Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ξενοδοχείο μέσα στην θάλασσα... Αυτή η θέα ΔΕΝ συγκρίνεται!
Ημερομηνία: 14 Δεκεμβρίου 2012
Ξενοδοχειο μεσα στην θαλασσα... Αυτη η θεα ΔΕΝ συγκρινεται!
Το S.E.A. Aquarium είναι το μεγαλύτερο ενυδρείο στον κόσμο και θα το συναντήσετε στην Σιγκαπούρη! Προσφέρει κυριολεκτικά την καλύτερη θέα στο βάθος του "τεχνητού" ωκεανού και εξασφαλίζει για εσάς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πάνω από 800 θαλάσσια είδη και να αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο... ακόμη και έναν από τους 200 καρχαρίες που κατοικούν στην άλλη άκρη του γυάλινου τείχους!
Πάνω-κάτω όμως μια τέτοια εμπειρία μπορείτε να τη ζήσετε σε οποιοδήποτε ενυδρείο του κόσμου... Τι θα λέγατε όμως να μπορείτε να τα απολαύσετε όλα αυτά ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του δωματίου σας ή περπατάτε στους διαδρόμους ενός πολυτελούς Resort;
Η αλήθεια είναι λοιπόν ότι το Resort World Sentosa στην Σιγκαπούρη εγκαινίασε 11 νέες σουίτες που σας δίνουν την ευκαιρία αυτή... Δηλαδή ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην καρδιά του τεράστιου αυτού ενυδρείου, όπου η θαλάσσια ζωή για 50.000 ψάρια κυλά αμέριμνα! Βέβαια, στη διάρκεια τη διαμονή σας θα απολαύσετε και μια τεράστια γκάμα από πολυτελείς υπηρεσίες 5* γιατί αλλιώς πως θα δικαιολογηθεί και η εξωφρενική τιμή ανά διανυκτέρευση; Περίπου €1.500 θα σας στοιχίσει μια βραδιά εκεί!
Ας απολαύσουμε λοιπόν φωτογραφίες για... αρχή:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου