Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ

ΘΕΟΣ! Δε δήλωνε κανένα από τα 47 ακίνητά του γιατί εκείνος δε ζητούσε τίποτα από το Κράτος! Άρα γιατί να δώσει;;;

ΘΕΟΣ! Δε δήλωνε κανένα από τα 47 ακίνητά του γιατί εκείνος δε ζητούσε τίποτα από το Κράτος! Άρα γιατί να δώσει;;;
 
Τι κι αν είχε στην κατοχή του 47 ακίνητα, ένα τζιπ, μία μοτοσικλέτα και ένα τροχόσπιτο; Ο 80χρονος ιδιοκτήτης από τη Ρώμη δεν κατέβαλε φόρο για κανένα από τα παραπάνω.
 
Αποτέλεσμα ήταν η κατάσχεση της περιουσίας τους, ύψους 15 εκατ. ευρώ από την οικονομική αστυνομία της Ιταλίας, τις λεγόμενες Fiamme Gialle της αρμόδιας υπηρεσίας.
 

 
Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η έρευνα της Guardia di Finanza, είχε ξεκινήσει έρευνα για τον ηλικιωμένο άνδρα τον περασμένο Ιούνιο, ενώ όπως αναφέρεται «το σύνολο της ακίνητης παρουσίας αποκτήθηκε χάρη σε μια σειρά παράνομων δραστηριοτήτων, κυρίως κλοπές και απάτες, στις οποίες ο ηλικιωμένος επιδόθηκε, σχεδόν αδιάκοπα, από τότε που ήταν 16 ετών».
 
Τις τελευταίες δεκαετίες κατάφερε να αποκτήσει ολόκληρες πολυκατοικίες στην Ρώμη και στα προάστια της Αιώνιας Πόλης «Άρντεα» και «Τορ Βεργκάτα», ενώ για το δημόσιο θεωρείτο «φάντασμα».
 
Ο ίδιος ο 80χρονος, πάντως, είχε αναπτύξει τη δική του φιλοσοφία, υποστηρίζοντας: «Δε ζητώ τίποτα από το κράτος, επομένως το κράτος δεν πρέπει να ζητάει τίποτα από εμένα», ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είχε εισπράξει πάνω από 3 εκατ. ευρώ από ενοίκια διαμερισμάτων ιδιοκτησίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου