Τρίτη 1 Απριλίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΣ

Μάντσεστερ - Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Η κάτοχος του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται στο «Ολντ Τράφορντ» από την πληγωμένη φέτος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς των προημιτελικών, με την Μπαρτσελόνα να περιμένει την Ατλέτικο στον ισπανικό «εμφύλιο».


Preview: Μάντσεστερ - Μπάγερν, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπάγερν Μονάχου
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσει την Γιουνάιτεντ που διανύει μία τραγική χρονιά. Οι Βαυαροί έχουν σαρώσει τα πάντα και ταξίδεψαν στην Αγγλία με τον τίτλο του πρωταθλητή Γερμανίας και φιλοδοξούν να γίνουν οι πρώτοι που κατακτάνε το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη χρονιά σερί μετά την Μίλαν του Αρίγκο Σάκι.


Ρόμπεν: «Δε φοβόμαστε την Μάντσεστερ Γ.»

Λίγο πριν την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Γ. στο «Ολντ Τράφορντ», ο Άριεν Ρόμπεν τόνισε ότι η ομάδα του δεν φοβάτους τους «κόκκινους διαβόλους».

Ρόμπεν: «Δε φοβόμαστε την Μάντσεστερ Γ.»


Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Μπαρτσελόνα επανήλθε δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος μετά τις σημαντικές νίκες επί της Ρεάλ αρχικά και της Εσπανιόλ στην συνέχεια. Η ομάδα του Μαρτίνο με τον Μέσι να πετάει φωτιές δείχνει να φορμαρίζεται την καλύτερη στιγμή και αν βάλει κανείς και τα ματς με την Σίτι θα δει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση.


Με Ντιέγκο Κόστα στο «Καμπ Νου»

Ο Ντιέγκο Κόστα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το «Καμπ Νου» και μαζί με τον Βίγια θα είναι στο βασικό σχήμα της Ατλέτικο!


Με Ντιέγκο Κόστα στο «Καμπ Νου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου