην ανάπτυξη ενός νέου smartphone το οποίο θα μεταφράζει σε...
πραγματικό χρόνο.Η διαδικασία είναι απλή: με το Babel Fish όπως ονομάζεται η έξυπνη συσκευή, θα μπορείτε να μιλάτε στη γλώσσα σας και ο συνομιλητής θα ακούει αυτά που λέτε στη δική του.Η μετάφραση διατίθεται ήδη ως υπηρεσία στα κινητά τηλέφωνα με το Google Translate να αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες online εφαρμογές αλλά και το πιο πρόσφατο S Translate της Samsung να αποτελεί μια ικανοποιητική για πολλούς λύση.Η διαφορά όμως με το Babel Fish είναι ότι η μετάφραση θα πραγματοποιείται σε ελάχιστα μόλις δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα οι συνομιλία να είναι πιο φυσικές. Σύμφωνα με τη Google μάλιστα, θα μπορείτε να παίρνεται τη συσκευή μαζί όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό αφού λειτουργεί ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

πηγή:athensmagazine.gr

ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΑ

30 Ιουλίου 2013
Στοιχεία ΣΟΚ! Βατερλό στην οικονομία της Ελλάδος! Αύξησαν το χρέος κατά 24% από πέρυσι!!!
 
Τραγικό Βατερλώ στην Οικονομία της χώρας αποκαλύπτεται από τη μελέτη των στοιχείων που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η €STAT.
Παρά τα περί "success story" λεγόμενα και τις κούφιες υποσχέσεις, με την παράλληλη φοροφονική και ανελέητη επιδρομή κατά του ελληνικού λαού, όλη η συνταγή είναι οικτρά αποτυχημένη και οδηγεί μαθηματικά σε θάνατο μετά βασανιστηρίων την Οικονομία και δυστυχώς την ίδια την Ελλάδα!

Τα αναλυτικά στοιχεία της Eurostat που φέρνουμε στο φως, σπάζοντας τα στεγανά του εκδοτικού κατεστημένου, που θα έπρεπε σήμερα να βοά για το συνεχιζόμενο έγκλημα και την πρωτοφανή εξαπάτηση του λαού μας, είναι εξόχως αποκαλυπτικά και θα προκαλέσουν σεισμό!

Όπως φαίνεται από την πίνακα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, η Ελλάδα το Α΄ Τρίμηνο του 2012 είχε Χρέος 280,407 δισ.! Ενώ μέσα σε ένα μόλις χρόνο, το Α΄ Τρίμηνο του 2013, το Χρέος εκτινάχθηκε στα 305,291 δισ.! Αύξηση Χρέους σχεδόν 24,9 ολόκληρα δισ. ευρώ! Δηλαδή παρά τα εξοντωτικά μέτρα, τα κουρέματα και την εγκληματική συνταγή της δήθεν διάσωσης της οικονομίας, η Κυβέρνηση με την πολιτική της Ύφεσης, ανέβασε το Χρέος 2 δισ. κάθε μήνα κατά μέσο όρο!
Εφιαλτικό Βατερλό στην οικονομία! Αύξησαν 24% το χρέος από πέρυσι! Στοιχεία σοκ της eurostat που θα προκαλέσουν σεισμό!

Ως προς ΑΕΠ, τα στοιχεία είναι το ίδιο τρομακτικά! Έτσι το Α΄ Τρίμηνο του 2012 το Χρέος αποτελούσε το 136,5% του ΑΕΠ, ενώ ένα χρόνο μετά, το Α΄ Τρίμηνο του 2013, το Χρέος αποτελεί πλέον το 160,5 % του ΑΕΠ, το οποίο έχει συρρικνωθεί τραγικά, με τη διπλή ευθύνη της Κυβέρνησης που το δέχεται και της Τρόικας που το ζητά, πέραν πάσης λογικής και μαθηματικής επιστήμης!
Επομένως, η αύξηση του Χρέους ως προς ΑΕΠ, είναι από πέρυσι 24%!

Σε άλλες χώρες με τέτοια ακλόνητα στοιχεία της τραγικής αποτυχίας και του εμπαιγμού του λαού, Πρωθυπουργοί, Αντιπρόεδροι και Υπουργοί Οικονομικών τουλάχιστον θα είχαν παραιτηθεί από στοιχειώδη ευθιξία από τη μια και από την άλλη ως πράξη διεθνούς διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικής όπως αποδεικνύεται πολιτικής της Τρόικας στην "κατεχόμενη" Ελλάδα!

Χαρακτηριστικό όμως της τακτικής της Τρόικας, είναι ότι παρά την οικτρή αποτυχία του Προγράμματος, επιδιώκει για να διασωθεί στα μάτια της διεθνούς κοινότητας, μόνο τον εντυπωσιασμό πλέον του "πρωτογενούς πλεονάσματος"... Δηλαδή την επίτευξη πάση θυσία, του εικονικού βέβαια "πρωτογενούς πλεονάσματος" στο τέλος του 2013, υποχρεώνοντας την Κυβέρνηση των αφελών Αθηνών, να επιβάλει μέσα στους επόμενους μήνες, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, 9 νέους μαζεμένους φόρους στον εξοντωμένο ήδη ελληνικό λαό!

Και εάν δεν τα εισπράξει η Κυβέρνηση, για να διασωθεί και αυτή μαζί με την Τρόικα, θα είναι αναγκασμένη να τα βρει με κάτι που δεν λένε ούτε στον ύπνο τους! Δηλαδή με άμεση φορολόγηση-κράτηση των καταθέσεων, όπως στην Κύπρο! Που τα πάει σχεδόν εξίσου χάλια λόγω της ίδιας ανόητης Συνταγής...

Όμως, όσο εμπαίζει τον λαό η Κυβέρνηση, άλλο τόσο τον εμπαίζει και ολόκληρη η Αντιπολίτευση, επειδή άλλη λύση από την παύση πληρωμών του Εξωτερικού Χρέους δεν υπάρχει! Όταν μάλιστα αυτό το Χρέος το συνθέτουν κατά 113,3% τα Δάνεια κυρίως της ...Τρόικας και μόλις κατά 46,8% ως προς ΑΕΠ τα Ελληνικά Ομόλογα...

Αυτή τη στιγμή τελικά διασώζει την ελληνική οικονομία, μόνο ο Θεόσταλτος Τουρισμός, που όμως απαιτεί άριστη εικόνα για τη χώρα, χωρίς ταραχές, χωρίς διαδηλώσεις, χωρίς επεισόδια, με χαμόγελο και σιγουριά! Κάτι που γνωρίζουν καλά οι Έλληνες, αφήνοντας το ξεκαθάρισμα της κατάστασης από Σεπτέμβριο και μετά, οπότε ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο ..."ελικόπτερό του"...
Εφιαλτικό Βατερλό στην οικονομία! Αύξησαν 24% το χρέος από πέρυσι!

RAMNOUSIA

Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΟΝΗΤΑΙ

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Οι Αμερικάνοι θέλουν να εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης;;;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τι συνέβη τους τελευταίους μήνες: Κάποιοι λένε για υποθαλάσσιες πυροδοτήσεις πυρηνικών όπλων μικρής ισχύος στο ευρύτερο Κρητικό...
πέλαγος !Που είναι η αλήθεια; Ποιοι ξέρουν; και γιατί όλα αυτά; Απίστευτη ιστορία συνωμοσίας όπως διαβάσαμε στο yfilios.blogspot.gr. Τα συμπεράσματα δικά σας:Ερωτήματα που εκ των προτέρων σας λέμε πως δεν θα απαντηθούν γιατί απλά ούτε εμείς ξέρουμε απλά εμείς έχουμε συλλέξει μια σειρά αδιαμφισβήτητων ντοκουμέντων και γεγονότων, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε σε χρονική σειρά και εσείς να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Για τους αναγνώστες που μας παρακολουθούν χρόνια θα ξέρουν πως έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα, ηφαίστειο Σαντορίνης. Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι αναφορές για Αμερικάνικο πλοίο με την ονομασία MAERSK PEARY, στον τύπο του πλοίου αναφέρεται ότι είναι Military Ops, δηλαδή πλοίο στρατιωτικών επιχειρήσεων και πολλοί πιστεύουν πως είναι αυτό πίσω από τις περίεργες δονήσεις στην νότια Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα Έλληνες αεροπόροι αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δονήσεις αυτές να οφείλονται σε βολές μαχητικών όπως προσπαθούν να πλασάρουν αρμόδιοι.

Οι φόβοι ότι η Σούδα κρύβει πυρηνικά έρχονται στο προσκήνιο με το άνοιγμα των αρχείων του Φόρεϊν Οφις που δόθηκαν στη δημοσιότητα με καθυστέρηση 30 χρόνων! Στα απόρρητα αυτά έγγραφα, αποκαλύπτεται ότι οι Άγγλοι το 1975 ουδόλως ενδιαφέρθηκαν για την αποχώρηση της Ελλάδας από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, όσο ανησύχησαν μήπως και διαταραχθεί το πυρηνικό πρόγραμμα στη Σούδα, για το οποίο μάλιστα η τότε κυβέρνηση είχε δώσει εγγυήσεις!

Εδώ και 30 μήνες περίπου το ηφαίστειο της Σαντορίνης δείχνει όλο και εντονότερα σημάδια ενεργοποίησης του. Συνεχείς μικροδονήσεις, οι οποίες σπάνια ξεπερνάνε τα 3.2 Ρίχτερ καταγράφονται καθημερινά στην περιοχή από την Μήλο, την Νάξο μέχρι τα νότια παράλια της Κρήτης, την Κάρπαθο και την Ρόδο. Από τον Αύγουστο όμως του 2012 και μετά έχουμε μια σειρά γεγονότων που προκαλούν ανησυχία, όπως μαρτυρίες για δονήσεις που έχουν γίνει αισθητές, στα Χανιά, το Καστέλι και το Ρέθυμνο σαν να γίνεται σεισμός 10 Ρίχτερ ελάχιστης όμως διάρκειας. Οι αυτές δονήσεις έγιναν αισθητές και την Μήλο και την Άνδρο που είναι κοντά. Όμως κανείς δεν εξηγεί το γιατί οι δονήσεις δεν κατεγράφησαν από σεισμογράφους που βρίσκονται εκεί κοντά, παρά μόνο από τον σεισμογράφο του ΤΕΙ στα Χανιά!

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012 είχαμε αναρτήσει θέμα με τίτλο «Ακυρώθηκε το γεγονός που φέρετε να έγινε στις 6.55 στην Κρήτη» μάλιστα έτυχε, να έχουμε κρατήσει το ειδικό πινάκιο που εκδίδει, το Σεισμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο στην on line σελίδα που μπορεί ο καθένας να παρακολουθεί τους σεισμούς, σε ολόκληρη την επικράτεια και έχουμε μόνιμα στην αρχική σελίδα του blog μας αριστερά και την επόμενη ημέρα δεν υπήρχε τίποτα ! Δόνηση 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που στην αρχή είχε εντοπισθεί στα 16 Χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και μετά από νεότερη επεξεργασία είχε προσδιοριστεί στα 31 χιλιόμετρα, είχε καταργηθεί από το πίνακα.

Ακόμα ένα περίεργο και ανησυχητικό γεγονός το οποίο και ¨ θαφτηκε» μετά είναι με το πλοίο της γραμμής από Κρήτη προς Πειραιά στα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου το οποίο αναγκάστηκε σε ελιγμό «πανικού» για να αποφύγει «σταθερό» αντικείμενο πάνω στην ρότα του και πλησίον της Μήλου.Είναι πολλά τα ευρήματα που θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε αλλά θα ήταν κουραστικό, το σημαντικό είναι πως στο Νότιο Αιγαίο παίζεται ένα βρόμικο πιθανός «ενεργειακό» παιχνίδι και ίσος μια βίαιη γεωλογική αναταραχή βοηθούσε κάποια σκοτεινά συμφέροντα. Όλα όμως τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά !


πηγή:athensmagazine.gr

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

30 Ιουλίου 2013
ΣΑΛΟΣ με τις σοκαριστικές φωτογραφίες από τα εργοστάσια στην Κίνα όπου φτιάχνονται τα iphone, ipad, imac!!! (PHOTOS)
Άθλιες και απάνθρωπες οι συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια Pegatron στη Κίνα όπου εργάτες συναρμολογούν iphone, ipad και imac.
Δουλεύουν πάνω από 11 ώρες, εισπνέουν χημικά και ζουν εσώκλειστοι σε κοιτώνες των 12 ατόμων εισπράτοντας το... εξωφρενικό ποσό του 1.5 δολαρίου την ώρα.
Δείτε στο Athens Magazine τις σοκαριστικές φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου:












iefimerida.gr