Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

I LOVE CANTRY MUSIC

Όλοι οι αστέρες της κάντρι σε ένα μουσικό βίντεο

Αφορμή ο εορτασμός των πενήντα χρόνων των CMA Awards


Όλοι οι αστέρες της κάντρι σε ένα μουσικό βίντεο

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια των CMA Awards (Country Music Association Awards), οι Μπλέικ Σέλτον, Μιράντα Λάμπερτ, Γουίλι Νέλσον, Ντόλι Πάρτον, Κιθ Ούρμπαν, Κάρι Άντεργουντ και 25 ακόμη τραγουδιστές της κάντρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γιορτάσουν το μουσικό γεγονός.
Σε ένα μουσικό βίντεο τραγουδιστές της κάντρι της νέας και της παλαιότερης γενιάς ερμηνεύουν τρία από τα γνωστότερα τραγούδια του συγκεκριμένου μουσικού είδους, «Take Me Home, Country Roads», «On The Road Again» και «I Will Always Love You».
Παραγωγοί του μουσικού βίντεο είναι τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κάντρι Μουσικής (CMA) και o βραβευμένος από την CMA, μουσικός παραγωγός, συνθέτης και τραγουδιστής, Σέιν ΜακΆναλι


ΨΑΡΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Eκπληκτική και τρομακτική οφθαλμαπάτη

Γιγάντιο ψάρι «καταβροχθίζει» δύτη  


Eκπληκτική και τρομακτική οφθαλμαπάτη


Δείτε φωτογραφίες



Με το εικονιζόμενο ψάρι Napoleon Wrasse που φτάνει και τα 150 κιλά κολύμπησε μια ομάδα δυτών στην Αυστραλία, στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο. Εκτός από την απολαυστική συνύπαρξη με αυτόν τον γίγαντα των θαλασσών οι δύτες αξιοποίησαν τη στιγμή για να «παίξουν» με τον φωτογραφικό φακό, δημιουργώντας την οφθαλμαπάτη πως το ψάρι τους καταβρόχθιζε.
Σύμφωνα με τη Daily Mail τα τεράστια αυτά ψάρια ζουν έως 20 χρόνια και είναι τα  μεγαλύτερα που ζουν σε κοραλλιογενείς υφάλους.
Μέχρι την ηλικία περίπου των οκτώ ετών έχουν μάλιστα την ικανότητα να αλλάζουν φύλο εάν υπάρχει έλλειψη και δεν υπάρχει ταίρι για να αναπαραχθούν.
Ο Αυστραλός Gary Brennand κατέγραψε το συγκεκριμένο ψάρι ενώ κολυμπούσε κοντά στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο κι «έπαιξε» με τους φίλους του με αποτέλεσμα αυτές τις εκπληκτικές εικόνες.
Παρά το θηριώδες μέγεθός τους, αυτό το είδος ψαριών είναι απειλούμενο ενώ το συγκεκριμένο είναι γνωστό στους ντόπιους ως… «Wally».

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

Προσοχή σ” αυτό το βίντεο! Δείτε πώς μπορούν να σας κλέψουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να πάρετε είδηση



Το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail δείχνει πόσο εύκολο είναι για κάποιον «επαγγελματία» στο είδος του να κλέψει έναν αμέριμνο πολίτη.

Ακόμη και αν κάποιος, νιώθει απόλυτα προστατευμένος, μπορεί να χάσει τα προσωπικά του αντικείμενα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Συνήθως μάλιστα στην κλοπή συμμετέχουν τουλάχιστον δύο.

Δείτε το βίντεο με τους επτά πιθανούς τρόπους…