Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΑΝ

Τα κάλαντα των «ΑΜΑΝ» που άφησαν εποχή! (Video)

Σχετική εικόνα

Ήταν πριν από περίπου δέκα χρόνια, όταν ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του στη Θεσσαλονίκη είπαν τα κάλαντα σε διαφορετικές, δικές τους εκδοχές, αφήνοντας... εποχή!
Οι «ΑΜΑΝ τα καθάρματα» ήταν μία εκπομπή που είχε ούτως άλλως μεγάλο κοινό και φανατικούς θαυμαστές, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε κάθε προβολή της.
Στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο, όμως, ψάλθηκαν τα κάλαντα με τρόπους που έχουν μείνει αξέχαστοι σε όσους παρακολουθούσαν τη σατιρική εκπομπή, αλλά και σε όσους είδαν το βίντεο μεταγενέστερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για αμαν καλαντα
Με μπαγλαμά, μπουζούκι, σε εκδοχή όπερα, ροκ ή heavy metal, αδιαμφισβήτητα τα κάλαντα των «ΑΜΑΝ», άφησαν εποχή με τις προβολές τους στο youtube σήμερα να ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

BEST ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017


Best of 2017: H λίστα του IMDb με τις τοπ 10 ταινίες της χρονιάς


Τo IMDb έδωσε και φέτος τις δικές του λίστες με τις τοπ 10 ταινίες του για την χρονιά που τελειώνει, αλλά και τις 10 πιο αναμενόμενες ταινίες του για το 2018.
Πάντα, λίγες μέρες πριν το τέλος του χρόνου, το IMDb μας δίνει την δική του λίστα με τις τοπ 10 ταινίες της χρονιάς, η οποία βγαίνει ανάλογα με το πόσοι χρήστες επισκέφτηκαν την σελίδα της κάθε ταινίας στην χρόνια που πέρασε. 
Μια λίστα η οποία δεν έχει και πολλές εκπλήξεις μιας και αποτελείτε κυρίως από πολυαναμενόμενες ταινίες, οι οποίες κατάφεραν να κερδίσουν αρκετά χρήματα στο box office.