Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ

 Έψαχναν για νερό και βρήκαν πετρέλαιο

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας η συνέχιση των δεκατρειών γεωτρήσεων στην περιοχή του παραθαλάσσιου χωριού Κερίου στη Ζάκυνθο λόγω της εύρεσης πετρελαίου...

Οι γεωτρήσεις είχαν σκοπό να βελτιώσουν την υδροδότηση του νησιού ωστόσο η εμφάνιση... κοιτασμάτων πετρελαίου προκάλεσε αλλαγή στα σχέδια των τοπικών Αρχών καθώς πλέον το νερό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις καλλιέργειες. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι παράδοξο μιας και έχουν βρεθεί και παλαιότερα κοιτάσματα πετρελαίου...

Εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι η εκτεταμένη υδροδότηση του νησιού έχει οδηγήσει τις γεωτρήσεις σε μεγάλο βάθος με αποτέλεσμα να συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα. Το θέμα της αξιοποίησης των οκτώ νέων γεωτρήσεων στο Κερί είχε απασχολήσει και τη σύσκεψη που έγινε πριν από περίπου ένα μήνα στην αντιπεριφέρεια κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Τάσου Αποστολόπουλου και του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου. 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ

Aυτή είναι η νέα τουρκική ταυτότητα με τσιπάκι...σύντομα έρχεται και η σειρά μας

Αυτή είναι η νέα «έξυπνη» ταυτότητα των τούρκων πολιτών η οποία θα αρχίσει να χορηγείται το 2013. Η συγκεκριμένη ταυτότητα θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό πολίτη και τη φωτογραφία του κάθε πολίτη.

Όμως σύμφωνα με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Νιχάτ Εργκιούν ανακοίνωσε πως οι ταυτότητες αυτές θα διαθέτουν και τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Αλλά με τις ταυτότητες αυτές θα μπορούν να γίνονται τραπεζικές συναλλαγές, θα είναι και δίπλωμα οδήγησης όπως ακόμα και θα είναι εισιτήριο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες....

 

Το «τσιπ» που διαθέτουν θα είναι αυτό που θα καταγράφει όλα τα δεδομένα για τον κάθε πολίτη. Από τα φάρμακα που αγοράζει μέχρι και αν χρωστά στο δημόσιο.
Οι γείτονες μας φαίνεται πως κατάφεραν να καταγράψουν ηλεκτρονικά όλα τα δεδομένα που αφορούν τους πολίτες τους και ελέγχουν όλες τις δαπάνες και οφειλές τους… και στα δικά μας!

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ξενοδοχείο μέσα στην θάλασσα... Αυτή η θέα ΔΕΝ συγκρίνεται!
Ημερομηνία: 14 Δεκεμβρίου 2012
Ξενοδοχειο μεσα στην θαλασσα... Αυτη η θεα ΔΕΝ συγκρινεται!
Το S.E.A. Aquarium είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο και θα το συναντήσετε στην Σιγκαπούρη! Προσφέρει κυριολεκτικά την καλύτερη θέα στο βάθος του "τεχνητού" ωκεανού και εξασφαλίζει για εσάς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πάνω από 800 θαλάσσια είδη και να αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο... ακόμη και έναν από τους 200 καρχαρίες που κατοικούν στην άλλη άκρη του γυάλινου τείχους!
Πάνω-κάτω όμως μια τέτοια εμπειρία μπορείτε να τη ζήσετε σε οποιοδήποτε ενυδρείο του κόσμου... Τι θα λέγατε όμως να μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του δωματίου σας ή περπατάτε στους διαδρόμους ενός πολυτελούς Resort;
Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι το Resort World Sentosa στην Σιγκαπούρη εγκαινίασε 11 νέες σουίτες που σας δίνουν την ευκαιρία αυτή... Δηλαδή ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην καρδιά του τεράστιου αυτού ενυδρείου, όπου η θαλάσσια ζωή για 50.000 ψάρια κυλά αμέριμνα! Βέβαια, στη διάρκεια τη διαμονή σας θα απολαύσετε και μια τεράστια γκάμα από πολυτελείς υπηρεσίες 5* γιατί αλλιώς πως θα δικαιολογηθεί και η εξωφρενική τιμή ανά διανυκτέρευση; Περίπου €1.500 θα σας στοιχίσει μια βραδιά εκεί!
Ας απολαύσουμε λοιπόν φωτογραφίες για... αρχή: