Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

NBA ALL STAR WEEKEND 2014

 
All Star Weekend: Ζωντανά και σε HD από το OTE TV
 
 
All Star Weekend: Ζωντανά και σε HD από το OTE TV | onsports.gr
Το OTE TV απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα του All Star Weekend του ΝΒΑ και θα το προβάλει από τα κανάλια του.
Στο «Smoothie King Center» της Νέας Ορλεάνης θα συγκεντρωθούν όλα τα αστέρια του «μαγικού κόσμου», στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/02, 04.00) με το «Rising Stars Challenge» στο οποίο θα πάρει μέρος και ο Γιάννης Αντετοκούμπο και θα κορυφωθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/02, 03.00) με το All Star Game.
Μιλγουόκι Μπακς: Ο Αντετοκούνμπο ποζάρει για το All Star Game! (photos) | onsports.gr
 

BEN E. KING - STAND BY ME

14 - 2 - 14
 

LUZ CASAL - HISTORIA DE UN AMOR

14 - 2 - 14
 


Εισαι η πρωτη εικονα στο μυαλο μου οταν ξυπναω και η τελευταια οταν κοιμαμαι, γιατι το φιλι σου απλα με ταξιδευει, δεν παταω στην γη οταν ακουμπαω τα χειλη σου, μακαρι ο χρονος να γινει συμμαχος και οχι εχθρος.
 
Ο υπνος δεν αργησε να μας κλεισει τα μάτια, να μας πάρει στα φτερα του και να μας παει στην αγκαλια του...,σε ενα μερος που μόνο εμείς ξερουμε ότι υπάρχει, κανεις αλλος......

EROS RAMAZZOTTI - UN ALTRA TE

 14 - 2 - 14
 

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ

Πεταλούδες με διάφανα φτερά
14 - 2 - 14
 
Perierga.gr - Διάφανη πεταλούδα
 
Το όνομα Greta oto μπορεί να ακούγεται σαν ένας τίτλος ταινίας του πρώην αναταλικού μπλοκ αλλά είναι το επιστημονικό όνομα ενός σπάνιου είδους πεταλούδας με το μοναδικό χαρακτηριστικό να διαθέτει διάφανα φτερά.

Οι πεταλούδες έχουν πολύχρωμα φτερά που τις βοηθόυν να απομακρύνουν τους εχθρούς τους, αφού είναι έυκολα ορατά και με το φτερούγισμα αυξάνουν την αίσθηση του όγκου. Οι Greta oto όμως έχουν αναπτύχει την ακριβώς αντίθετη στρατηγική.

Με τα διάφανα φτερά τους γίνονται ένα με το φυσικό περιβάλλον και δυσκολεύουν πολύ τον εντοπισμό τους.


Perierga.gr - Διάφανη πεταλούδαphoto by: flickr
Perierga.gr - Διάφανη πεταλούδαphoto by: flickr
 

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Θα τα ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!! Τι κρύβει αυτό το δεντρόσπιτο και το κάνει πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ;;;;
14 - 2 - 14
 ΔΕΙΤΕ!!!

Θα τα ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΤΕ!! Τι κρύβει αυτό το δεντρόσπιτο και το κάνει πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ;;;; -  ΔΕΙΤΕ!!! (PHOTOS)
 
Και ποιος δεν θυμάται τον Ροβινσώνα Κρούσο που το καταφύγιό του ήταν πάνω στα δέντρα. Από κει εμπνεύστηκαν μάλλον, οι Pete και Judy Nelson, οι οποίοι δημιούργησαν το «Treehouse Point», ή αλλιώς δεντρόσπιτο!

Πρόκειται για ένα μοναδικό θέρετρο, βγαλμένο από παραμύθι, το οποίο βρίσκεται 30 λεπτά έξω από το Σιάτλ στην Ουάσινγκτον.
Οι επισκέπτες του, έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τη διαμονή τους, σε σπιτάκια πάνω σε δέντρα! Η παραμυθένια ατμόσφαιρα, τους γυρίζει το χρόνο πίσω εκεί που η φαντασία κλείνει το μάτι στην πραγματικότητα.
«Κάθε δωμάτιο βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον και το θέρετρο προσφέρει μία σειρά από δραστηριότητες.
Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε για έναν περίπατο στο δάσος ή να καθίσουν σε μία υπαίθρια βεράντα και να απολαύσουν την μοναξιά της φύσης», ανέφερε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.
Μια εικόνα όμως ίσον χίλιες λέξεις. Σας αφήνουμε να απολαύσετε το μαγικό ταξίδι μέσα από το παραμυθένιο φωτογραφικό άλμπουμ:
 
 
 

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Καλό ή κακό είναι αυτό τωρα;;
Ένας στους 4 Έλληνες δεν θα κάνει διακοπές φέτος!!

Καλό ή κακό είναι αυτό τωρα;; Ένας στους 4 Έλληνες δεν θα κάνει διακοπές φέτος!!
 
< Μας δουλεύουν 1 στους 4 δεν θα κανεί διακοπές, πού ρωτήσανε στήν ΕΚΑΛΗ η΄ στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ 
Μήπως 1 στους 4 πάει >
 
Ένας στους τέσσερις Έλληνες, δηλαδή ποσοστό 26%, δηλώνει ότι δεν σκοπεύει να πάει φέτος διακοπές λόγω της οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου. Στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 11%.

Από τη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 11 Ιανουαρίου, προκύπτει ότι το 54% των Ελλήνων σκοπεύουν να πάνε διακοπές, αλλά θα προσαρμόσουν τα σχέδιά τους λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ακολουθούν οι Ιταλοί με 49% και οι Ιρλανδοί με 48%.

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ

Θέλετε να... μάθετε να διαβάζετε το φλιτζάνι;;; Αυτά είναι τα μυστικά!

Θέλετε να... μάθετε να διαβάζετε το φλιτζάνι;;; Αυτά είναι τα μυστικά!
 
Υπάρχουν σύμβολα και σημάδια που πρέπει να γνωρίζετε τι σημαίνουν. Αυτό που χρειάζεται είναι εξάσκηση και καλή παρατηρητικότητα.
Αυτά είναι τα κυριότερα σημάδια που πρέπει να προσέξετε στο "διάβασμα" του ελληνικού καφέ:


ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ

Οργανώνουν εθνική τραγωδία

Δημοσιευμένη  εικόνα


Δυνάμεις κατοχής, ντόπιες και ξένες, προετοιμάζουν τον ακρωτηριασμό της χώρας και τη μετατροπή της σε… χώρο τοποθέτησης κεφαλαίων



Η κοροϊδία δεν έχει όρια. Θυμάστε τι έλεγε ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στο
διάγγελμά του διαμέσου της τηλεόρασης στις 30/12; Αφού, υπερηφάνως, μας είπε ότι πέτυχε (στο όνειρό του) το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη, που θα την δουν μόνο όσοι βλέπουν τα ραπανάκια ανάποδα, μας διαβεβαίωσε:

«Είναι το θεμέλιο της ανεξαρτησίας μας από δω και μπρος. Είναι το θεμέλιο της ελπίδας μας για το μέλλον. Ακόμα, το 2014 η Ελλάδα θα βγει ξανά στις αγορές, θα αρχίσει να γίνεται μία φυσιολογική χώρα, όπως όλες οι άλλες. Τη νέα χρονιά το ελληνικό χρέος θα ανακηρυχθεί επίσημα βιώσιμο χρέος, χωρίς δηλαδή ανάγκη νέου δανεισμού και χωρίς νέα μνημόνια. Τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας και οι εταίροι μας θα τηρήσουν στο ακέραιο τις δικές τους. Το 2014 θα κάνουμε και το μεγάλο βήμα να βγούμε από το μνημόνιο».


ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ Η ΑΓΙΟΥ ΥΑΚΙΝΘΟΥ

Ημέρα των Ερωτευμένων (Αγίου Βαλεντίνου)

Δημοσιευμένη  εικόνα




Η ταύτιση του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου με την Ημέρα των Ερωτευμένων ξεκίνησε από την Αγγλία του ύστερου Μεσαίωνα, έχοντας παγανιστικές και χριστιανικές αναφορές.



Στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου, γιόρταζαν τα Λουπερκάλια προς τιμή του θεού Φαύνου (του Πάνα των Ελλήνων). Οι Ρωμαίοι θυσίαζαν κατσίκια και σκυλιά, ενώ νεαρά αγόρια χτυπούσαν με λωρίδες από δέρμα κατσίκας τις νεαρές κοπέλες για να τους μεταδώσουν τη γονιμότητα. Μία ανάλογη γιορτή υπήρχε και στην Αρχαία Αθήνα τον μήνα Γαμηλιώνα (αντιστοιχούσε στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και το πρώτο του Φεβρουαρίου), τα Θεογάμια, προς τιμή του Δία και της Ήρας.