Τρίτη 1 Απριλίου 2014

O AL BUNDY ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Al Bundy ήταν ο πρώτος Homo Sapios

Ο Bundy είπε πρώτος την αλήθεια για τους άνδρες. Αυτά που κάθε άνδρας φοβάται να δείξει στη γυναίκα και τα παιδιά του. Αυτά που οι σεναριογράφοι φρόντιζαν να κρύβουν μέχρι τότε.
 
 
Ξεκινώ με μια συγγνώμη προς τον μέγιστο Al. Που όχι απλά δεν ξεκινήσαμε τη στήλη Serious Men με εκείνον αλλά με τον Hank Moody αλλά κάναμε και τόσον καιρό να τον συμπεριλάβουμε σε αυτή.
 
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γράψει διάφορα για τον Al. Και πώς θα μπορούσαμε να μην έχουμε γράψει.
Το Παντρεμένοι με Παιδιά ήταν μία επανάσταση για την Αμερικανική τηλεόραση.
 
Γιατί προέβαλε για πρώτη φορά τη μιζέρια και τις δυσκολίες μιας μέσης Αμερικανικής οικογένειας χωρίς να στρογγυλεύει τις γωνίες, χωρίς να ωραιοποιεί τις καταστάσεις, χωρίς να υπάρχουν μαγικά ραβδιά και πανίσχυροι ιερείς που να τα γιατρεύουν όλα.
Ο Al Bundy είναι ο καλύτερος καθρέφτης του άντρα. Κι ας δείχνει μόνο την σαπίλα του
 

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

Τι μάθαμε βλέποντας ταινίες;;; - Καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!!!

ΕΠΙΚΟ!!! Τι μάθαμε βλέποντας ταινίες;;; - Καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα!!!
 
Είναι γνωστό σε όλους μας πως ο πρωταγωνιστής κάθε ταινίας είναι ο πιο δυνατός, ακόμη κι αν του την... πέσουν 20 άτομα μαζεμένα!
 Επίσης, το κραγιόν στα χείλη των γυναικών διατηρείται αναλλοίωτο ακόμη και μετά τον ύπνο ή τις... καταδύσεις στη θάλασσα. Όσο για τις συγκρούσεις των αυτοκινήτων;
Αυτές πάντα συνοδεύονται και από μία ανατίναξη... Αυτά κι άλλα πολλά μαθήματα έχουμε πάρει όλοι βλέποντας ταινίες κάθε είδους, που πραγματικά μας έχουν κάνει το λιγότερο... σοφότερους σε αυτή τη ζωή!
Γιατί πώς αλλιώς θα αντιμετωπίζαμε το μάταιο αυτό κόσμο χωρίς τη βοήθεια του Χόλιγουντ;
 

ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Τέλος και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα με το πολυνομοσχέδιο !

 
ΒΟΥΛΗ--ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ  ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2013 --ΨΗΦΙΣΗ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Η Ελληνική πρωτοτυπία πλέον καταργήθηκε με το Πολυνομοσχέδιο .

Τέλος λοιπόν και ο θεσμός των περίπτερων στην Ελλάδα ! Κάθε περιπτερουχος που βγαίνει στην σύνταξη θα κλείνει και την επιχείρηση.

Σε ανεργία υποχρεώνει η κυβέρνηση δώδεκα χιλιάδες περιπτεριούχους μαζί με τις οικογένειές τους, αφού με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, τα περίπτερα καταργούνται!!!

Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο ανάπτυξης για τις διατάξεις των περιπτέρων που αφορούν τις μισθώσεις, η οποία είναι πλέον νόμος (μέσω της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου), η άδεια δεν θα μπορεί να μεταβιβαστεί μετά τον θάνατό του κατόχου, με αποτέλεσμα η επιχείρηση να κλείνει οριστικά!

Όπως γίνεται κατανοητό, τα πάντα γίνονται προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων και των Super Markets, με αντάλλαγμα το αίμα, την ανέχεια και τη δυστυχία των Ελλήνων.
 

CHAMPIONS LEAGUE ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ

Μάντσεστερ - Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Η κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» από την πληγωμένη φέτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς των προημιτελικών, με την Μπαρτσελόνα να περιμένει την Ατλέτικο στον ισπανικό «εμφύλιο».


Preview: Μάντσεστερ - Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την Γιουνάιτεντ που διανύει μία τραγική χρονιά. Οι Βαυαροί έχουν σαρώσει τα πάντα και ταξίδεψαν στην Αγγλία με τον τίτλο του πρωταθλητή Γερμανίας και φιλοδοξούν να γίνουν οι πρώτοι που κατακτάνε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη χρονιά σερί μετά την Μίλαν του Αρίγκο Σάκι.

ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

Τα καλύτερα νησιά της Καραϊβικής

 
Τα καλύτερα νησιά της Καραϊβικής
 

Ποια επέλεξαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveller

Στο άκουσμα της λέξης «Καραϊβική» κανείς φαντάζεται κρυστάλλινα, σμαραγδένια νερά, αμμώδεις παραλίες με κοκοφοίνικες, μαγικά ηλιοβασιλέματα, τροπικό κλίμα και παραμυθένια καταλύματα.

Και δεν έχει άδικο…

Η πραγματικότητα δε διαφέρει και πολύ από αυτό.

Αν θέλετε να συνεχίσετε να ονειρεύεστε ότι βρίσκεστε σε κάποιον από αυτούς τους επίγειους παραδείσους, ή αν σκέφτεστε όντως να επισκεφθείτε κάποιον από αυτούς… δείτε παρακάτω ποια νησιά της Καραϊβικής και του Ατλαντικού ξεχώρισαν οι αναγνώστες του φημισμένου περιοδικού Condé Nast Traveller.

1. Turks & Caicos




Αξιολόγηση αναγνωστών: 79.4
Τοπίο: 77.9
Φιλικότητα κατοίκων: 81.3
Ατμόσφαιρα: 77.8
Εστιατόρια: 71.5
Καταλύματα: 84.2
Δραστηριότητες: 74.5
Παραλίες: 88.7


Τι ανέφεραν οι αναγνώστες του περιοδικού: «Τα τροπικά αυτά νησάκια είναι πολύ καθαρά και παρθένα με κρυστάλλινα, καταγάλανα νερά και παραλίες με άσπρη άμμο σαν πούδρα».
 

ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΘΕΟΣ! Δε δήλωνε κανένα από τα 47 ακίνητά του γιατί εκείνος δε ζητούσε τίποτα από το Κράτος! Άρα γιατί να δώσει;;;

ΘΕΟΣ! Δε δήλωνε κανένα από τα 47 ακίνητά του γιατί εκείνος δε ζητούσε τίποτα από το Κράτος! Άρα γιατί να δώσει;;;
 
Τι κι αν είχε στην κατοχή του 47 ακίνητα, ένα τζιπ, μία μοτοσικλέτα και ένα τροχόσπιτο; Ο 80χρονος ιδιοκτήτης από τη Ρώμη δεν κατέβαλε φόρο για κανένα από τα παραπάνω.
 
Αποτέλεσμα ήταν η κατάσχεση της περιουσίας τους, ύψους 15 εκατ. ευρώ από την οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, τις λεγόμενες Fiamme Gialle της αρμόδιας υπηρεσίας.
 

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ

Βόρεια Κορέα γίναμε! Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα κι αύριο!!!
1 - 4 - 14

Βόρεια Κορέα γίναμε! Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα κι αύριο!!!
 
Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, Τρίτη, και αύριο, Τετάρτη, λόγω της άτυπης συνόδου του Eurogroup και του ECOFIN στο Ζάππειο.

Για να αιτιολογηθεί αυτή η απόφαση γίνεται επίκληση στην παρουσία σημαντικών πολιτικών προσωπικοτήτων και ανώτερων αξιωματούχων της ΕΕ.

Καθώς αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός πολιτών στις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της συνόδου, αποφασίστηκε να μην επιτραπεί η πραγματοποίησή τους (δυνάμει του άρθρου 11, παρ. 2 του Συντάγματος).