Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΑΜΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΟΛΑ

Απίστευτη πρόκληση! Αποφυλακίζονται αυτοί που κατέκλεψαν το ΙΚΑ λόγω παρέλευσης του 18μήνου

Φωτογραφία για Απίστευτη πρόκληση! Αποφυλακίζονται αυτοί που κατέκλεψαν το ΙΚΑ λόγω παρέλευσης του 18μήνου

Οι άνθρωποι που ζούσαν μέσα στη χλιδή με πανάκριβα αυτοκίνητα και χτίζοντας βίλες με πισίνες, με τα λεφτά του ΙΚΑ, θα βρεθούν εκτός φυλακής.

Κι αυτό η ελληνική δικαιοσύνη δεν φρόντισε να προωθήσει τη διαδικασία ώστε η δίκη τους να εχει ολοκληρωθεί μέσα στο 18μηνο.

Ετσι, το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου τα μέλη της “θηλυκής συμμορίας” του ΙΚΑ Καλλιθέας, αναμένεται να αποφυλακιστούν.

Ήδη ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας ζητά την αποφυλάκιση των επτά κατηγορούμενων με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μη απομάκρυνσή τους από το νομό Αττικής, συνεχή διαμονή τους στη συγκεκριμένη κατοικία που έχουν δηλώσει και υποχρεωτική εμφάνισή τους 6 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) λόγω συμπλήρωσης, στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, δεκαοκτώ μηνών παραμονής τους στις φυλακές.

Η υπόθεση αφορά τις πέντε υπαλλήλους του ΙΚΑ Καλλιθέας: Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη, Χρυσούλα Φέρρα, Μυρσίνη Θωμάκου και Χριστίνα Σουρίδη.

Στις φυλακές βρίσκονται ακόμα ο Κων/νος Καραΐσκος, σύζυγος της Ε. Μπουραζάνη, και ο Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης, σύζυγος της Χρυσούλας Φέρρα, των οποίων ο εισαγγελέας επίσης ζητά την αποφυλάκιση.

Η δίκη των οκτώ συνολικά κατηγορούμενων, καθώς στο εδώλιο κάθεται ακόμα μία υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας, η Περσεφόνη Νασοπούλου (είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της), πρόκειται να αρχίσει εκ νέου στις 27 Αυγούστου (μετά τη θερινή διακοπή) συνεχίζοντας την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας. Συνολικά έχουν κληθεί πάνω από 60 μάρτυρες και αυτήν τη στιγμή το δικαστήριο εξετάζει τη δεύτερη αρμόδια ελεγκτή του ΙΚΑ.

Η υπόθεση της μεγάλης κομπίνας με τα επιδόματα

Οι κατηγορούμενες υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας φέρονται ότι χορηγούσαν επιδόματα σε ασφαλισμένους που δεν τα δικαιούνταν.

Από το 2003 έως το 2012 δημιουργούσαν υποψήφιους για τη χορήγηση επιδομάτων με διάφορους τρόπους π.χ. σε συνεργασία με ινστιτούτα αισθητικής.

Αφού κατάφερναν να εγκριθούν τα επιδόματα, κρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος και τα υπόλοιπα τα έπαιρναν οι “δικαιούχοι”. Σε μία περίπτωση από επίδομα 15.000 ευρώ που «εγκρίθηκε», τα 6.000 πήγαν στον «δικαιούχο» και τα 9.000 ευρώ τα πήρε η «θηλυκή συμμορία».

Με τα “κέρδη” τους που υπολογίζονται σε 11 εκατομμύρια ευρώ οι κατηγορούμενες αγόρασαν πανάκριβα αυτοκίνητα και είχαν χτίσει βίλες με πισίνες.
newsit.gr

ΠΟΙΝΕΣ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


 

TV ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

Οι μαζορέτες του Hit the Floor είναι (ένοχη) απόλαυση

Καλό και άγιο το Breaking Bad, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι κάτι χαζοχαρούμενο και σαπουνοπερικό.

 
Δεν με τιμά ότι κάθισα και είδα μονορούφι όλο τον πρώτο κύκλο του Hit the Floor, του απρόσμενου χιτ σχετικά με τις μαζορέτες μιας ομάδας του NBA με έδρα το Λος Άντζελες. Αλλά, προς υπεράσπιση μου, έχετε δει τι λαστιχένια κορμιά κουβαλούν αυτά τα διαολεμένα Devil girls;
Πριν καν τελειώσει η πρώτη σεζόν του Hit the Floor, το VH1 έτρεξε να το ανανεώσει για 2η σεζόν. Λογικό από την στιγμή που τις περιπέτειες των Devil Girls καθόντουσαν και τις έβλεπαν γύρω στα 2 εκ. τηλεθεατές ανά εβδομάδα. Ένα εξαιρετικά αξιοπρεπές νούμερο για καλοκαίρι.

Κάποιοι από αυτούς (βλέπε γυναίκες) έφαγαν κόλλημα με την –όχι τόσο πρωτότυπη πλοκή- που θέλει το καλό κορίτσι πρωταγωνίστρια να προσπαθεί να τα καταφέρει να μπει στην ομάδα. Με τις παλιότερες να της κάνουν την ζωή δύσκολη. Και τους παίκτες να την κοιτάζουν και να τους τρέχουν τα σάλια. Παρότι στα χαρτιά απαγορεύεται αυστηρά να κάνει σχέση (ή ξεπέτα) ένας παίκτης με μια χορεύτρια.
Κάποιοι από τους τηλεθεατές (βλέπε άντρες) απλά γουστάρουν να βλέπουν ένα μάτσο γυμνασμένα κορμιά να ιδρώνουν για χάρη τους.
Ενώ υπάρχουν και εκείνοι που επιμένουν ότι όλα τα τρελά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην οθόνη, είναι εμπνευσμένα από αληθινά γεγονότα.
‘Οι περισσότεροι νομίζουν ότι έχουμε κάνει τα πράγματα πιο δραματικά. Ενώ έχει συμβεί το αντίθετο. Στην πραγματικότητα όταν έχεις ένα περιβάλλον, όπως αυτό μιας επαγγελματικής ομάδας, γεμάτο τόσο πολλά λεφτά, τόση δόξα και τόσους ελκυστικούς νέους ανθρώπους, συμβαίνουν ένα σωρό τρελά πράγματα’ –Dean Cain (υποδύεται τον προπονητή)

Ουσιαστικά πρόκειται για μια καθαρόαιμη σαπουνόπερα με ενδιαφέρον φόντο, που καταναλώνεις ξεδιάντροπα εν μέσω θέρους. Αλλά ας αφήσουμε τα περιττά λόγια και ας γνωρίσουμε τα κορίτσια μας.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Σαν Φρανσίσκο- Λος Άντζελες με 1220 χλμ/ώρα με τούνελ & κάψουλες;
Συνημμένη Εικόνα: 1403446wEy5In2Z.jpg



Σχέδιο για σχεδόν υπερηχητικά ταξίδια, που θα διασυνδέουν περιοχές των ΗΠΑ



Το έχουμε δει σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά τώρα παρουσιάζεται σαν υλοποιήσιμο σχέδιο που θα μπορούσε να δοκιμαστεί στην πράξη σε λίγα χρόνια. Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής του PayPal και επενδυτής διαφόρων φιλόδοξων διαστημικών και ενεργειακών εγχειρημάτων, παρουσίασε το «Hyperloop», το πρώτο σύστημα μεταφοράς με κάψουλες που θα εκτοξεύονται μέσω ενός εναέριου τούνελ, διανύοντας την απόσταση Σαν Φρανσίσκο - Λος Άντζελες σε περίπου μισή ώρα.

Το πρώτο αυτό τούνελ σχεδιάστηκε για τη διασύνδεση των συγκεκριμένων πόλεων , που απέχουν μεταξύ τους 610 χιλιόμετρα. Υπολογίζεται, όμως, ότι παρόμοια τούνελ θα μπορούσαν να χτιστούν και σε άλλα σημεία, καλύπτοντας αποστάσεις μέχρι και 1.610 χλμ (1000 μιλίων).

Δημοσιευμένη  εικόνα

  • Σχέδιο της κάψουλας του Hyperloop που θα μεταφέρει επιβάτες

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι κάψουλες θα αναπτύσσουν ταχύτητα με τη χρήση μαγνητών και ισχυρών ανεμιστήρων και θα ταξιδεύουν με 1.220 χιλιόμετρα την ώρα. Οι επιβάτες θα νιώθουν περίπου όπως μέσα σε ένα αεροπλάνο αλλά και κάπως σαν να βρίσκονται μέσα στο τρενάκι του λούνα-παρκ. Οι κάψουλες θα μπορούν επίσης να μεταφέρουν αποσκευές και οχήματα και θα μπορούν να αναχωρούν με συχνότητα ακόμη και μία ανά 30 δευτερόλεπτα.

Το τούνελ σχεδιάζεται να είναι εναέριο, και να κατασκευαστεί πάνω από υφιστάμενο οδικό άξονα που συνδέει τις δύο πόλεις, ώστε να αποφευχθούν τυχόν εμπλοκές με τα δικαιώματα χρήσης γης. Έχει υπολογιστεί και το εισιτήριο, στα 20 δολάρια.

Δημοσιευμένη  εικόνα
  • Σχέδιο του τούνελ του Hyperloop που θα μπορεί να συνδέει αποστάσεις μέχρι και 1.600 χλμ

Κατά την παρουσίαση του "Hyperloop", ο Μασκ είπε ότι μια δοκιμαστική εκδοχή του τούνελ θα μπορούσε να ετοιμαστεί σε τέσσερα χρόνια. Στο μεταξύ θα φτιάξει ένα προσχέδιο, αλλά όχι αμέσως, καθώς αυτή την περίοδο είναι απορροφημένος με τα διαστημικά προγράμματα της SpaceX, της εταιρείας του, η οποία φιλοδοξεί να φτιάξει τεχνολογικά προϊόντα ικανά να στείλουν ανθρώπους να ζήσουν στο διάστημα.

enet.gr- BBC- spacex.com

ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΕΡΕΝΤΑ

Φτιάξτε την πιο νόστιμη σπιτική μερέντα μέσα σε λίγα λεπτά !!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

H μερέντα είναι μία από τις πιο ένοχες απολαύσεις, τις πιο αγαπημένες για μεγάλους και παιδιά. Μόλις αρχίσουμε να την τρώμε δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Δεν θα ήταν τέλειο όμω ςνα μπορούσαμε να φτιάξουμε τη δική μας σπιτική εκδοχή; Χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα; Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Θα χρειαστείτε απλά:


100γρ κουβερτούρα που θα λιώσετε σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο 150γρ.

Ύστερα ανακατεύετε 2 κουταλιές της σούπας άχνη (κοσκινισμένη) με 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο) και τα ρίχνετε σε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα.

Κατόπιν ενώνετε τη λιωμένη σοκολάτα με το ζαχαρούχο και αμέσως μετά αδειάζουμε στο μίγμα 1 κούπα τριμμένο φουντούκι.

Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

Θα ξετρελαθείτε μικροί- μεγάλοι.

ΑΝ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μηχανές Αναζήτησης Του Διαδικτύου, Όπως Τα Κορίτσια Μόδα

Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers
Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers
Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers
Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers
Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers
Τι-Αν-Girls-Were-Internet-Browsers

ΔΡΟΣΕΡΑ ΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ

Πώς να διατηρήσετε τα ποτά δροσερά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

drink_stations