Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΟΜΟΡΦΑ ΖΩΑ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ζώα αλμπίνοι!!!

Μερικά εξ αυτών πανέμορφα και άλλα αρκετά παράξενα…

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν μόνο άνθρωποι που πάσχουν από αλμπινισμό (γενετική ανωμαλία του δέρματος που προκαλεί την απουσία της μελανίνης), αλλά και ζώα...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
Τέτοιες περιπτώσεις θα παρουσιάσουμε στη συνέχεια, μερικές εξ αυτών πανέμορφες και άλλες αρκετά παράξενες…



Ζώα αλμπίνοι (2)
Ζώα αλμπίνοι (3)
Ζώα αλμπίνοι (4)
Ζώα αλμπίνοι (5)
Ζώα αλμπίνοι (6)
Ζώα αλμπίνοι (7)
Ζώα αλμπίνοι (8)
Ζώα αλμπίνοι (9)
Ζώα αλμπίνοι (10)
Ζώα αλμπίνοι (11)
Ζώα αλμπίνοι (12)
Ζώα αλμπίνοι (13)
Ζώα αλμπίνοι (14)
Ζώα αλμπίνοι (15)
Ζώα αλμπίνοι (18)
Ζώα αλμπίνοι (19)
Ζώα αλμπίνοι (20)
Ζώα αλμπίνοι (16)
Ζώα αλμπίνοι (17)

otherside.gr

ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις μεγαλοπαραγόντων για τα “στημένα”!

Μπας και ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο!

Εννέα ηχηρά ονόματα που έχουν σχέση με ποδόσφαιρο, επιχειρήσεις και εμπλέκονται σε παράνομους αγώνες ποδοσφαίρου, εκβιάσεις, απάτες, παράνομα...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
στοιχήματα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κρατούνται στην Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από μεγάλη εξόρμηση της αστυνομίας στο λεκανοπέδιο με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συλληφθέντες είναι οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος ΠΑΕ Καβάλα), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας.

Πρόκειται για τεράστιο χτύπημα που ασχολείται κυρίως με παράνομα στοιχήματα που έχουν σχέση με ποδοσφαιρικούς αγώνες και το οποίο εξαρθρώθηκε έπειτα από πληροφορίες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές της Ασφαλείας, το παράνομο κύκλωμα εισέπραξε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία στη συνέχεια ξέπλενε επενδύοντάς τα κυρίως στις επιχειρήσεις που διέθεταν οι συλληφθέντες.

Η αστυνομική επιχείρηση ξεκίνησε στις 13:00 το μεσημέρι με εντολή της εισαγγελίας ενώ αυτή την ώρα συνεχίζονται οι έρευνες και σε άλλα σημεία της Αθήνας.
newsbeast

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Δεν άφησαν να καταθέσουν στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη!!!

Περπάτησαν 250 χιλιόμετρα!

Περπάτησαν 250 χιλιόμετρα και τώρα, λίγα μέτρα πριν το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, δεν τους επιτράπηκε η διέλευση μπροστά από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της αστυνομίας... ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ LIVE

Ο λόγος για τους "Αγανακτισμένους Σπαρτιάτες" οι οποίοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, από τους "Αγανακτισμένους" του Συντάγματος - όχι όμως και της αστυνομίας.

.



Άκαρπες απέβησαν οι διαπραγματεύσεις με τους άντρες της αστυνομίας, οι οποίοι επικαλέστηκαν εντολές και δεν τους επέτρεψαν, τελικά, να καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπως ήταν και ο στόχος τους.

Η αστυνομία τους διαμήνυσε ότι θα επιτρεπόταν μόνο σε 5μελή επιτροπή να περάσει πίσω από τα κιγκλιδώματα, και όχι και στους τριάντα, όπως είναι ο συνολικός αριθμός των Σπαρτιατών. Εκείνοι δεν το δέχτηκαν και αποχώρησαν.



"Προδότες προδότες" φώναξε το πλήθος, την ώρα που η απογοητευμένη και κατάκοπη ομάδα αποσύρθηκε για λίγο κοντά στο συντριβάνι, αναζητώντας λίγες στιγμές ξεκούρασης.

ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ

22.6.11


Εσώρουχα για χορτοφάγους.. Εσύ τι λες..? Θα γίνεις χορτοφάγος..??

Δείτε τη φωτογραφία με τα σέξι εσώρουχα φτιαγμένα από...μαρουλόφυλλα.

Ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι χορτοφάγοι για να υποστηρίξουν την...





στάση ζωής που ακολουθούνε. Ντύνονται με σέξι εσώρουχα φτιαγμένα από μαρουλόφυλλα.


Έτσι όπως το πάνε από σαρκοφάγο σκυλάκι θα γίνω vegetarian. Έ ρε καιρός που διάλεξε να το… γυρίσω. Τώρα που τα κόκαλα από τις γαλοπούλες και τα γουρουνόπουλα είναι πιο πολλά από ποτέ.


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Αδυνάτισε τρώγοντας! Το ξέρεις ότι υπάρχουν τροφές που αντί να σε παχαίνουν σε αδυνατίζουν;

Πόσες φορές δεν το ευχήθηκες; Πόσες φορές δεν το ευχήθηκα; Να τρώω και να αδυνατίζω! Κι όμως γίνεται!
Όχι, δεν με χτύπησε κεραυνός και έχασα τα λογικά μου. Απλά ο διατροφολόγος μου αποκάλυψε πως το μυστικό είναι στους σωστούς συνδυασμούς....
Μπορείς να φτιάξεις ένα μενού διατροφής που να καίει θερμίδες μόνο και μόνο επειδή τρως! Κι ότι επίσης... suprise...suprise... υπάρχουν τροφές που αντί να σε παχαίνουν σε αδυνατίζουν! Τέλειο;

Εξηγούμαι...
Κάθε τροφή που καταναλώνουμε, εφοδιάζει τον οργανισμό μας με θερμίδες. Ο οργανισμός μας τώρα για να χωνέψει την τροφή καταναλώνει κάποιες θερμίδες. Υπάρχουν τρόφιμα, όσο και αν δεν το πιστεύεις, των οποίων οι θερμίδες που προσφέρουν στον οργανισμό μας είναι ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ από τις θερμίδες που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να τις χωνέψει!

Παράδειγμα: Μια τροφή περιέχει 100 θερμίδες. Ο οργανισμός μας όμως για να τη χωνέψει καταναλώνει 120 θερμίδες. Άρα το σύνολο των θερμιδών που θα μείνει στον οργανισμό μας από την κατανάλωση αυτού του τροφίμου είναι 100 – 120 = -20 θερμίδες! Έχουμε χάσει λοιπόν 20 θερμίδες από αυτό το τρόφιμο! Δεν είναι καταπληκτικό;

Δες παρακάτω κάποιες από τις τροφές αυτές που καίνε για σένα θερμίδες, μόνο με το να τις τρως:


Κι αν αυτό δεν σου είναι αρκετό ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς ετοίμασε για εσένα και τους διατροφικούς εκείνους συνδυασμούς που θα σε χορτάσουν, χωρίς να σου προσφέρουν καθόλου θερμίδες.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ
1 αυγό με 1 φρυγανιά και 1/2 ντομάτα: Το λιπαρό μέρος του αυγού, θα βοηθήσει την αντικαρκινική δράση του λυκοπενίου το οποίο βρίσκεται στη ντομάτα. Οι θερμίδες οι οποίες προσφέρονται, αφομοιώνονται και αξιοποιούνται αμέσως με αποτέλεσμα να μην αποδώσουν θερμίδες επιβαρυντικές για τον οργανισμό μας.

Χυμός ανανά-μήλο-πορτοκάλι: Στο συγκεκριμένο ρόφημα, όλες οι θερμίδες των 3 φρούτων αξιοποιούνται πλήρως διότι για να προσφέρουν όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τους στον οργανισμό, απαιτούν μεγάλο ποσό ενέργειας. Επίσης, εμφανίζει αντικαρκινική δράση, με τη θετική συμβολή της κουερσιτίνης του μήλου και της βιταμίνης C του πορτοκαλιού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανανάς βοηθάει αρκετά στην άνοδο του μεταβολισμού και κατ'επέκταση στην απώλεια βάρους

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΕΣ
Σαλάτα σπανάκι-παντζάρια-κρεμμύδι με χυμό λεμονιού: Δεν προσφέρει αύξηση θερμιδών στον οργανισμό! Επίσης, είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα και προασπίζουν την υγεία του οργανισμού με την ιδιαίτερα σημαντική αντικαρκινική και αντιοξειδωτική δράση τους.

Φρουτοσαλάτα: 5 φράουλες, 1 πορτοκάλι, 2 κ.σ. γιαούρτι με λίγη κανέλα (εάν δεν υπάρχει πρόβλημα ή ενόχληση στην ουροδόχο κύστη). Θρεπτικότατη σαλάτα, άκρως καλοκαιρινή και υγιεινή. Προσφέρει χαμηλό έως μηδαμινό ποσό θερμιδών, με σύνοδη κάλυψη του οργανισμού σε βιταμίνη C, B9, B12!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι τροφές αυτές καίνε θερμίδες για εσένα, αλλά δεν αρκούν για να καλύψεις τις ανάγκες σου σε θρεπτικά συστατικά. Θα πρέπει να τις εντάξεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων για να λειτουργεί ο οργανισμός σου σωστά και αποτελεσματικά.