Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Υποχρεωτικό τσιπ στο χέρι για τους Αμερικάνους !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα


Τελικά πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που...απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις. O Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αμερική (Social Security Number), είναι ουσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός.

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ¨¨ ΕΛΑΦΡΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πωλείται μεταχειρισμένη λαμποργκίνη 11.000 δολ.
1108 Lamborghini for Sale (9 photos)
288 Lamborghini for Sale (9 photos)
337 Lamborghini for Sale (9 photos)
427 Lamborghini for Sale (9 photos)
921 Lamborghini for Sale (9 photos)
http

Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Η νύστα Λαγκάρντ!!!

Δύναμη, σοφία, δράση, ετοιμότητα, όραμα, στοχασμός, μεγαλείο, τεχνική. Δείτε ποιοι μας κυβερνούν...

Η φωτογραφία που σαρώνει:

ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο: Δίδυμες, παντρεύτηκαν δίδυμους και έκαναν δίδυμα!

Ο λόγος για τη Diane και την Darlene Nettemeier, οι οποίες από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους δεν έχουν αποχωριστεί ποτέ η μία την άλλη. Οι δύο τους, παντρεμένες...
με τους επίσης δίδυμους Craig και Mark Sanders, έκαναν κοινό γάμο το 1999 φορώντας ακριβώς τα ίδια νυφικά και μάλιστα λίγα χρόνια αργότερα η Diane και ο Craig απέκτησαν τι άλλο...δίδυμα!

Οι ευτυχισμένες οικογένειες μένουν στο Τέξας και φυσικά τα σπίτια τους είναι δίπλα το ένα με το άλλο, ενώ μοιράζονται τον ίδιο κήπο. Kαι τα δύο ζευγάρια έχουν αποκτήσει συνολικά πέντε παιδιά.

Τα ζευγάρια εμφανίστηκαν στην αμερικανική εκπομπή «The Today Show» και διηγήθηκαν την -ομολογουμένως- παράξενη και εντυπωσιακή ιστορία τους!

ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Αυτό είναι το νέο κοινό ευρωπαϊκό δίπλωμα οδήγησης που κυκλοφορεί αύριο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τις νέες άδειες οδήγησης που, από αύριο, θα εκδίδονται σε ολόκληρη την ΕΕ παρουσίασε, στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τα νέα διπλώματα οδήγησης θα έχουν σχήμα πλαστικής «πιστωτικής κάρτας»...
με τυποποιημένη ευρωπαϊκή μορφή και αυστηρότερη προστασία της ασφάλειας.

Η νέα ευρωπαϊκή άδεια θα αντικαταστήσει σταδιακά τα πάνω από 100 διαφορετικά χάρτινα και πλαστικά μοντέλα που, επί του παρόντος, χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 300 εκατομμύρια οδηγούς σε όλη την ΕΕ σύμφωνα με τα "Νέα"

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της δέσμης μέτρων (3η οδηγία ΕΕ για την άδεια οδήγησης), η οποία τίθεται σε ισχύ με στόχο την ενίσχυση της ελεύθερης κυκλοφορίας, την αντιμετώπιση της πλαστογράφησης όσον αφορά τις άδειες οδήγησης και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε ολόκληρη την ΕΕ.

Προβλέπεται ότι όλες οι υφιστάμενες άδειες δεν επηρεάζονται, αλλά η μετάβαση στη νέα μορφή θα γίνει τη στιγμή της ανανέωσης ή, το αργότερο, το 2033. Η ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης είναι δυνατό να προσαρμόζεται, ώστε να ενσωματώνει εθνικά σύμβολα που θα αποφασίζονται από κάθε κράτος- μέλος. Παράλληλα, η νέα άδεια οδήγησης περιλαμβάνει ορισμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, ώστε να είναι «απαραβίαστη» και να αποφεύγεται η πλαστογράφηση.

Επιπλέον, υποστηρίζεται από τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού ηλεκτρονικού συστήματος ανταλλαγής δεδομένων, για τη διευκόλυνση της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των εθνικών διοικήσεων. Με τον τρόπο αυτόν απλουστεύεται η διαδικασία διαχείρισης των αδειών οδήγησης για τα άτομα που αλλάζουν τόπο διαμονής από ένα κράτος-μέλος σε άλλο.

Επίσης, θα ενισχυθεί σημαντικά η αποτροπή του «τουρισμού αδειών οδήγησης» και της πλαστογράφησης, για παράδειγμα, με την επιβολή της νέας, αυστηρότερης απαγόρευσης να εκδίδει ένα κράτος μέλος άδεια για κάποιον του οποίου η άδεια έχει ήδη ανακληθεί, ανασταλεί ή υποβληθεί σε περιορισμούς από άλλο κράτος-μέλος.