Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός του FBI που έβγαλε στην φόρα για τους αεροψεκασμούς (chaimtrails)


Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν και αυτό είναι το σχέδιο τους δολοφονήθηκε με αρσενικό!!!

Εσείς ακόμα να πιστέψετε στις χημικές ουρές;;;

ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Καθαρίζουν τις στοές της Βουλής


Πληθαίνουν οι πληροφορίες καθημερινά για εργασίες από αλλοδαπών στη μεγάλη στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα...υπό την επίβλεψη στελεχών της.

Οπως πληροφορούμαστε, καθαρίζεται επίσης η.....
υπόγεια επικοινωνία από το Μέγαρο Μαξίμου προς τον Εθνικό Κήπο (που προϋπάρχει), ενώ γίνονται και συνεχείς ασκήσεις ετοιμότητας και πυρασφάλειας από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από άλλη υπόγεια διάβαση, η οποία ξεκινά από το προαύλιο της οδού Μουρούζη και καταλήγει πάλι μέσα στο Κοινοβούλιο.
Πάντως άλλες πηγές τονίζουν ότι οι εργασίες είναι συνήθεις και στο επιβαλλόμενο πλαίσιο των ήδη υπαρχόντων μέτρων ασφαλείας των Ελλήνων βουλευτών, που φυσικά δεν ανακοινώνονται δημόσια.

Η στοά του Λυκαβηττού (σύμφωνα με την επίσημη βιβλιογραφία για τη Μυστική Αθήνα ) έχει είσοδο στη δυτική πλευρά, κοντά σε ένα εκκλησάκι. Εκεί συναντιούνται και τα τούνελ από την Πεντέλη και το Γαλάτσι. Στη συνέχεια αρχίζουν οι διακλαδώσεις. Υπάρχει υπόγειος δρόμος ακριβώς κάτω από τη διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Ξενοφώντος, εκεί που, όπως μας ανέφεραν παλιοί μηχανικοί, υπήρχε το νυχτερινό κέντρο Στράτος . Μάλιστα όταν χρειάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80 να τοποθετήσουν στο μαγαζί κλιματιστικά για να τραγουδήσει ο μεγάλος Στράτος Διονυσίου οι εξωτερικές μονάδες βγήκαν μέσα στη στοά που οδηγεί κατευθείαν στη Βουλή.
Όσον αφορά τη στοά της Βουλής, δίπλα ακριβώς από το Κοινοβούλιο, όπου τώρα στεγάζεται το πενταώροφο πάρκινγκ των βουλευτών, άρχιζε η υπόγεια σήραγγα με τεράστιες αρχαίες κολόνες. Το τούνελ ήταν γνωστό ως μέσο διαφυγής για τη βασίλισσα Αμαλία. Μετά τις εργασίες του μετρό η είσοδός του μεταφέρθηκε μέσα στο πάρκινγκ όπου βάζουν τα αυτοκίνητά τους οι εθνοπατέρες.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Λάρισα: Το Ειρηνοδικείο "κούρεψε" το χρέος Αρχιμανδρίτη


Ο Λαρισαίος ιερωμένος έκανε δικαστική ρύθμιση των οφειλών του που έφταναν συνολικά στα 231.480 ευρώ.

Προσέφυγε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Κατσέλη, για να αντιμετωπίσει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο είχε φθάσει, καθώς χρωστούσε σε τέσσερις τράπεζες από δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου Λάρισας, διαγράφηκαν από τα χρέη του 100.000 ευρώ περίπου, επί του συνόλου των οφειλών οι οποίες προέκυψαν από δύο στεγαστικά δάνεια, δύο καταναλωτικά και πέντε πιστωτικές κάρτες.

Ενώ όμως τα χρέη ανέβαιναν ο μισθός του ιερωμένου, λόγω των περικοπών κατέβαινε διαρκώς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Επικαλούμενος μόνιμη αδυναμία πληρωμής των χρεών και αποδεικνύοντας με την συνδρομή της καταναλωτικής οργάνωσης «Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών», της οποίας είναι μέλος, την ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης λόγω της μείωσης των αποδοχών του, δικαιώθηκε από το δικαστήριο.

Τώρα, πρέπει να πληρώνει 400 ευρώ το μήνα για τέσσερα χρόνια, (συνολικά 19.000 ευρώ) και τρία χρόνια μετά τη δημοσίευση της απόφασης, θα πρέπει να δίνει 460 ευρώ το μήνα για 22 χρόνια.

Μάλιστα, εξαίρεσε από την εκποίηση την κύρια κατοικία του.

Είναι η πρώτη φορά, τουλάχιστον για την Λάρισα, που τέτοιου είδους απόφαση αφορά σε κληρικό...

ΜΕΣΩ TAXIS

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Μόνο μέσω TAXISnet οι δηλώσεις για εισοδήματα από 15.000€ και πάνω


Υποχρεωτικά μέσω του TAXISnet θα υποβάλουν από φέτος τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι μισθωτοί, με ετήσιο εισόδημα που υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ.

Αυτό προβλέπει το σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων....

σύμφωνα με το οποίο θα υποβάλουν ηλεκτρονικά τις δηλώσεις τους και οι συνταξιούχοι με ετήσιο εισόδημα πάνω από κάποιο όριο, το οποίο αναμένεται να καθοριστεί και θα είναι υψηλότερο από αυτό που θα ισχύσει για τους συνταξιούχους.

Στόχος είναι από το 2013 όλες οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος να υποβάλλονται ηλεκτρονικά προκειμένου να τελειώσει το... χαρτομάνι των εντύπων που στοιβάζονται στις εφορίες αλλά και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες διασταυρώσεων των στοιχείων των εισοδημάτων των φορολογούμενων.

Ήδη οι ελεύθεροι επαγγελματίες υποβάλλουν τις δηλώσεις τους με ηλεκτρονικό τρόπο.

ΣΚΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

08 Μαρτίου 2012
Απίστευτα γλυπτά στη μέση του ...πουθενά!(PHOTOS)


Με ηλεκτρικό πριόνι!
Γλυπτική πάνω σε δέντρα



















ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Αλλάζει ο νόμος για το “πόθεν έσχες”


Θα γίνει αναδρομικός έλεγχος του πόθεν έσχες όλων των πολιτικών προσώπων που είχαν αξίωμα από το 1974 μέχρι σήμερα καθώς και την ανάρτηση τους στο διαδίκτυο.

Στην υιοθέτηση της πρότασης νόμου του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη και άλλων 74 βουλευτών για τροποποίηση του νόμου περί "πόθεν έσχες".....

προχώρησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση είναι θετική σε κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη διαφάνεια του δημόσιου βίου.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συμφώνησαν να διαμορφώσουν από κοινού προτάσεις, σε ό,τι αφορά τον αναδρομικό έλεγχο των "πόθεν έσχες" όλων των πολιτικών προσώπων που ανέλαβαν αξίωμα από το 1974 μέχρι σήμερα, την ανάρτηση των δηλώσεων περιουσιακής τους κατάστασης στο διαδίκτυο και την πρόβλεψη να κατάσχεται υπέρ του δημοσίου οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει παραλειφθεί στη δήλωση του "πόθεν έσχες", αν μέσα σε τρεις μήνες δεν έχει αποδειχθεί ότι νομίμως έχει αποκτηθεί.

«Για πρώτη φορά βρισκόμαστε μπροστά στην υιοθέτηση πρότασης νόμου που φαίνεται ότι επί της αρχής έχει καθολική αποδοχή και η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις όλων των κομμάτων», τόνισε ο κ. Ρέππας κατά τη συζήτηση της πρότασης νόμου των 75 βουλευτών στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Η νέα διαμορφωμένη πρόταση, που θα έχει ενσωματωμένες και τις προτάσεις των άλλων κομμάτων, θα κατατεθεί με τη μορφή νομοσχεδίου και θα συζητηθεί με τον χαρακτήρα του επείγοντος.

Όλα τα κόμματα, παρά τις όποιες διαφοροποιήσεις τους, τάχθηκαν υπέρ της αρχής της πρότασης, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε "παρών" διευκρινίζοντας πάντως ότι θα στηρίξει και θα υπερψηφίσει ορισμένες διατάξεις που ενισχύουν τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο.

Προτείνεται τέλος να επιβάλλεται η ανάρτηση στον ιστότοπο της Βουλής στο διαδίκτυο όλων των δηλώσεων των υπόχρεων, δηλαδή: πρωθυπουργών, αρχηγών πολιτικών κομμάτων, υπουργών, αναπληρωτών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, διαχειριστών κομμάτων, γενικών και ειδικών γραμματέων, της κυβερνήσεως, γενικών γραμματέων περιφερειών και λοιπών κρατικών λειτουργών, δικαστών και εισαγγελέων, διοικητών, υποδιοικητών και γενικών διευθυντών τραπεζικών ιδρυμάτων, μετόχων και εταίρων επιχειρήσεων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς και ημερησίων ή περιοδικών εντύπων, δημοσιογράφων, στελεχών κρατικών νοσοκομείων του ΕΣΥ, ΙΚΑ κτλ.

newsit

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Συναγερμός στη ΝΑΣΑ για ηλιακή καταιγίδα! Αναμένεται να χτυπήσει την Παρασκευή!


Πρόκειται για την μεγαλύτερη ηλιακή καταιγίδα των τελευταίων πέντε ετών και δεν αποκλείεται σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ που είναι σε κόκκινο συναγερμό να προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες, τα φορτισμένα σωματίδια θα κινούνται με ταχύτητα 6,4 εκατομμυρίων χιλιομέτρων / ώρα και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, τα συστήματα GPS, τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τις αερομεταφορές.

Ίσως να χρειαστεί να αλλάξουν δρομολόγια κάποιες πτήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και μεγάλης έκτασης μπλακάουτ.

Το 1989, μια ισχυρότατη ηλιακή καταιγίδα βύθισε στο σκοτάδι 6 εκατομμύρια πολίτες στο Κεμπέκ του Καναδά.

Η ηλιακή έκρηξη έγινε το βράδυ της Τρίτης και τα φαινόμενα θα αρχίσουν να πλήττουν την Γη από σήμερα και αναμένεται να κορυφωθούν το πρωί της Παρασκευής.