Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΜΑ ΚΡΥΩΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Πουλόβερ για την μηχανή σας


Πουλόβερ για την μηχανή σας

Πουλόβερ για την μηχανή σας

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι 16 διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων που αποθεώνουν όλοι!

Οι 16 διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων που αποθεώνουν όλοι!

Huffington Post: Σας ευχαριστούμε για τη φέτα... και τόσα άλλα


«Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία πρέπει να ευχαριστούμε τους Έλληνες. Σε αυτούς οφείλουμε τη Φιλοσοφία, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Δημοκρατία. Είμαστε ευγνώμονες για όλα αυτά αλλά πολύ περισσότερο είμαστε ευγνώμονες για τη φέτα». Με αυτές τις φράσεις η Huffington Post, εισάγει ένα άρθρο-ύμνο στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Έλληνες έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής χάρη στο φαγητό.

Όπως αναφέρεται, οι Έλληνες έχουν διαμορφώσει και έχουν δείξει τον δρόμο για το πώς πρέπει να τρώμε σωστά, έναν τρόπο διατροφής που καμιά χώρα δεν μπορεί να συναγωνιστεί. Όχι μόνον η ελληνική κουζίνα «κολυμπάει» στο ελαιόλαδο, στο κόκκινο κρασί και είναι γεμάτη από τους περίφημους μεζέδες αλλά, όπως τονίζει, είναι επίσης μια δίαιτα την οποία διατροφολόγοι από όλο τον κόσμο μας προτείνουν ως τρόπο ζωή

Και ενώ οι υπόλοιποι λαοί προσπαθούν να τρώνε όπως οι Έλληνες και να ζουν ευτυχισμένοι, «οι Έλληνες το κάνουν καλύτερα», επισημαίνει η εφημερίδα.

Δείτε τα 16 «παράσημα» της ελληνικής κουζίνας, όπως τα περιγράφει η Huffington Post:

1. Τυρί σαγανάκι

Μόνο ψητό τυρί, χωρίς να είναι απαραίτητο το ψωμί. Στην Ελλάδα είναι γνωστό ως σαγανάκι. Είναι κίτρινο τυρί - συνήθως γραβιέρα - τραγανό απ' έξω και μέσα λιωμένο. Αποτελεί ουσιαστικά αυτό που θα ήθελε να είναι κάθε τυρί.

ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΑΦΙΑ

Καλλιέργειες σα ζωγραφιές


Εντυπωσιακές εικόνες